νεκροψία του εξωγήινου από το Roswell original video.που περιμένεις τους  υπερασπιστές του ψέματος να πουν την αλήθεια!συνωμοσίες και καθάρισαν!!
νεκροψία του εξωγήινου από το Roswell original video. που πίστεψες ΜΜΕ υπερασπιστές του ψέματος μαζί με καλοθελητές

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΖΓΟΥΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ(ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 6 !!!!!)

Πριν χρόνια ένας σκηνοθέτης της δεκάρας βγήκε και είπε ότι αυτός είχε φτιάξει το επίμαχο βίντεο με την νεκροψία του εξωγήινου από το ατύχημα του Ρόζγουελ!!! Θα μου πείτε γιατί τον λέω σκηνοθέτη της δεκάρας; Πρώτον δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του, δεύτερων γιατί; Για να δεχτεί τα ΣΧΕΔΙΑ κάποιων για να παρά πληροφορήσουν τον κόσμο και να τον κάνουν να πιστέψει αυτόν τον << κύριο >> του έδωσαν πολλά λεφτά για να το κάνει χωρίς να σκεφτεί αν καταστραφεί η καριέρα του!!! Αλλά για πια καριέρα μιλάω; Που είναι οι ταινίες του; Τι έχει φτιάξει; Ένας ασήμαντος ήταν και θα είναι!!

Θα μου πείτε ότι μιλάω σκληρά; Ναι μιλάω σκληρά γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι και την ζωή τους για να αποδείξουν ότι υπάρχει μια τεράστια συνομωσία γύρω από το θέμα αυτό!!! Ο << κύριος >> σκηνοθέτης είπε ότι αυτός έφτιαξε την κούκλα του εξωγήινου και όλα τα εσωτερικά του όργανα!!

Τον καιρό που φτιάχτηκε η κούκλα μήπως ξέρετε τι λεφτά θα του κόστιζε για να φτιάξει μια τόσο τέλεια κούκλα; Που μόνο τα τελευταία δυο χρόνια έχουν καταφέρει να δώσουν τόσο ρεαλισμό και αυτό με την βοήθεια από υπολογιστές κάποιοι σκηνοθέτες!!

Ερωτήματα δικά μου αλλά και πολλών άλλων ερευνητών!!

Α) Πως κατάφερες κύριε σκηνοθέτα και έφτιαξες το δέρμα του εξωγήινου;

Β) Πως κατάφερες και έφτιαξες τόσο τέλεια εσωτερικά όργανα;

Γ) Πως κατάφερες και έφτιαξες ιστούς αλλά και μυς;

Δ) Πως κατάφερες και έφτιαξες τον εγκέφαλο του εξωγήινου;

Ε) Πως κατάφερες και έφτιαξες τις σάρκες του εξωγήινου μέχρι και το λίπος του;

Ζ) Το κυριότερο από όλα πως κατάφερες και διοχέτευσε το αίμα στο σώμα του εξωγήινου;

Η) Δεν ήξερες δεν ρώταγες ότι το αίμα ενός νεκρού όταν γίνεται επέμβαση στο σώμα του τρέχει με την ροή που δείχνει το βίντεο στην νεκροψία!!! Πως κατάφερες την φυσική ροή της αιμορραγίας;

Θ) Δήλωσε ο ίδιος ότι μόνο αυτό το βίντεο έφτιαξε για να κάνει πλάκα…. Με την σημερινή κοστολόγηση αν κάποιος ειδικός στα εφέ φτιάξει μια τέτοια κούκλα θα κοστίσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ!!! Δηλαδή για την πλάκα του μαζί με έναν άλλο άξεστο χάλασαν για την πλάκα τους ένα εκατομμύριο ευρώ για να μην κερδίσουν τίποτα!!;!! Παρά μόνο την καχυποψία κάποιων ερευνητών!!!

Εφόσον λοιπόν δήλωσε ότι έφτιαξε μόνο αυτό το βίντεο και το δήλωσε κατηγορηματικά!!! Πως και υπάρχει αυτό το βίντεο από το ατύχημα του 1947 που έχουν περισυλλέξει τον ίδιο εξωγήινο ( κούκλα του σκηνοθέτη ) με τα ίδια τραύματα!!! Εάν θα μου πείτε η μου πουν κάποιοι ότι μπορεί και να είναι…. Δείτε την συνέντευξη αυτού του άθλιου και μετά αναρωτηθείτε το εξής:

Βρήκε σωσίες από τους δυο αξιωματικούς που βρίσκονται εκείνη την ώρα δίπλα στον εξωγήινο οπού μεταφέρεται με το φορείο για να υποστεί την διαδικασία της νεκροψίας!!!;;!!!

το τραγικό ? το 80% ειδικά στην Ελλάδα της αποβλάκωσης λέει ότι δεν υπάρχουν.. άλλα θα μου πεις τα ΜΜΕ αν του πουν ότι ο γάιδαρος πετάει θα το πιστέψουν,γιατί θέλουν πρόβατα άπλα, ότι σου έχουν μάθει είναι ψέμα στα κέντρα χειραγώγησης μυαλού σχολειά ,,, στόχος ειναι να είσαι υπάκουο σκυλάκι του κράτους!, μην πω για της θρησκείες που ετοιμάζουν ένωση θρησκειών!!

Ρόσγουελ: πρώην πράκτορας της CIA μιλάει για την πτώση του UFO νέα στοιχειά..

Η επιστημονική τεχνογνωσία που υπήρχε μέσα σε αυτά τα εργαστήρια της Dulde, υπολογίζεται ότι βρισκόταν (τουλάχιστον όταν οι μαρτυρίες είδαν τη δημοσιότητα), περίπου 40-50 χρόνια μπροστά, σε σχέση με αυτή που ήταν ευρέως γνωστή και διαδεδομένη.!! θυμάστε το τηλέφωνο που δεν υπήρχε για τους θνητούς ακομα!!
Η μυστική βάση Dulce και οι εξωγήινοι! που τελικά δεν ήταν φαντασία κάποιων συνομωσιολόγων,όπως πασάρουν συνεχεία στους θνητούς!
ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΕΡΜΑ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications