η Gabi Grecko χωρίς ρούχα στο Δρόμο για την Τέχνη…!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά όταν κάποιος περπατά στο δρόμο χωρίς ρούχα δεν γίνεται χαμός… Το πολύ-πολύ οι περαστικοί να νιώσουν κάπως αμήχανα, όμως κατά τα άλλα οι περισσότεροι χαμογελούν και το αντιμετωπίζουν χαλαρά, ιδιαίτερα αν βλέπουν μπροστά τους ένα ολόγυμνο μοντέλο.

Έτσι τουλάχιστον δείχνουν οι φωτογραφίες της Gabi Grecko, η οποία περπάτησε χωρίς ρούχα σε ένα εμπορικό κέντρο και σε δρόμους της Μελβούρνης.

Η κοπέλα στην Αυστραλία είναι αρκετά γνωστή, καθώς έχει αρραβωνιαστεί έναν 71χρονο εκατομμυριούχο, τον Geoffrey Edelsten. Τώρα με τη συγκεκριμένη κίνηση, μάλλον θα την μάθουν και παραέξω και το τίμημα που θα πληρώσει για αυτήν την τολμηρή έξοδο θα είναι γύρω στα 400 ευρώ…

Τόσο είναι το πρόστιμο για προσβολή της δημοσίας αιδούς, καθώς οι αστυνομικές αρχές της πόλης λένε ότι θα ερευνήσουν την υπόθεση, αφού η Grecko εμφανίστηκε χωρίς να φορά τίποτα μπροστά σε ανυποψίαστους πεζούς, αρκετοί από τους οποίους ήταν παιδιά.

Πάντως οι φωτογραφίες με τον γυμνό περίπατο και το διάρκειας 7 λεπτών βίντεο, ήταν ένα project της διάσημης φωτογράφου, Juliet Taylor για το περιοδικό Sneaky, αλλά η αστυνομία της Victoria προτίθεται να κάνει ανακρίσεις για να αποφασίσει αν θα απαγγελθεί κατηγορία για προσβολή της δημοσιας αιδούς.

Η ίδια η Grecko, μιλώντας για το θέμα το οποίο έχει κάνει αίσθηση στη χώρα, δήλωσε στο Nine News, ότι δεν ήθελε να προκαλέσει τέτοια αναστάτωση.

«Δεν ήθελα να προκαλέσω τέτοια αναστάτωση και σέβομαι τους νόμους της Αυστραλίας. Για μένα, αυτό είναι μόδα, είναι τέχνη. Δεν ντρέπομαι για το σώμα μου».

Συμπλήρωσε, δε, ότι έτσι μπορεί να ενθαρρύνει τις γυναίκες να μην ντρέπονται για το σώμα τους και να τις βοηθήσει να κάνουν τη σκέψη: «Αν η Gabi μπορεί να περπατήσει γ@μνή στον δρόμο, ίσως μπορώ να το κάνω και εγώ».

τι βίντεο δεν ειναι κατάλληλο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications