ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ; Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ; Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ;

τύφλες ελπίδες και ένας λαός που περιμένει να τον σώσει κάποιος ! και όταν περιμένεις γίνεσαι δούλος ...συνταγή επιτυχίας για τους φωστήρες

Από σωτήρες να φάνε και οι κότες ! κράζουν τους εθνοσωτήρες που ψηφίσαν! οι ίδιοι !!! υπομονή έρχεται η νέα Ευρώπη που λέει ο Τσιπρας! (αυτό και αν ειναι το πιο βλακώδες που έχει ακουστεί πότε!) στην φώτο βλέπουμε πολλούς σωτήρες για να περιμένουν να σωθούν τα πρόβατα! όσο κάποιοι τα πάνε για σφαγή!

Καλοστημένη απάτη με πλαστά έγγραφα αποδεικνύεται ότι ήταν η "επιχείρηση σωτηρίας" της Ελλάδας από την οργάνωση End National Debt. Τι απάντησε επισήμως το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στις ελληνικές αρχές. Πώς ξεκίνησε όλη η ιστορία.

Με τον πόνο των Ελλήνων αποδεικνύεται ότι έπαιζε ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος τον περασμένο Χειμώνα, εμφανίστηκε ως σωτήρας της Ελλάδας, την οποία δήθεν θα ξεχρέωνε με ομόλογο των 600 δισ. δολαρίων.Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσιάζει το "Έθνος της Κυριακής", τα χρεόγραφα που παρουσίαζε ήταν προϊόν απάτης και δόλου και τα χρήματα φυσικά δεν υπάρχουν.

Στις 5 Απριλίου 2013, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013) και μετά από ολιγόμηνη έρευνα, απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί δεν υπάρχουν και η διακίνησή του θα πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σώρας μαζί με τον Ελληνοαμερικανό Μανώλη Λαμπράκη είχαν εμφανιστεί ως μέλη της οργάνωσης "End National Debt", ως σωτήρες της Ελλάδας και της Κύπρου (στην οποία θα έδιναν 50 δισ. δολάρια) και είχαν μάλιστα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου τον Οκτώβριο του 2012 στην Αθήνα, εξηγώντας το φοβερό τους σχέδιο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, παρουσίασαν έγγραφο (απεδείχθη ότι ήταν πλαστό), το οποίο αναφέρει ότι ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έχει καταθέσει το ισόποσο των 600 δισ. δολαρίων σε χρεόγραφα του αμερικανικού Δημοσίου με ημερομηνία λήξεως τον Αύγουστο του 2014. Μάλιστα ενέπλεξαν και την Bank of Montreal, ισχυριζόμενοι ότι εκεί βρίσκονται τα χρήματα.

Η τράπεζα διέψευσε τους ισχυρισμούς της END, δηλώνοντας ότι δεν έχει μέρος των χρημάτων στην κατοχή της.
Η εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής", σημειώνει ότι σε φάκελο 670 σελίδων, τον οποίο έχει στην κατοχή του ο κ. Γιώργος Γιαλτουρίδης, οικονομολόγος και επιχειρηματίας στον τομέα του Risk Sollutions, τμήματος του Τειρεσία στη Βοστώνη, αποδεικνύεται η απάτη που είχε στηθεί.

Απάτη το ομόλογο των 600 δισ. δολαρίων του Αρτέμη Σώρρα που θα ''ξεχρέωνε'' την Ελλάδα
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ελληνικές Αρχές ρώτησαν: "Τα λεφτά υπάρχουν;" και οι αμερικανικές απάντησαν: "...Δεν υπάρχουν". Στον αμερικανικό Τειρεσία της Μασαχουσέτης έχουν φθάσει έγγραφα, που αποδεικνύουν ότι τα 600 δισ. δολάρια, εμπεριέχονται σε πλαστά χρεόγραφα που έχει τυπώσει και διακινεί ένας πρώην δικηγόρος ονόματι Στίβεν Λούις Γουόσνι.

Ο εκδότης και υπογράφων τα ομόλογα είναι κάτοικος της πολιτείας της Ουάσιγκτον και το 2003 διεγράφη ως ανίκανος να ασκήσει δικηγορία, από τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας, που φιλοξενείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου.

Μετά τη διαγραφή του και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου του 2004, δήλωσε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της Πολιτείας Ουάσινγκτον του οφείλει 2,8 τρισεκατομμύρια δολάρια για παραβίαση κοπιράιτ. Η δήλωση έγινε μέσω UCC (στα πλαίσια κωδικοποίησης των ομοιόμορφων πράξεων στην επικράτεια των ΗΠΑ, χρησιμοποιείται ο κώδικας Uniform Commercial Code, που επιτρέπει τους Πιστωτές να δηλώνουν οφειλές από Οφειλέτες στο Τμήμα Οικονομικών της αντίστοιχης πολιτείας )

O Γουόσνι έγραφε στη δήλωσή του: "Εναρξη εμπορικής επίσχεσης (lien) που σχετίζεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας / εμπορικού σήματος, σύμφωνα με τους όρους της εν λόγω σύμβασης τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πιστωτή για περισσότερες λεπτομέρειες".

Πώς συνδέονται Γουόσνι και Σώρρας
Και πώς ο απατεώνας δικηγόρος, εμπλέκεται με τον απατεώνα "σωτήρα" της Ελλάδας;
Τα 2,8 τρισ. δολάρια, που δήθεν αποτελούν την υποχρέωση του Δικηγορικού Συλλόγου της Ουάσινγκτον προς τον κ. Γουόσνι, είναι τα λεφτά, που ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του ο Σώρρας!

Το χρονικό διάστημα που δηλώνει ο Στίβεν Γουόσνι, για την είσπραξη του χρέους είναι 10 χρόνια, με ημερομηνία λήξεως την 13η Αυγούστου 2014. Η ημερομηνία λήξεως των χρεογράφων ταυτίζεται με την ημερομηνία που ισχυρίζεται ο κ. Σώρρας ότι λήγουν τα "ομόλογα" του, αφού πρόκειται για το ίδιο χρέος.

Στη συνέχεια, ο εν λόγω απατεώνας δικηγόρος, αγνοώντας τη δήλωση του Συλλόγου, άρχισε να εκδίδει χρεόγραφα, βασισμένα στο αρχικό υποτιθέμενο χρέος του Δικηγορικού Συλλόγου της Ουάσιγκτον και να τα εκχωρεί σε διάφορους ενδιαφερόμενους ανά την υφήλιο, δηλαδή σε άλλους απατεώνες.Ωστόσο, κάθε εκχώρηση χρεογράφου δηλώνεται από τον ίδιο τον Γουόσνι στην πολιτεία, μέσω του κώδικα UCC, αφήνοντας ίχνη για την πορεία των πλαστών εγγράφων.

Σύμφωνα με το "Έθνος", λίγους μήνες μετά τη δήλωση UCC του Γουόσνι, ο Δικηγορικός Σύλλογος της πολιτείας Ουάσινγκτον, με δική του δήλωση UCC απαντά ότι "ο Στίβεν Λούις Γουόσνι, ένας δικηγόρος διαγραμμένος από τον σύλλογο, ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος του οφείλει χρήματα για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας που του ανήκει, χωρίς έρεισμα σε νόμο ή γεγονός".

Ακόμα και αν δεν ειναι ετσι ετσι! καλά ποιος ηλίθιος νομίζει οτι θα τον άφηναν;;;; και όμως χιλιαδες !!! ψηφίστε σύριζα να να σωθείτε!! θα αλλάξει την Ευρώπη ! XAXAXA!!!αυτό μόνο, άπλα μην απορείτε γιατι σας λένε πρόβατα! γιαυτό δεν θα αλλάξει τίποτα σε αυτή την χωρα! όσο υπάρχουν πρόβατα και ειναι πολλά!

Post A Comment:

5 comments

Ανώνυμοςείπε...

Το εθνος δεν ειναι του Μπομπολα η κανω λαθος;Ο Μπομπολας δεν ειναι αυτος που εχει και το ΜΕGA συν τις εταιριες που παιρνουν τα εργα του δημοσιου συν τα διοδια συν συν συν.............ε τι να λεμε τωρα με ολα αυτα,οτι ο Σωρρας ειναι απατεωνας και αυτοι οχι;Και που ειναι τελικα το επισημο εγραφο του υπ.οικονομικων της Αμερικης που τα λεει αυτα;Βρηκαν τη καραμελα ξανα και την πιπιλιζουν.Ασχολυθειτε επιτελους με κατι ουσιωδες και αν ο Σωρρας ειναι απατεωνας αυτο θα φανει...αλλωστε πιο το κακο με ολη αυτη την υποθεση δεν μπορω να καταλαβω,οτι εχει καταθεσει λεφτα ειπε για να σβησει το χρεος της Ελλαδος, δεν ειπε κατι αλλο......

Ανώνυμοςείπε...

Κ πες μου εσυ ενσυνείδητε πολίτη τι να ψηφίσει κανείς? Αυτή τη στιγμή κ όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα πρέπει να σταματήσει κατρακύλα. Δεν πρέπει να πάμε σε δεύτερες εκλογές. Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό που έχει ξεκινήσει ο Παπανδρέου κ ο Σαμαράς. Ο Σύριζα υπο αυτές τις συνθήκες είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να περιορίσει το ανεξέλεγκτο ξεπούλημα της Ελλάδας. Δεν υπάρχει επιλογή. Εκτός κ αν γνωρίζεις εσύ κάποια κ δεν μας τη λες..

Ανώνυμοςείπε...

Σου βαζω και στοιχιμα συνελληνα οτι επειδη δεν θα μπορεσει κανενα κομμα να βγει με αυτοδυναμια την επομενη των εκλογων η ν.δημοκρατια μαζι με το συριζα θα σχηματισουν κυβερνηση οσο κι αν τους βλεπεις να τσακωνονται μεταξυ τους...αυτο βαλτο στην ακρη του μυαλου σου να δεις που θα χω δικιο στο τελος...οσο για το τι να ψυφισεις νομιζω πως η αποχη ειναι το καλυτερο σημερα γιατι απο οτι εμαθα κι εγω τελευταια και τρελαθηκα ειναι οτι οι ψηφοι των μικρων κομματων μαζι με τα ακυρα και τα λευκα πανε στο πρωτο κομμα,αυτο το ξερες;Ψαξτω να δεις....

Ανώνυμοςείπε...

Ε.. εντάξει.. αν γίνει κ αυτό τότε πραγματικά πρέπει να πάρουμε τα τουφέκια κ να μην αφήσουμε κανέναν. Η αποχή (μαζί με τα άκυρα κ τα λευκά) πάει επίσης στο πρώτο κόμμα απ'όσο γνωρίζω.

Ανώνυμοςείπε...

Ειναι λιγο μπερδεμενος ο εκλογικος νομος αλλα το αυτο που ξερω ειναι πως τα λευκα και τα ακυρα βοηθανε σε μεγαλο ποσοστο το πρωτο κομμα.Μονο η αποχη δεν μετριεται μεσα στα σποτελεσματα και αν παει συμφωνα με το συνταγμα σε ποσοστο ανω του 50% τοτε στελνει ολους τους βουλευτες στα σπιτια τους για αυτο εχουν δημιουργησει τοσα πολλα κομματα,ωστε σε καποιο να τους τη δωσεις...Αλλα σε ενα τετοιο μανδρι που να φτασει αυτο το ποσοστο...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications