Άχρηστοι οι Ρώσοι δεν μπορούν να ρίξουν ένα κτίριο! ενώ οι Αμερικάνοι ειναι ειδικοί σε αυτά!!
Άχρηστοι οι Ρώσοι δεν μπορούν να ρίξουν ένα κτίριο! ενώ οι Αμερικάνοι ειναι ειδικοί σε αυτά!!

Μετά από δύο προσπάθειες για να ανατινάξουν ένα κτίριο στην πόλη της Κριμαίας τη Σεβαστούπολη,

οι αρχές κατεδάφισης αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την παράνομη κατασκευή να παραπαίει σε μια γωνία 20 μοιρών για αρκετές ώρες.

Στα πλάνα του βίντεο ακούγονται οι θεατές να γελούν και να ουρλιάζουν, καθώς οι εμπειρογνώμονες κατεδάφισης προσπάθησαν να ρίξουν με

εκρηκτικά το κτίριο δύο φορές και τις δύο ανεπιτυχώς.

οποιος πιστεύει οτι έπεσαν με αεροπλάνο η οι πύργοι , να ξανά πάει σχολείο η καλύτερα να ανοίξει βιβλία φυσικής διότι ως γνωστόν τα σχολειά βγάζουν πρόβατα, γιατι ετσι θέλει το σύστημα!

Όλη η τάξη των ηγετών της Αμερικής, βλέπει την τρομοκρατία ως το ιδανικό μέσο για να προκαλέσει κοινωνική σύγχυση και να δημιουργήσει μια εχθρική εικόνα, ώστε να κρατήσει συσπειρωμένη την κοινωνία. Θυμηθείτε άλλωστε την θεωρία του Νio Gan που λέει ότι πρέπει να υπάρχει εχθρός για να υπάρξει κοινωνία. Το θέμα όμως είναι ότι ο κόσμος θεωρείται γι' αυτούς αναλώσιμος, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

Κοιτάξτε τις τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν γίνει.
Η CIA και το FBI είναι πίσω από τις περισσότερες, αν όχι πίσω απ' όλες. Είχαμε την επίθεση στους πεζοναύτες, την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στη Kένυα, την επίθεση στον Παναμά το 2003, την επίθεση στην Αμερικανική φρεγάτα, την επίθεση στην Οκλαχόμα, την επίθεση στους δίδυμους πύργους το 1993. Δυστυχώς, για αυτούς, μόνο έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν είχαν σκοτωθεί τότε. Όχι αρκετοί για να περάσει ο αντί-τρομοκρατικός νόμος. Γι'αυτό δυο χρόνια αργότερα, στις 19 Απριλίου 1995, έρχεται το χτύπημα στην πολυκατοικία της Οκλαχόμα, κατά το οποίο 168 άνθρωποι σκοτώθηκαν και έτσι ένα χρόνο μετά,πέρασαν τον αντί-Τρομοκρατικό νόμο, ο οποίος καταργεί πολλά συνταγματικά δικαιώματα και ατομικές ελευθερίες.και η τρομοκρατική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστόνης !! τάχα απο άραβες που τους έκλεισαν τον στόμα, μετα. Πως άλλωστε θα δικαιολογηθούν τόσα εκατομμύρια δολάρια για πολεμικό εξοπλισμό, για κάμερες, δορυφόρους και συστήματα παρακολούθησης; Όμως ο τελικός σκοπός τους είναι η απόκτηση απόλυτης εξουσίας!!! Μια τράπεζα... Ένας στρατός... πιο πολλά δεν λέμε διότι οι άνθρωποι ειναι αδίσταχτοι μαζί με τα πιόνια τους εδώ που τους βλέπουν σαν σωτήρες το 60% με 70% των ψεκασμένων και κοιμισμένων

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ,,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΛΙΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...(Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η CIA ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ? ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΙΑ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΈΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΒΛΕΠΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ! ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΡΜΑΛ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟ! )

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications