Ντοκουμέντο από το μυστηριώδες υποβρύχιο έξω από τη Στοκχόλμη!
Ντοκουμέντο από το μυστηριώδες υποβρύχιο έξω από τη Στοκχόλμη

Αναζωπυρώνεται η υπόθεση με το αγνώστου προελεύσεως υποβρύχιο που εντοπίστηκε πριν λίγο καιρό ανοιχτά της Στοκχόλμης και έθεσε σε συναγερμό το πολεμικό ναυτικό της Σουηδίας.

Τώρα, το ναυτικό της χώρας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία που ελήφθη από σόναρ και δείχνει τα υποθαλάσσια ίχνη που άφησε το υποβρύχιο.

«Ο στρατός μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένα μικρό υποβρύχιο παραβίασε τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας», δήλωσε ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, Gen Sverker Göransson.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στις αρχές Οκτωβρίου και προκάλεσε την πρωτοφανή κινητοποίηση της στρατιωτικής μηχανής της χώρας, κάτι που είχε να συμβεί από τον Ψυχρό Πόλεμο.

Η παρουσία του υποβρυχίου έγινε αντιληπτή από τα στρατιωτικά ραντάρ, χωρίς όμως να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός του, αλλά και η εξακρίβωση της ταυτότητας του. Οι υποψίες έχουν πέσει στη Ρωσία, αλλά η Μόσχα αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμειξη.

για να μην ψάχνετε τι ειναι το παρακάτω ποστ που ειναι απαγορευμένα αυτά στην Ελλάδα ! συνωμοσίες!!κάποτε συνωμοσίες έλεγαν αν τους έλεγαν οτι ο άνθρωπος μπορεί να πετάξει με σιδερένια πουλιά!! απο τους πουλημένους, σε όλες της μεγάλο-σελίδες του συστήματος οπως και τα πήραν χοντρά για να κάνουν πλύση εγκεφάλου!απο την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και να κρατούν της μάζες σε καταστολή, να μην έχει δίκη του σκέψη και ψυχικά νεκρούς! ακολουθούν και αυτοί που τους αναπαράγουν , χωρίς να έχουν άποψη!!

Τα UFOs ΚΑΙ OSNIs περιπολούν το Τρίγωνο των Βερμούδων, ναύαρχος ρωσικού στόλου. όχι κανένας τυχαίος! ,μόνο στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΑΥΤΑ !!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications