αποκάλυψη το Krokodil, το θανατηφόρο ναρκωτικό ειναι εφεύρεση τον Illuminati για να στείλει αδιάβαστους τους άχρηστους!...
αποκάλυψη το Krokodil, το θανατηφόρο ναρκωτικό ειναι εφεύρεση τον Illuminati για στείλει αδιάβαστους τους άχρηστους!...

Πολλοί γνωρίζουν το διάσημο παιχνίδι του Steve Τζάκσον με κάρτες των Illuminati που δείχνουν τα σχεδία για το μέλλον. μπορείς να δεις γεγονότα τα οποία προβλέπονται στις κάρτες χρόνια πριν αυτά συμβούν, μερικά πραγματικά γεγονότα που έχουν συμβεί (11 Σεπτεμβρίου, βομβιστική επίθεση της Βοστώνης τσουναμι και πολλά αλλα...(μάντεψε τι κοινό έχουν ολα αυτά; σχεδιασμένα!!οι συνωμοσίες για τους θνητούς ))

Σε μία από τις κάρτες μπορείτε να δείτε μια σχεδόν ταυτόσημη εικόνα με τα συμπτώματα του φαρμάκου,Θα μπορούσε να σχεδιαστεί αυτό το φάρμακο; και στην συνέχεια τη διάδοση του για τη μείωση του πληθυσμού πρώτα με τους «άχρηστους»; ποιο άρρωστο μυαλό θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα φάρμακο που θα τους έκανε σαν ζόμπι;

Κοστίζει τρεις έως πέντε φορές λιγότερο από την ηρωίνη, που η τιμή του είναι περίπου $ 40 ανά δόση στη Ρωσία, το ναρκωτικό Krokodil κοστίζει λιγότερο από ένα δολάριο. Επίσης ονομάζεται "Το ναρκωτικό των φτωχών" ακριβώς γι 'αυτό το λόγο.

Το Krokodil μπορεί να παρασκευαστεί εύκολα σε ένα σπίτι και το φτιάχνουν οι ίδιο οι καταναλωτές. Αποτελείται κυρίως από κωδεΐνη, ιώδιο και ερυθρό φωσφόρο. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά τοξικό και διαβρωτικό μείγμα. Τα συστατικά είναι εύκολο να αποκτηθούν.

Η κωδεΐνη είναι σε κάποια σιρόπια του βήχα. Αυτή η ουσία αναμιγνύεται με τοξικές χημικές ουσίες, όπως το αλκοόλ, τα βιομηχανικά έλαια ή διαλυτικά.
Με αυτά τα στοιχεία και μέσω μιας διαδικασίας απόσταξης σε λιγότερο από μία ώρα στο σπίτι αυτή η εξαιρετικά τοξική ουσία που πηγαίνει απευθείας στο αίμα. Επί του παρόντος η κωδεΐνη έχει γίνει δύσκολο προϊόν να την αποκτήσει κάποιος, για να αποφύγουν την παρασκευή του,ο φώσφορος ωστόσο μπορει να αποκτηθεί απο δημόσιες αγορές.

Εθισμός, ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ
Αυτό το φάρμακο έχει το υψηλότερο επίπεδο του εθισμού που έχει καταχωρηθεί μέχρι στιγμής. Πολλοί από εκείνους που καταναλώνουν νομίζουν ότι κάνουν χρήση ηρωίνης μέχρι να αρχίσουν να βλέπουν τα αποτελέσματα στο σώμα τους.

αν το παίρνουν καθημερινά ζουν το πολύ για τέσσερις μήνες, αν το παίρνουν περιστασιακά το προσδόκιμο ζωής τους ειναι περίπου δύο ή τρία χρόνια, αφού αυτό το φάρμακο δεν διαλύεται στο αίμα. Κατά την διάρκεια ζωής των καταναλωτών αυτού του ναρκωτικού περιστρέφεται γύρω από "την επόμενη δόση" επειδή η τιμή είναι χαμηλότερη από εκείνη της ηρωίνης και το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο, αν και η διάρκεια της επίδρασης είναι μικρότερο (περίπου 60 λεπτά).

Το φάρμακο χορηγείται με ένεση και αν ο καταναλωτής αποτυγχάνει και κάνει στην σάρκα και όχι στη φλέβα θα κάνει αποστήματα λόγω των εξαιρετικά τοξικών συστατικών αυτής της ουσίας. Με λίγες δόσεις το άτομο που καταναλώνει, και εξαρτάται από την περιοχή του δέρματος όπου κάνει την ένεση
γκριζάρει και γίνεται σαθρό σε λίγες ημέρες.Σε δύο μήνες το δέρμα και οι μύες αρχίζουν να μπαίνουν σε κατάσταση σήψης και αρχίζουν να πέφτουν, αφήνοντας γυμνά κόκαλα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κρέας σαπίζει απο μέσα προς τα έξω.

Γι 'αυτό τον λόγο επίσης ονομάζεται "Το φάρμακο ζόμπι" ή "φάρμακο κανίβαλος " προκαλεί:
θρόμβωση στα αιμορραγία, έλκη του δέρματος, γάγγραινα, νέκρωση, φλεβίτιδα, λοιμώξεις του δέρματος που φτάνουν στα οστά, η απώλεια των άκρων και εξέλκωση των φλεβών και των ιστών. Συστημική βλάβη που παράγει είναι πνευμονία, σηψαιμία, σκάσιμο των αρτηριών, μηνιγγίτιδα, απώλεια δοντιών, λοίμωξη, των οστών και των νεφρών και ηπατική ανεπάρκεια.

Πολλοί θα αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν αυτή η ουσία που χορηγείται με ένεση, να αισθάνονται ότι το δέρμα τους πέφτει και πονάει και δεν σταματούν την κατανάλωση.

Η αλήθεια είναι ότι χάρη στο φάρμακο δεν αισθάνονται πόνο. Έχει ένα αναλγητικό αποτέλεσμα που παράγει την δεσομορφίνη. Γι 'αυτό είναι δύσκολο να έχουν πόνο, και να σταματήσουν να παίρνουν, συν τον εθισμό που προκαλεί. Έτσι, λόγω της σύντομης διάρκειας της επίδρασης, το υποκείμενο έχει πάντα την έμμονη και ανάγκη να ξανά πάρει.

Η αποτοξίνωση αυτού του φαρμάκου είναι εξαιρετικά επώδυνη. Η «κάθαρση» του σώματος απο ηρωίνη διαρκεί για περίπου δέκα ημέρες, ενώ του Krokodil διαρκεί περισσότερο από ένα μήνα.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ των τοξικομανών

Πρώτα απ 'όλα, η μνήμη εξαφανίζεται αμέσως. Πτώση των δοντιών,και το συκώτι πονάει
Είναι ισχυρότερο σε σύγκριση με την ηρωίνη. Αλλά όσο το παίρνεις, τόσο περισσότερο θα αναπτύξεις ανοχή. δεν μπορείς να το σταματήσεις.
Όσο κρατάει η ένεση. Τίποτα δεν σας τρομάζει, ακόμα και θάνατος.
ένας άλλος τοξικομανής εξηγεί: «ονειρεύεσαι ηρωίνη, και δεν είναι τόσο επιβλαβές. Αλλά δεν μπορείς να το αντέξεις οικονομικά, έτσι συνεχίσουμε να κάνουμε Krokodil. Μέχρι να πεθάνουμε » . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications