Πως προέκυψε η Θρησκεία όπως τη γνωρίζουμε σήμερα;;;;;
Πως προέκυψε η Θρησκεία όπως τη γνωρίζουμε σήμερα

Οι άνθρωποι που εμπνεύστηκαν το Μεσσιανισμό, ήταν μύστες που ερχόντουσαν σε κοινωνία με τα ανώτερα ηλιακά στρώματα συνείδησης. Γνώριζαν δηλαδή, πως ο Ήλιος, είναι ο Χριστός-Κυβερνήτης και διοικητής-παρατηρητής, σε κάθε Ηλιακό Σύστημα για τα υπόλοιπα είδη. Το σύμπαν δεν είναι ξέφραγο αμπέλι τυχαιότητας και πιθανοτήτων όπως θεωρούν οι άνθρωποι.

Απλά λειτουργεί σε άλλους χρόνους (αιώνες) από του ανθρώπου. 1 λεπτό στον Ήλιο = 100 χρόνια στην Γη κι αντίστροφα (παράδειγμα δίνω για βαθύτερη κατανόηση κι όχι τον πραγματικό χρόνο των αιωνίων διαστάσεων). 2.000 γήινα χρόνια, ελάχιστα λεπτά ή αντίστοιχες μέρες για τα εκεί πεδία. Οπότε, ο άνθρωπος είναι λογικό να "αναμένει" έλευση και "κρίση" μα δεν κατανοεί πως αυτή θα αργήσει και θα αργεί στο διηνεκές λόγω ασυμβατότητας του πάνω με το κάτω κι αυτό το χρησιμοποίησαν και το αξιοποίησαν στο έπακρο οι εξουσιαστές...

Η σημερινή θρησκεία είναι προϊόν κοπτοραπτικής και μετουσίωσης. Όλα τα διδάγματα των Ερμητικών – Αιγυπτιακών – Βαβυλωνιακών και Ζωροαστρικών γνώσεων περι του Διοικητή Ήλιου και Χριστού κυβερνήτη, όπως και όλες οι γνώσεις περί των όντων που κατήλθαν κάποτε από τον Ουρανό (Άστρα), ομαδοποιήθηκαν, απλοποιήθηκαν, συμβολοποιήθηκαν και παρουσιάστηκαν ως Παλαιά και Καινή Διαθήκη ή Κοράνι αντίστοιχα. Όλη η εσώτερη γνώση βρίσκεται ερμητικά κλεισμένη εντός της Καινής Διαθήκης και στο Κοράνι, απλά θα πρέπει να γνωρίζεις να τη μελετήσεις και να την αποκρυπτογραφήσεις – κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Όταν για παράδειγμα στον μύθο (γιατί όλα όσα περιγράφονται εκεί μέσα, μυθεύματα είναι) των 3 μάγων με τα δώρα, λέει ότι ήταν Πέρσες που αναγνώρισαν το Άστρο του Κυρίου, τότε σου λέει ευθύς εξαρχής, πως ο θεός που τιμάτε και λατρεύετε είναι ο Αχούρα Μάσδα. Ο Ήλιος-Κυβερνήτης και η Διάνοια αυτού.

Όταν σου λέει για τη σφαγή των νηπίων, σου αποκαλύπτει πως η ανθρώπινη εξουσία δε θέλει επουδενί να χάσει τα κεκτημένα της από "θεό" ή αντίθετο (Satan) σε αυτήν άνθρωπο ή παράταξη. Όταν στο Κοράνι σου λέει πως ο Θεός είναι ο Κύριος του Άστρου του Σειρίου, σου αποκαλύπτει πως η Διάνοια του Ηλιακού Διοικητή και κυβερνήτη εδράζεται στο τριαδικό Άστρο του Σειρίου. Αντίστοιχα, όταν σου λέει πως ο θεός είναι τριαδικός, αναφέρεται στους 3 γιγάντιους Ήλιους του Σειρίου που εποπτεύουν και επιτηρούν το Γαλαξία και τις συνειδήσεις-πολιτισμούς που υπάρχουν σε αυτόν.

Αυτό που εκανε η γήινη εξουσία, ήταν να αγκαλιάσει και να παραδώσει την ουσία της γνώσεως στους ανθρώπους, αφαιρώντας σε απόλυτο βαθμό όμως τη Γνώση για να τη μεταφράζει επίτηδες. Έτσι έμειναν ιστορίες που φανάτισαν, δίχασαν, καθυπέταξαν και αποβλάκωσαν τις μάζες, ενώ η άρχουσα τάξη της Ρώμης ήταν "καλυμμένη". Δόξαζαν πράγματι το πνεύμα διοικητή του γαλαξία, αναφερόντουσαν σε εκείνον, αλλά όπως ήθελαν εκείνοι και χρησιμοποιώντας την ανώτερη γνώση για ύπνωση των μαζών. Ο όρος "αθεόφοβοι" και "θεομπαίχτες" είναι λίγος για να χαρακτηρίσει το εύρος της αθλιότητας.

Όταν οι πολυθεϊστές χώριζαν το σύμπαν σε τομείς και προσωποποιούσαν τους τομείς αυτούς σε θεούς και είδωλα, δε το έκαναν τυχαία. Κάθε άνθρωπος πρέπει να εξελίσσεται με βάση τις έμφυτες και φυσικές του ροπές. Το σύμπαν είναι ένας άκρως πολύπλοκος και πολύπλευρος μηχανισμός για να το απλοποιήσεις σε μια λαϊκή θρησκεία-λατρεία. Ανέκαθεν οι μάζες ήταν δεισιδαίμονες και είχαν άγνοια, αλλά η ποιότητα του πολυθεϊσμού ήταν μακράν ανώτερη από του μονοθεϊσμού, γιατί από κάθε άποψη, ήταν συμπαντική, ενώ η μονοθεϊστική χθόνια και υποχθόνια, κάτι που εκτός των άλλων, το φανερώνει και η δομή των εκκλησιών ή των τζαμιών ως κτισμάτων που "κλείνουν" τους οφθαλμούς από τον Ουράνιο Θόλο.

Είχες μια μάζα που από τη στιγμή που καθυποτάχθηκε στην επίσημη θρησκεία της ανατολής και της δύσης, ανέμενε και αναμένει αντιχρίστους, κυνηγάει και εξορκίζει δαίμονες (δηλαδή διάνοιες, δαήμονες), πιστεύει σε μια ανθρωποποιημένη φιγούρα του Ηλιακού Λόγου και του ακτίστου Πυρός - που και να 'θελε δε μπορεί να την φτάσει (υιός του ανθρώπου) - και μια μάζα που αποδέχθηκε τη θεϊκότητα της εξουσίας και του αυτοκράτορα. Είχες μια μάζα σε πλήρη άγνοια και μια πνευματική Ιεραρχία εντός του Βατικανού με απόλυτη γνώση. Δε θα έλεγαν ποτέ στην μάζα τι είναι και ποια είναι η φύση του όντος που λατρεύουν. Δε θα επέτρεπαν ποτέ σε συνειδήσεις και αποστόλους από το διάστημα να ξυπνήσουν τις μάζες στη γη. Θα κρατούσαν το διανοητικό επίπεδο σκόπιμα λοβοτομημένο και σακατεμμένο από την ώρα και την στιγμή που θα πήγαινε κάποιος στη θεία λειτουργία ή απο τη μέρα που θα βαπτιζόταν και θα απέτασσε την ίδια του τη διάνοια (απεταξάμην τον Σατανά).

Δε θα αποκάλυπταν ποτέ, πως το πνεύμα του Διοικητή είναι τόσο αγαθοποιό, όσο και κακοποιό, όπως τα πάντα στη ζώσα φύση (Σύμπαν). Θα τεμάχιζαν τη φύση του Όντος που υποτίθεται τιμάνε και εκπροσωπούν, θα χρησιμοποιούσαν την πνευματική και ενεργειακή ροή Του, θα λειτουργούσαν και θα κυριαρχούσαν στο όνομά Του και δε θα είχαν έγνοια για τυχόν θεία τιμωρία – τουλάχιστον σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάταια ψάχνουν οι ιστορικοί για αποδείξεις περί της ύπαρξης του Θεανθρώπου και για τα όσα αντιφατικά γράφονται εντός των "ιερών και θεόπνευστων" γραφών. Με τη λογική είναι ολα ψεύτικα, αντιφατικά και αναπόδεικτα. Αλλά για να το "δεις" αυτό, θα πρέπει να έχεις διάνοια που να μην έχει λοβοτομηθεί από την Εξουσία ή να έχεις ανοσία στη "μαγεία" αυτή.

Δεν αποκάλυψαν ποτέ πως στον ζωροαστρισμό, το πνεύμα του Θεού ήταν και ο Σπέντα Μαινίου και ο Άνγκρα Μαινίου ταυτόχρονα, όπως ακριβώς ο Ήλιος είναι και ζωογόνος και πηγή καταστροφής και ερημώσεως (το πνεύμα της Ερήμου κ.ο.κ). Δεν αποκάλυψαν την φύση των παλαιών κυβερνητών της γης, των ανώτερων homo ειδών που κατοικούσαν μαζί με τους ανθρώπους στην απώτατη αρχαιότητα και οι οποίοι ύστερα έγιναν οι θεοί της λαϊκής πίστης στη Μεσσοποταμία, την Αμερική και αλλού ή αλλιώς οι Ανουνάκι, τα όντα που ήρθαν από τον Ουρανό-Ανού. Η ιστορία της παρούσας ανθρωπότητας είναι μακράν μεγαλύτερη απ' ότι επιτρέπεται να γνωρίσει ο μέσος άνθρωπος κι αν νομίζετε ότι στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως ή στο Βατικανό, δε γνωρίζουν αυτή την ιστορία με στοιχεία και ντοκουμέντα, σας προτείνω να το ξανασκεφτείτε.

Η ανθρωπότητα δεν υφίσταται για να σφάζεται και να καταστρέφει τον πλανήτη στο διηνεκές. Η ανθρωπότητα έχει φυσικό προορισμό και στόχους να εκπληρώσει και σίγουρα όχι το να είναι "δεμένη" και βυθισμένη στο βούρκο της ηλιθιότητας. Το προβλήματα της ανθρωπότητας, ακόμα και τα φυσικά προβλήματα των ενστίκτων του ανθρώπου, δεν υπάρχουν για να τα αποδεχόμαστε σαν χάχες και να λέμε "έτσι έχουν τα πράγματα", μα για να τα ξεπερνάμε και να αγωνιζόμαστε να γίνουμε καλύτεροι ως άτομα και ως κοινωνίες. Υπήρχε πρόβλημα όταν άνθρωπος σήκωνε σπαθί σε συνάνθρωπό του. Υπάρχει πρόβλημα όταν άνθρωποι αρπάζουν καλάσνικοφ ή χατζάρες και αποκεφαλίζουν συνανθρώπους. Υπάρχει πρόβλημα όταν δημόσια πρόσωπα και λειτουργοί κλέβουν, χλευάζουν και λεηλατούν τον κόπο και τα όνειρα του κόσμου.

Τι τα κάνουμε τα προβλήματα; Ή τα λύνουμε ή μας βασανίζουν στο διηνεκές. Ε κάποιοι λοιπόν, είναι σίγουρο με μαθηματική βεβαιότητα, πως δεν ήθελαν και δε θέλουν να λυθούν αυτά τα προβλήματα. Η σύγχρονη ανθρωπότητα νομίζει πως έχει φτάσει την κορυφή της γνώσης και της διανοητικής ικανότητάς της. Μεγαλύτερο λάθος από αυτό δεν υφίσταται. Ο Ηράκλειτος για παράδειγμα, ήταν αιώνες ευφυϊέστερος από τους σύγχρονους επιστήμονες. Το ίδιο και ο Αναξαγόρας και η πλειοψηφία των μεγάλων Φιλοσόφων-Μυστών.

Ο Αλέξανδρος προκειμένου να δείξει στους ανθρώπους πως πρέπει να είναι ενωμένοι και να σέβονται οι λαοί τις διαφορετικότητές τους, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας-ένωσης και κοινής πορείας, αναγκάστηκε να κατακτήσει με σπαθί, παιδεία και όπου χρειαζόταν με αγριότητα και πυγμή. Δεν είχε άλλο τρόπο να τσακίσει τους εγωισμούς των Ελλήνων για να το πράξει, ούτε είχε άλλο τρόπο να πείσει την Περσική Αυτοκρατορία. Ήρθαν λίγους αιώνες αργότερα κάτι άξεστοι και δήλωσαν πως ο Μέγας Αλέξανδρος εκτός από Δαίμονας του Σατανά, ήταν και προάγγελος του Θεανθρώπου και του τάχα σχεδίου του. Και οι μάζες το πίστεψαν. Κι αν δεν το πίστευαν τις αποκεφάλιζαν. Αγάπη πάνω απ' όλα.

Ο Αλέξανδρος αν ζούσε στον μεσαίωνα ή σήμερα, την πλειοψηφία των Αυτοκρατόρων της Ρώμης θα τους θανάτωνε με συνοπτικές διαδικασίες, όπως και σήμερα τους σημερινούς κυρίαρχους της Νέας Ρώμης (Νέα Υόρκη). Γιατί θα τους θανάτωνε με συνοπτικές διαδικασίες; Γιατί απλούστατα παραβίασαν τα διδάγματά του και τη θέλησή του. Από που προκύπτουν αυτά τα διδάγματα; Από το Ήθος του και το πως εκείνος προσπάθησε να γίνει το παράδειγμα Σωστού Κυβερνήτη για τους μεταγενέστερους. Μόνο ο Μάρκος Αυρήλιος, ο Τραϊανός, ο Ιούλιος Καίσαρας και ελάχιστοι ακόμα ακολούθησαν στον βηματισμό του Αλεξάνδρου - και κατ' εμέ ο Μάρκος Αυρήλιος τον ξεπέρασε κι όλας. Το σύνολο της Ρώμης όμως ακολούθησε το εξουσιαστικό του όραμα, αλλά όχι το ανθρωπιστικό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν Καλιγούλες, Θεοδόσιοι και αρκετοί ακόμα σάχλες, που θα έπρεπε να είναι περιθωριακά στοιχεία σε μια υγιή κοινωνία.

Ο Άνθρωπος έμαθε να σκέφτεται και να δρα γραμμικά, μοιρολατρικά, στατικά. Δε μετέχει στην πορεία της ζωής. Καθοδηγείται, ελέγχεται και δίνεται διαρκής αγώνας προκειμένου να είναι περιορισμένος εδώ και αιώνες. Ποτέ δε δόθηκε η ευκαιρία της πλήρους παιδεύσεως και γνώσης στο μέσο όρο των ανθρώπων από τα εκάστοτε εξουσιαστικά κατακάθια.

Η μόνη μορφή εξέλιξης που έγινε αποδεκτή, είναι η καθοδική. Μπορεί η μάζα να αποβλακωθεί σε υπερφυσικό βαθμό; Ότι καλύτερο για τα εξουσιαστικά κωλόπαιδα της γης ή για κάθε επίδοξο εξουσιαστή.

Η εξουσία συνήθως ελκύει τους μέτριους και τους ανήθικους και αυτό το πρόβλημα αντί να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε, το αποδεχόμαστε παθητικά, μοιραία αναμασόντας "ατάκες" του Πλάτωνα μετά από 2.500 χρόνια, ενώ τα ρητά και οι προτροπές εκείνων δεν απευθυνόντουσαν στο κοινό του σήμερα ή σε ανθρώπους με τις σημερινές ή μεσαιωνικές αντιλήψεις.

Τα πάντα στη φύση εξελίσσονται, όπως η γνώση, ο άνθρωπος, οι αντιλήψεις. Το να μην βλέπουμε αυτή τη φυσική σταθερά στον ανθρώπινο ψυχισμό, σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Κάποιοι μάχονται και αγωνίζονται στο να διατηρήσουν τον άνθρωπο σε κατάσταση πιθήκου, ενώ οι μάζες του ανθρώπου έπαψαν να αγωνίζονται και να εξελίσσονται, παραδομένες ολοκληρωτικά στην βούληση των αφεντάδων τους.

Όποιος μειώνει ή αγνοεί την πνευματική ισχύ επί του ανθρώπινου ψυχισμού, σφάλλει και δε μπορεί να κατανοήσει τις βαθύτερες αιτίες της κατρακύλας του Ελληνισμού, αλλά και της ανθρωπότητας σαν σύνολο. Οι Θρησκείες είναι παράγωγα Μυστών-Ιερέων και Μάγων. Οι Μύστες συλλαμβάνουν ανά τους αιώνες τις ανώτερες συμπαντικές αρχές και με το βίο τους γίνονται παράδειγμα προς μίμηση (λατρείας ή καθοδήγησης), οι Ιερείς δομούν το πλαίσιο της λατρείας και επικοινωνίας με τους αποθανόντες Μύστες - αν υφίσταται κάποιος μύστης ως κέντρο αναφοράς - ενώ οι Μάγοι συντηρούν και ενισχύουν τη λατρεία αυτή επί των μαζών (οι τελετάρχες όλων των θρησκειών).

Οι νόμοι του Πνεύματος βασίζονται στους αιώνιους και αταλάντευτους νόμους της Ενέργειας και του πως αυτή μπορεί να καθορίσει και να επηρεάσει την Ύλη και τη Διάνοια των ανθρώπων-όντων. Δεν έχει σχέση με υπερφυσικά αόρατα και φανταστικά όντα που καθορίζουν την ανθρώπινη ζωή και κοινωνία. Έχει σχέση με το ίδιο το σύμπαν και τους Αιώνιους Νόμους Του. Το σύμπαν, η ζώσα φύση - μέσα και έξω απο τον πλανήτη μας - είναι ένας ολοκληρωμένος ζωντανός οργανισμός, ακριβώς όπως κι εμείς. Αυτό που εμείς αποκαλούμε "Πνεύμα", είναι η ανώτερης μορφής ουσία Του. Ο Νους του Διός. Η Ύψιστη Διάνοια που ορίζει τα πάντα και η οποία κατοικεί σε κάθε έναν μας. Το σύμπαν είναι ζωντανό και ζει τόσο μέσα μας, όσο και έξω από εμάς. Αυτή λοιπόν η ανώτερη Διάνοια, λέγεται Πνεύμα. Οι Ιουδαϊοι την αποκάλεσαν Άγιο Πνεύμα. Οι Έλληνες Ων, Εν, Αιώνιο Πυρ, Ζήνα. Οι Ινδιάνοι Μεγάλο Πνεύμα.

Οι Ινδουϊστές Μπράχμα και Ντάρμα ως προσωποίηση της αρχικής Αιτίας και ως Νόμο που διέπει τα πάντα αντίστοιχα. Όλοι οι λαοί "βάφτισαν" και έδωσαν χαρακτηριστικά στον Κοσμικό Νου που κατευθύνει και κατευθύνεται. Κάθε λαός είχε έναν συγκεκριμένο τρόπο προσέγγισης και ένωσής του με το Πνεύμα, είτε προσεγγίζοντας απευθείας την Αρχική Αιτία (το Εν), είτε προσεγγίζοντας το Πνεύμα σε Έδρες και τομείς (Πολυθεϊσμός). Η κατώτερη μορφή μετουσίωσης του πνεύματος στα υλικά και εγκόσμια μπορεί να ονομαστεί Μαγεία, ενώ η δε ανώτερη μορφή μπορεί να ονομαστεί Θεουργία ή αλλιώς Ένωση του Ανθρώπου με τον Θεό. Όταν η Θεουργία καταστεί μαζική αντίληψη και λατρεία, δίχως μύηση, παίδευση, γνώση και διά βίου προετοιμασία ενός μύστη, τότε το πρακτικό αποτέλεσμα είναι τραγελαφικό. Σκέτο έγκλημα.

Οι "Θεοί" που αντιπροσωπεύουν το σύμπαν - στην ουσία της φύσης τους - είναι Νοητοί και όχι απτοί. Το πως οι άνθρωποι τους αντιλήφθηκαν στις λαϊκές δοξασίες, ήταν προσωποποίηση και ειδωλοποίηση. Ειδωλοποίηση σε τι; Στο ίδιο το σύμπαν, το οποίο μέσα και έξω από εμάς, συμμετέχει και μας οδηγεί στο πεπρωμένο, που εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε να οδηγηθούμε. Οι θεοί των πολυθεϊστικών θρησκειών δημιουργήθηκαν από τα πρότυπα των παλαιών βασιλέων που ζούσαν μαζί με τους ανθρώπους και που εκείνοι δημιούργησαν την ανθρωπότητα. Οι μύθοι και τα εσώτερα νοήματα όμως, έχουν να κάνουν με το σύμπαν και με συμπαντικές αλήθειες Του (βλ. Ορφισμό).

Η Πίστη της μάζας προς ένα συγκεκριμένο είδωλο-θεό, δημιουργεί μια γιγάντια σκεπτομορφή η οποία αυτοκαθορίζει, αλλά και καθορίζεται επί της υπάρξεώς της. Υπάρχει στα νοητά πεδία, αλλά συν τον χρόνο, με γνώμονα τις πάσης φύσεως θυσίες οι οποίες γίνονται προς Εκείνη, διαμέσου του χρόνου, αυτή γιγαντώνεται, ισχυροποιείται και δρα καταλυτικά σε κάθε άνθρωπο της ευρύτερης περιοχής όπου αυτή λατρεύεται, είτε συμμετέχει κάποιος στα πλαίσια της θρησκείας αυτής, είτε όχι.

Όπως ο άνθρωπος μπορεί να γυμνάσει και να κτίσει ένα απόλυτα ανθεκτικό, καλλίγραμμο και υγιές σώμα, έτσι και ο νους του ανθρώπου μπορεί να εκγυμναστεί και να ανυψωθεί σε Θέαση, Γνώση, Κατανόηση και Δυναμική επί του αοράτου πνευματικού πεδίου.

Ότι υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει στο απτό, υλικό πεδίο, μπορεί να υπάρξει και στο μη απτό και άυλο - νοητικό - επίπεδο. Όπως εμείς τώρα, μπορούμε να ζήσουμε εντός του ανθρώπινου σαρκίου, έτσι μπορούμε ως ξεχωριστή ατομική συνείδηση ενός εκάστου, να ζήσουμε και να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και μετά το φυσικό μας θάνατο, έως ότου ξαναεπιλέξουμε ή επιλεχθούμε, για να καταστούμε ξανά θνητοί εκ του μηδενός ή έως ότου είμαστε ικανοί να σπάσουμε τα δεσμά της σάρκας και να απελευθερωθούμε διαπαντός από την αέναη ένσαρκη περιπέτεια. Τι είναι ομως αλήθεια τα "άυλα" πεδία; Είναι πεδία ύπαρξης, συνειδησιακά και υλικά, αραιωμένης κατάστασης και μορφής της ύλης, γι' αυτό και αόρατης στο γήινο μάτι ή στις 5 βασικές γήινες αισθήσεις. Είναι διαστάσεις διαφορετικής υπόστασης του χώρου και του χρόνου. Το αν είναι "ανώτερης" ή "κατώτερης" φύσεως, υφής και μορφής από τον παρόντα κόσμο, δε θα μας απασχολήσει και δε θα πρέπει να μας απασχολήσει.

Η γήινή μας ύπαρξη αποτελείται από το βιολογικό θνητό σώμα (κατώτερη ψυχή) και τη συνείδησή μας (Νους-Ανώτερη ψυχή). Ο Νους μας έχει θεϊκό σπινθήρα, διότι έχει τη δυνατότητα κοινωνίας και προσωπικής επικοινωνίας με το επίπεδο του Κοσμικού Νου-Πνεύματος-Ενέργειας που διέπει τα πάντα, όπως και με άλλες συνειδήσεις διάνοιες, ανεξάρτητα αποστάσεων εντός και εκτός Γης. Όπως οτιδήποτε, πρώτα το σκεφτόμαστε και το μελετάμε προκειμένου να το πραγματώσουμε στην απτή ζωή και πραγματικότητά μας, έτσι συμβαίνει και με το πεδίο του Πνεύματος προς τον κόσμο της ύλης. Πρώτα κάτι πρέπει να δημιουργηθεί ή να προϋπάρξει στο ανώτερο συνειδησιακό στρώμα και μετέπειτα να συλληφθεί και να μετουσιωθεί σε ιδέες και πράξεις επί του υλικού κόσμου.

Στα πεδία-διαστάσεις του πνεύματος κατοικούν εκτός από τις συλλογικές σκεπτο-μορφές και υπαρκτές πρώην υλικές συνειδησιακές οντότητες, όπως είμαι εγώ κι εσείς, οι οποίες "ανήλθαν" συνειδησιακές σκάλες και απελευθερώθηκαν από τα δεσμά της ύλης. Ο Φυσικός Νόμος ορίζει ρητά και απόλυτα, πως είναι δύσκολο το να επικοινωνήσει κάποιος θνητός με τον κόσμο των ανωτέρων διαστάσεων και εξαιτίας αυτής της σκληρής φυσικής πραγματικότητας υφίσταται και ο υλισμός-απιστία του είδους μας επί των πνευματικών συνιστωσών. Η διαφορά είναι, πως πρόκειται περί κόσμων ανώτερων κραδασμών και μη απτών – όπως αντίστοιχα και κατώτερων- κι όχι για κάποιο πεδίο ύπαρξης, όπου κάποιος θεός ορίζει και ασχολείται με τον ανούσιο βίο μας ή την πορεία μας ως ανθρωπότητα. Στο σύμπαν κυριαρχεί ο Νόμος της ελευθέρας βουλήσεως και ο Νόμος αυτός είναι απόλυτος και ανυπέρβλητος, αλλά η πραγματική έννοια και ουσία της Ελευθερίας είναι πρακτικά αδύνατον να βιωθεί στην ύλη, διότι ως συναίσθημα και μόνο ως αίσθηση μπορεί να μετουσιωθεί. Πρέπει να αντιληφθούμε, πως έχουμε τη δυνατότητα θέασης και κατανόησης ανώτερων συμπαντικών αρχών και εννοιών, μα είναι πρακτικά σχεδόν αδύνατον να τις υλοποιήσουμε σε ένα φυσικό πεδίο, όπου η Ανάγκη και τα Ένστικτα εμποδίζουν,

φυλακίζουν και εξαναγκάζουν όλους μας να "υποταχθούμε" στον φυσικό Νόμο. Κατ' αυτό τον τρόπο δε μπορεί να βιωθεί η Ελευθερία δίχως αυτοπειθαρχία και σκληρό αγώνα ελέγχου των επιθυμιών μας και του δεσίματος της συνειδήσεώς μας επί των υλικών νόμων της συνήθειας και του εθισμού. Όταν έχεις ανάγκη την ύλη ή σε ορίζει η ύλη στις πράξεις και τις αποφάσεις σου, τότε αυτόματα είσαι σκλάβος αυτής και κάθε πνευματική πορεία προς τα ανώτερα διανοητικά στρώμματα γίνεται πρακτικά αδύνατη. Θέλει ισχυρή Θέληση, φλογερή πίστη και κόψιμο του γόρδιου δεσμού για να επιτευχθεί κοινωνία και επικοινωνία.

Όπως ο εδώ κόσμος μας είναι ένα τεραίν συμπυκνωμένης ύλης και φύσεως - όπως την βλέπουμε και την αντιλαμβανόμαστε - έτσι και τα ανώτερα κραδασμικά πεδία αντίληψης και ύπαρξης, είναι πεδία αραιωμένης ύλης όπου κατοικούν και βιώνουν την ύπαρξη συνειδήσεις σε ένα εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο, πάνω στο τεραίν της αραιωμένης ύλης - διαστάσεων. Οι ανώτεροι "Κόσμοι", έχουν και διαφορετικά στρώματα κατανόησης και υπόστασης, αντίστοιχα με ότι συμβαίνει στο δικό μας κόσμο. Όπως στη Γη υπάρχει το κλίμα και οι συνθήκες ζωής σε κάθε περιοχή, έτσι και στον άϋλο κόσμο υπάρχει αντίστοιχα το εκάστοτε "κλίμα" ή αλλιώς Βασίλεια, με κορυφή αυτού, το Ηλιακό.

Η αναζήτηση εξωγήινης ζωής είναι μάταιη αν υπολογιστεί πως η ύπαρξη υλικών πολιτισμών όμοιων με το δικό μας, είναι εξαιρετικά σπάνια και δυσεύρετη στους Γαλαξίες, δίχως όμως να πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ένας προηγμένος υλικός πολιτισμός να έχει ήδη - κατά το απώτατο ή πρόσφατο παρελθόν - έρθει σε επικοινωνία με την ανθρώπινη φυλή. Οι κοινωνίες των συνειδήσεων, από τα άυλα επίπεδα ύπαρξης, μόνο σαν εφιάλτη λογίζουν τον Κόσμο μας και την πνευματική εμπειρία εντός του θνητού-ανθρώπινου σαρκίου και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, διότι στον παρόντα κόσμο, κυριαρχεί ο περιορισμός της συνειδήσεως και του πνεύματος, ενώ στον αντίποδα, στις ανώτερες διαστάσεις κυριαρχεί ελευθερία και απεριόριστη δράση, στο χώρο και το χρόνο.

Όλες οι συνειδήσεις στο Σύμπαν κατάγονται από μια κοινή Συνείδηση-Αιτία, απ' όπου όλα ξεκίνησαν και στην οποία όλα πάλι κάποτε θα τελειώσουν. Δε θα ήταν λάθος να υποθέσουμε πως το ίδιο το σύμπαν, ως ενιαίος και αδιαίρετος οργανισμός, αποφάσισε να διχάσει την Ουσία Του, προκειμένου να βιώσει πολλαπλές πραγματικότητες, μέσα από κάθε ξεχωριστό κύτταρο που απέκτησε αυθυπαρξία και αυτοσυνείδηση. Κάθε συνειδητό ον στο Σύμπαν είναι ένας εν δυνάμει θεός, είτε εν υπνώσει, είτε επί των πεπραγμένων του.

Τα πάντα στο σύμπαν ορίζονται από το πως θα χειριστεί κανείς την Ενέργεια, διότι τα πάντα είναι ενέργεια σε διάφορες ποιότητες και καταστάσεις, σε όποια υπόσταση κι αν βιώνει την πραγματικότητά της κάποια συνείδηση. Όπως η ανθρωπότητα αποφασίζει να χειριστεί την ύλη με συγκεκριμένους τρόπους, προκειμένου να οικοδομήσει πολιτείες και πολιτισμό, έτσι αντίστοιχα στα μη ορατά - για εμάς - πεδία υπάρξεως, συμβαίνει κάτι το αντίστοιχο.

Ο Νους που διέπει τα Πάντα δεν είναι παρά από το αντίστοιχο συλλογικό ασυνείδητο ολόκληρου του Γαλαξία ή των όντων που κατοικούν σε Αυτόν. Είναι μια απείρως ισχυρότερη και ανώτερη σκεπτομορφή, ασύλληπτη και ακατανόητη για τα δικά μας, θνητά δεδομένα. Οι ίδιες οι διάνοιες εν ολίγοις που κατοικούν στο άπειρο του Γαλαξία, επέλεξαν είτε συγκρουσιακά, είτε συνειδητά και ομαδικά, τη μορφή και την ουσία που θα έχει αυτός ο Συλλογικά-Ασυνείδητος Νους. Με γνώμονα την τελειότητα και την δόμηση που είχαν οι ιδέες οι οποίες ήταν ικανοί να συλλάβουν οι αρχαίοι Μύστες, καταλαβαίνει κανείς πως η Συλλογική αυτή Οντότητα, ο Ενιαίος Νους, σχηματίστηκε και έλαβε μορφή από Συνειδητά και Έλλογα Όντα μακράν υψηλότερης διανοητικής και πνευματικής καταρτίσεως από τη δική μας.

Οτιδήποτε συμβαίνει στη Γη, στον κόσμο μας, από τις πράξεις των ανθρώπων, καταγράφεται στο συλλογικό ασυνείδητο και σε ένα είδος αόρατης αποθήκης, ένα είδος συλλογικής μνήμης, το οποίο αποκαλούμε Ακασικά Αρχεία εκ του πνεύματος (Ακάσα). Αντίστοιχα, ό,τι συμβαίνει σε εκάστοτε πολιτισμούς στο Γαλαξία μας - και αναφέρω μονάχα τον γαλαξία μας διότι αυτός είναι ένας πλήρης Κόσμος, όπως αντίστοιχα το ηλιακό μας σύστημα σε μικρόκοσμο - καταγράφονται αντίστοιχα στο συλλογικό ασυνείδητο του Γαλαξία μέσω του Νόα που διέπει τα πάντα, όπως έχει περιγραφεί προηγουμένως και είμαστε και εμείς ικανοί - υπό προϋποθέσεις - να αποκτήσουμε πρόσβαση και να μετουσιώσουμε τις γνώσεις και τα εκεί δεδομένα στο δικό μας κόσμο-επίπεδο ύπαρξης (βλ. Νίκολα Τέσλα).

Οι νευρώνες της ενέργειας, ως αόρατοι αγωγοί, ενώνουν το αχανές των φαινομενικών αποστάσεων στο Γαλαξία κι έτσι, το υπόλοιπο τμήμα του Γαλαξία και του σύμπαντος έχει τη δυνατότητα - διαμέσου αυτών των νευρώνων - να μεταφέρει και να μεταβιβάσει όλες τις πληροφορίες από τη μια πλευρά του γαλαξία στην άλλη σε μηδενικό χρόνο. Με λίγα λόγια, μια συνείδηση που ζει και βιώνει την πραγματικότητά της στο Α του Κενταύρου, έχει την πρακτική δυνατότητα να "νιώσει" και να "δει" το τι συμβαίνει και "δονάται" από το δικό μας ηλιακό σύστημα και τη Γαία συγκεκριμένα.

Εμείς εδώ στη Γη είναι απείρως δυσκολότερο να το αντιληφθούμε διότι δεν εμπιστευόμαστε και δεν παιδεύουμε τον εσώτερο πομπό και δέκτη τον οποίο έχουμε, καθώς και την έμφυτη πνευματική μας δυνατότητα προς επικοινωνία και λήψη γνώσεως από άλλους κόσμους του διαστήματος. Το να φέρει πνεύμα και ικανότητα συνειδήσεως ένα άλογο ζωώδες είδος όπως ο άνθρωπος, είναι κόντρα ρόλος τόσο προς το φυσικό περιβάλλον, όσο και προς τις πνευματικές πραγματικότητες-διαστάσεις. Δε θα ήταν λάθος να υποθέσουμε, πως η ανθρωπότητα είναι ένας συμπαντικός καρκίνος ή ένα είδος λάθους ανώτερων οντοτήτων, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν οφείλουμε να γιατρέψουμε τις παθογένειες και να βρούμε λύσεις για όλα τα προβλήματα. Από τη στιγμή που η συνείδησή μας είναι πράγματι ικανή να ταξιδέψει τα πέρατα του Γαλαξία ή των πνευματικών διαστάσεων και κόσμων, ενώ στον αντίποδα είναι ανίκανη να μεταβεί μόνιμα, όντας ένσαρκη στα εκεί πεδία, τότε καταλαβαίνουμε πως ο περιορισμός της ύλης και των βιολογικών κανόνων, είναι άλογος και τα φυσικά μας δεσμά, όσο είμαστε εν ζωή,αφύσικα και ανυπόφορα.

Η μεταθανάτια περιπέτεια της συνειδήσεως ενός εκάστου, συσχετίζεται άμεσα και με τον εδώ κόσμο και του αν κανείς μοχθεί να διαμορφώσει συνείδηση ατομική και πνευματική ικανή του να σταθεί στο χωροχρονικό συνεχές του Απείρου. Το κατώτερο τμήμα της υπάρξεώς μας, το ενστικτώδες και ζωόμορφο, όπως όλα τα υπόλοιπα βιολογικά όντα της Γαίας, αφομοιώνονται και ανακυκλώνονται σε φυσικό επίπεδο, ενώ σε ενεργειακό-ψυχικό, διατηρούν ένα αποτύπωμα και κραδασμούς (είδωλο) ως σκιά. Εξ αυτού, εάν θέλει κανείς να επιζήσει και μετά το θάνατο ως ελεύθερη συνείδηση, οφείλει να απελευθερωθεί και να συγκροτήσει διαμέσου της πίστεως και της γνώσεως, ένα συνειδησιακό σώμα ικανό να πάει κόντρα στη φυσική και ενεργειακή βαρύτητα του πλανητικού πεδίου.

Η συνειδησιακή ανυπαρξία είναι η φυσική κατάληξη όλων των ασυνείδητων και απαίδευτων της γης, ειδικά δε, εάν αυτοί αφήνονται και αφομοιώνονται από την άγρια όψη της κατώτερης φύσεως, η οποία ως βαρίδι, δένει και δεσμεύει τη συνείδηση ή τη θέτει σε ύπνο και ανυπαρξία. Το λογικό κομμάτι του ανθρώπου, άνευ του συνειδησιακού-πνευματικού, είναι απλώς ένα εργαλείο επεξεργασίας των φαινομένων και του περιβάλλοντα χώρου το οποίο δε μπορεί να αποδώσει ολιστικά αυτό που όντως υπάρχει.

Αργά ή γρήγορα, θα έρθει η μέρα της Κρίσεως για το παρόν βιολογικό ανθρώπινο είδος από τον Χριστό Κυβερνήτη του Γαλαξία. Αργά ή γρήγορα, θα έρθει η "αποκάλυψη". Τότε, ανεξάρτητα χρόνου και χώρου, όλοι θα λογοδοτήσουν. Γιατί Θάνατος, όπως και χρόνος, δεν υφίσταται. Ο Χριστός Κυβερνήτης δεν είναι Θεός. Είναι η "φωνή" του Λόγου. Είναι η Μεταθρόνια υπερΣυνείδηση που διοικεί τα συστήματα και τους κόσμους ως επιβλέπων Πατέρας και όχι ως Τύραννος όπως τον γνωρίζουμε στις ανθρώπινες θρησκείες. Θεός είναι μονάχα όποιος κατέχει Θέαση και Γνώση. Τη Θέωση βιώνει μόνο όποιος Αγαπά.

ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ!!! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ Μακάρι να ήμουν νεκρή και ξεχασμένη!! Miriam Παναγιά! ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ - Προφήτης Ιησούς ειρήνη σ 'αυτόν - θα την προστατεύσει και να τιμήσει την πόλη,θα είναι του Αλλάχ ευλογημένο παιδί, λατρεία και αφοσίωση στο τέμενος στην Ιερουσαλήμ!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ!!! (ΤΟΣΕΣ ΘΕΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ?!!!!) ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ/ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!!! (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications