Οι εξωγήινοι όχι μόνο δεν απειλούν την ανθρωπότητα, όπως ισχυρίζεται  ο κ.Χώκινγκ αλλά, επισκέπτονται τη Γη εδώ και δεκαετίες!!!
Οι εξωγήινοι όχι μόνο δεν απειλούν την ανθρωπότητα, όπως ισχυρίζεται ο κ.Χώκινγκ αλλά, επισκέπτονται τη Γη εδώ και δεκαετίες

1) Ο διάσημος Βρετανός αστροφυσικός Στήβεν Χώκινγκ, με αφορμή μία σειρά εκπομπών του Discovery Channel, με τίτλο "Στο Σύμπαν με τον Στήβεν Χώκινγκ", δήλωσε σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση ότι:"Oι εξωγήινοι υπάρχουν και αν μας επισκεφθούν κάποτε, φοβάμαι ότι το αποτέλεσμα θα μοιάζει με αυτό της πρώτης επίσκεψης του Χριστόφορου Κολόμβου στην Αμερική που δεν ήταν και τόσο καλό για τους ιθαγενείς!".

2) Καναδός πολιτικάντης και υπουργός αμύνης δήλωσε μετά την εκπομπή τα κάτωθι συγκλονιστικά:
"Οι εξωγήινοι όχι μόνο δεν απειλούν την ανθρωπότητα, όπως ισχυρίζεται ο κ.Χώκινγκ αλλά, επισκέπτονται τη Γη εδώ και δεκαετίες, ίσως και χιλιετίες. Τα ufo, έχουν βοηθήσει σημαντικά στην τεχνολογική εξέλιξη του πλανήτη μας.

Οι οθόνες των υπολογιστών, τα μικροτσίπ και οι οπτικές ίνες, για παράδειγμα, έχουν τις ρίζες τους από συντρίμμια εξωγήινων σκαφών. Είναι πραγματικά λυπηρό, όταν ένας επιστήμονας της φήμης του, συμβάλει σε αυτό που λέμε παραπληροφόρηση για ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό θέμα."

Γενικά, η σύγχρονη ζωή έχει γίνει άκρως περίπλοκη τις τελευταίες δεκαετίες και πολύς κόσμος δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις διαρκώς πολλαπλασιαζόμενες υποχρεώσεις του και στην εισβολή των νέων τεχνολογιών.

Σε αυτό συμβάλει το εκπαιδευτικό σύστημα, που παγκοσμίως δεν είναι στραμμένο προς την ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας των ανθρώπων για έναν πολύ απλό λόγο: Αν ο πολύς ο κόσμος έχει ανεπτυγμένη κριτική ικανότητα, μαύρη νεροφίδα που έφαγε τους διάφορους περίεργους που το παίζουν εξουσία.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της φρικώδους άγνοιας του κόσμου για πολύ βασικά πράγματα είναι το παρακάτω:
Στο παράρτημα του τελευταίου βιβλίου του Ρίτσαρντ Ντόκινς που διάβασα, αναφέρεται ότι σε δημοσκόπηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 15 – 20% των ερωτούμενων απάντησαν ότι η γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο σε… ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ! Χαιρετίσματα.Στην Ελλάδα δεν πάνε πίσω! όλοι αυτοί οι δηθεν μορφωμένοι, βλέπε εδώ,για να τελειώνει το θέμα στο αν υπάρχουν εξωγήινοι, δίκη μου μικρή ερευνά! δεν ξέρουν ούτε τα βασικά !!! για τον κόσμο, και έχουν και άποψη μετα!

Όσο για την άποψη του Χώκινγκ, θα παραθέσω την δική μου άποψη επί του θέματος:
Δεδομένης της ηλικίας και του μεγέθους του σύμπαντος (13,5 δισεκατομμύρια χρόνια και δισεκατομμύρια γαλαξίες με δισεκατομμύρια άστρα και πλανήτες ο καθένας) είναι προφανές ότι η ύπαρξη εξωγήινης ευφυούς ζωής είναι σχεδόν σίγουρη. Μάλιστα διαφορές πολιτισμικής / τεχνολογικής εξέλιξης ανάμεσα σε ευφυείς μορφές ζωής της τάξης των +- 1.000.000 ετών (και βάλε) είναι πάρα μα πάρα πολύ πιθανές.

Συνεπώς, αν κάποιος εξωγήινος πολιτισμός έχει 1.000.000 έτη τεχνολογικής / βιομηχανικής ιστορίας, σε αντίθεση με τα περίπου 7.000 έτη που εμείς έχουμε… γραφή, ενώ παράλληλα έχει αναπτυχθεί κοινωνικά κατά τέτοιo τρόπο ώστε να αποφύγει την αυτοκαταστροφή, μάλλον δεν θα έχει κάτι να πάρει από εμάς.

Κατά πάση πιθανότητα, αν μας έχουν εντοπίσει, θα μας παρατηρούν από μακριά και θα μας βάζουν στο δικό τους National Geographic μαζί με τα ντοκιμαντέρ για ζώα.

Από την άλλη, αν έχουν τα ίδια μυαλά με εμάς και έχουν δυνατότητα επανδρωμένων διαστρικών ταξιδιών, θα μας κάνουν ακριβώς ότι έκανε ο Κορτές στους Αζτέκους το 1521. Όμως αν έχουν τα ίδια μυαλά με εμάς, σχεδόν σίγουρα θα έχουν προλάβει να αυτοκαταστραφούν πριν αποκτήσουν δυνατότητα επανδρωμένων διαστρικών ταξιδιών. Οπότε μα έτσι, μα αλλιώς δεν υπάρχει κίνδυνος!!!

Post A Comment:

3 comments

Σήμερα σύμφωνα με τα δεδομένα της επιστήμης, όσον αφορά το διάστημα εξωγήινοι πολιτισμοί ίσως να υπάρχουν αλλά δεν μας επισκέπτονται, και ας ισχυρίζονται πολλοί ότι είδαν διαστημόπλοια η είδαν εξωγήινους. Όλα αυτά τα περιβόητα UFO η αλλιώς ΑΤΙΑ, όλα είναι αποκυήματα φαντασίας, η διάφορα φυσικά η τεχνητά φαινόμενα που δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν.
Δεν υπάρχουν εξωγήινοι επισκέπτες για τους εξής λόγους.
α) Αν υπήρχαν με την τόσο προηγμένη τεχνολογία τους το πρώτο που θα έκαναν θα ήταν να έλθουν σε επαφή με τον γήινο πολιτισμό, και δεν θα έρχονταν και θα έφευγαν σαν κλέφτες.
β) Το κοντινότερο Ηλιακό σύστημα προς το δικό μας είναι ο Α΄ του Κενταύρου, το οποίο απέχει 4 έτη φωτός περίπου, μια απόσταση τρομερά απαγορευτική για διαστημικά ταξίδια, αν υποθέσουμε ότι εκεί υπάρχει κάποιος πλανήτης που κατοικείται από νοήμονα όντα με προηγμένη τεχνολογία.
γ) Αν υπήρχαν νοήμονα όντα με προηγμένη τεχνολογία στον Α΄ του Κενταύρου η στα αμέσως επόμενα ηλιακά συστήματα, τότε τα ραδιοτηλεσκόπια που σαρώνουν και ακροάζονται κυριολεκτικά το διάστημα, εδώ και πολλά χρόνια, θα είχαν λάβει κάποια σήματα, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Ανώνυμοςείπε...

Σε απάντηση κάποιος θα μπορούσε να πει ότι υπάρχουν μαρτυρίες από επιστήμονες που εργάζονταν στην "περιοχή 51" π.χ, ότι οι εξωγήινοι δεν έρχονται κ φεύγουν σαν κλέφτες αλλά είτε συνεργάζονται, είτε έχουν καταπέσει με σκάφη που αργότερα η ΝΑΣΑ προσπαθεί να μελετήσει κ να τα αποκρυπτογραφήσει σε αυτά όλα τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας που διαθέτουν.
Το πόσο μακριά ή κοντά είναι κάποιο ηλιακό σύστημα (του Κενταύρου στην προκειμένη) δείχνει μόνο, ότι εμείς με την τεχνολογία που διαθέτουμε δεν μπορούμε ακόμα πάμε κ όχι ότι αυτοί δεν μπορούν να έρθουν.
Τέλος η συνεργασία της ΝΑΣΑ με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου δείχνει ότι σίγουρα υπάρχουν συχνότητες μέσω των οποίων προσπαθούν να επικοινωνήσουν με άλλες μορφές ζωής.

οι εξωγήινοι να διανύσουν τις αχανείς εκτάσεις του διαστήματος ...βαρυτικό προωστικό σύστημα των UFO.αφιέρωμα http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/05/ufo-oi-ekswgihnoi-dianioun-terasties-apostaseis-sto-diastima.html οποιος θέλει να το μελετήσει !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications