Οι εξωγήινοι έχουν μάθει στους ανθρώπους πολλά για την γενετική,υπόγειες βάσεις εξωγήινοι απο κοινού με  στρατιωτικούς των ΗΠΑ,
υπόγειες βάσεις που χρησιμοποιούνται από  εξωγήινους ή από κοινού από εξωγήινους και στρατιωτικούς των ΗΠΑ

πειράματα για ψυχή ,τηλεπάθεια Όπως επισημαίνει ο Phil, ο συνολικός αριθμός των DUMB δεν ταιριάζει με το συνολικό αριθμό των κυβερνητικών στελεχών που θα πρέπει να εκκενωθούν σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης. Αυτό δείχνει ότι αυτές οι υπόγειες εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό. Σύμφωνα με τον Phil, εξήντα δύο από αυτές τις βάσεις χρησιμοποιούνται για τη στέγαση μικρόσωμων και υψηλόσωμων "γκρίζων" και ερπετοειδών εξωγήινων, μαζί με εξωγήινα σκάφη.

THE DEEP DARK SECRET AT DULCE

Το βαθύ σκοτεινό μυστικό στην DULCE
Η έκδοση Φεβρουαρίου-Μαρτίου του 1991 του περιοδικού "UFO UNIVERSE" περιείχε ένα άρθρο με τίτλο "ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ DULCE" ("THE DEEP DARK SECRET AT DULCE"), που γράφτηκε από τους Bill Hamilton και "TAL" LeVesque. Στο άρθρο τους αυτό οι δύο ερευνητές αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβονται βαθιά στην γη κάτω από τον γεωλογικό σχηματισμό της Archuleta Mesa στα βόρεια της Dulce.

Η Dulce είναι μια μικρή κωμόπολη με αργούς ρυθμούς στα βόρεια της πολιτείας του Νέου Μεξικού. Ο πληθυσμός της είναι περίπου 900 κάτοικοι (το 1991) και βρίσκεται πάνω από τα 7.000 πόδια (2.100 μέτρα) στην αυτόνομη περιοχή των Ινδιάνων Jicarilla Apache. Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο μοτέλ και μερικά μόνο μαγαζιά. Δεν είναι μια περιοχή αναψυχής και δεν σφύζει από δραστηριότητα. Όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα μερικών ξένων, η Dulce φυλάει στον κόρφο της ένα βαθύ, σκοτεινό μυστικό.

διασύνδεση της Περιοχής-51 στην Νεβάδα με την υπόγεια Βάση της Dulce στο Νέο Μεξικό
Η υπόγεια Διασύνδεση της Περιοχής-51 στην Νεβάδα με την υπόγεια Βάση της Dulce στο Νέο Μεξικό Η υπόγεια βάση στην Dulce φαίνεται να παίζει κομβικό ρόλο στο σύστημα των υπογείων βάσεων των ΗΠΑ, όπως τονίζεται και στο παρακάτω ντοκυμαντέρ από την σειρά UFO HUNTERS του HISTORY CHANNEL που αναφέρεται στις υπόγειες βάσεις.

Αυτό το μυστικό λέγεται οτι βρίσκεται βαθειά κάτω από την μπλεγμένη θαμνώδη βλάστηση της ARCHULETA MESA. Αυτό το μυστικό περιλαμβάνει ένα βιογενετικό εργαστήριο που χρησιμοποιείται από κοινου από της κυβέρνηση των ΗΠΑ και από τους εξωγήινους και είναι σχεδιασμένο για την διενέργεια αλλόκοτων γενετικών πειραμάτων πάνω σε ανθρώπους και ζώα.

ακρωτηριασμό μιας αγελάδας

Ο Πολιτειακός αστυνομικός του Νέου Μεξικού Gabe Valdez είχε εμπλοκή στα μυστήρια της Dulce όταν κλήθηκε να ερευνήσει τον ακρωτηριασμό μιας αγελάδας στο αγρόκτημα του Manuel Gomez σε ένα βοσκοτόπι 13 μίλια ανατολικά από την Dulce. Ο Gomez είχε χάσει τέσσερα βοοειδή σε ακρωτηριασμούς από το 1976 έως τον Ιούνιο του 1978 (και αρκετά ακόμα τα χρόνια που ακολούθησαν) όταν μια ομάδα από ερευνητές που συμπεριλάμβανε τον Tom Adams ήρθε από το Paris του Τέξας για να εξετάσει την τοποθεσία που βρέθηκε το κουφάρι.

Επειδή ήταν περίεργοι για το πως επιλεγόταν τα βοοειδή από τους μυστηριώδεις ακρωτηριαστές, ένα ενδιαφέρον πείραμα διεξήχθη στις 5 Ιουλίου του 1978 από τους Valdez, Gomez και τον συνταξιούχο επιστήμονα Howard Burgess. Αυτοί οι τρεις μάζεψαν 120 από τα βόδια του Gomez και τα πέρασαν από ένα στενό πέρασμα κάτω από υπεριώδες φως. Βρήκαν μια "λαμπυρίζουσα ουσία στο δεξί μέρος του λαιμού, το δεξί αυτί, και το δεξί πόδι." Αφαιρέθηκαν δείγματα από τα δέρματα των ζώων που είχαν επηρεαστεί καθώς επίσης και δείγματα ελέγχου από τα ίδια ζώα.

Μερικοί ερευνητές αποδίδουν τους ακρωτηριασμούς σε εξωγήινους από τα UFO. Θεάσεις παράξενων φώτων και άλλων εναέριων φαινομένων έχουν αναφερθεί σε πολλές περιοχές όπου έχουν βρεθεί οι αγελάδες την ώρα του αναφερθέντος ακρωτηριασμού. Πολλοί έχουν δει UFO συχνά γύρω από την Dulce.

Έφτασα στην Dulce στις 19 Απριλίου 1988 για να επισκεφτώ τον Gabe Valdez και να ρωτήσω για τις θεάσεις, τους ακρωτηριασμούς, και τις φήμες για μια υπόγεια εξωγήινη βάση στην περιοχή. Υπήρχε ακόμα χιόνι στο έδαφος γύρω από το μοτέλ Best Western όταν δήλωσα την άφιξή μου και τηλεφώνησα στον Valdez. Κλείσαμε ένα ραντεβού για να με δει στις 9:30. Διαπίστωσα οτι ο Gabe ήταν πολύ καλός οικοδεσπότης αφού μας πρότεινε να μας ξεναγήσει στους δρόμους γύρω από την Dulce εκείνο το βράδυ και να μας δείξει τις διάφορες τοποθεσίες όπου είχε βρει ακρωτηριασμένες αγελάδες ή είχε δει περίεργα εναέρια φώτα.

Έκανε την εκπληκτική δήλωση οτι ακόμα έβλεπε αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη με ρυθμό ένα κάθε δύο νύχτες. Ρίξαμε μια ματιά στο αγρόκτημα του Gomez, τον δρόμο δίπλα από τον ποταμό Navajo, και την επιβλητική Archuleta Mesa. Ο Gabe είχε βρει ίχνη προσγείωσης και ίχνη συρσίματος κοντά στην τοποθεσία των ακρωτηριασμών. Ο Gabe ήταν πεπεισμένος οτι ο επιστήμονας Paul Bennewitz των Επιστημονικών Εργαστηρίων Thunder στο Albuquerque βρισκόταν σίγουρα στον σωστό δρόμο στις προσπάθειές του να εντοπίσει μια υπόγεια εξωγήινη βάση στα περίχωρα της Dulce.

O Paul Bennewitz ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας ηλεκτρονικών Thunder Scientific Corporation.

O Paul Bennewitz ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας ηλεκτρονικών Thunder Scientific Corporation.
Είχα πρωτοακούσει για τον Paul Bennewitz το 1980 όταν ο φίλος μου ο Walter μου τηλεφώνησε από το Albuquerque και μου είπε ότι συνεργαζόταν με τον Paul πάνω σε ηλεκτρονικά όργανα. Ο Walter και ο Paul δεν είχαν απλά φωτογραφήσει τα UFO, αλλά είχαν αποκαταστήσει μια επικοινωνιακή σύνδεση με την υπόγεια βάση τους στην Dulce. Ο Bennewitz είχε έρθει για πρώτη φορά στο προσκήνιο κατά την διάρκεια των θεάσεων UFO τον Αύγουστο του 1980 πάνω από την Περιοχή Αποθήκευσης Όπλων Manzanoστην Βάση Kirtland της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Βάση Kirtland της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Albuquerque του Νέου Μεξικού

Η Βάση Kirtland της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Albuquerque του Νέου Μεξικού
Η αναφορά του συμβάντος στην Βάση Kirtland της Πολεμικής Αεροπορίας με ημερομηνία 28 Οκτωβρίου 1980 αναφέρει οτι ο Bennewitz είχε κάνει λήψεις σε φιλμ των UFO πάνω από την βάση Kirtland. Ο Paul ήταν πρόεδρος των Επιστημονικών Εργαστηρίων Thunder που βρικσόταν δίπλα από την βάση Kirtland.

Ο Paul έκανε μια ενημέρωση στο Albuquerque όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες πως είδε τους εξωγήινους σε μια οθόνη βίντεο (διαμέσου μιας ασύρματης σύνδεσης υπολογιστή-βίντεο που είχε αναπτύξει χρησιμοποιώντας δεκαεξαδικό κώδικα αφότου κατάφερε να υποκλέψει τις συχνότητες επικοινωνίας ανάμεσα στα εξωγήινα σκάφη και στην βάση τους, εφόσον ο ίδιος ο Paul ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας που ανέπτυξε εξοπλισμό για τα Διαστημικά Λεωφορεία και πολλές εταιρείες από τις 500 μεγαλύτερες του περιοδικού Fortune). Οι εξωγήινοι εξέπεμπαν σήματα ... από μια βάση κάτω από την Archuleta Mesa.

Ο ερευνητής William Moore ισχυρίζεται οτι κυβερνητικοί πράκτορες ενδιαφέρθηκαν για τις δραστηριότητες του Bennewitz και προσπαθούσαν να τον εξουδετερώσουν παρέχοντάς του μεγάλες δόσεις παραπληροφόρησης. Το εάν η επικοινωνία του Paul με τους υποτιθέμενους εξωγήινους στην Βάση της Dulce ήταν μέρος αυτής της εκστρατείας παραπληροφόρησης δεν είναι ξεκάθαρο. Εάν πιστεύαμε οτι ο Paul είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πηγή των αναφορών για την Βάση στην Dulce, τότε θα ήταν ένας τακτικός ελιγμός για να διαψευσθεί και να δυσφημιστεί ο ισχυρισμός του Paul για μια υπόγεια βάση εάν τέτοιες αναφορές θα έπρεπε να παραμείνουν μυστικές. Τότε ο πραγματικός ελιγμός παραπληροφόρησης θα ήταν να παραπληροφορηθεί το κοινό και ΟΧΙ ένα και μοναδικό άτομο.

Σε μια αναφορά με τίτλο "PROJECT BETA", ο Paul δηλώνει οτι για δύο χρόνια παρακολουθούσε εξωγήινα σκάφη. Οτι είχε συνεχή λήψη βίντεο από ένα εξωγήινο σκάφος και μια οθόνη της υπόγειας βάσης. Οτι αποκατέστησε σταθερή απευθείας επικοινωνία με τους εξωγήινους χρησιμοποιώντας υπολογιστή και μια μορφή δεκαεξαδικού κώδικα με γραφικά και εκτυπώσεις. Και ισχυρίζεται οτι χρησιμοποίησε εναέρια φωτογράφηση και φωτογράφηση από το έδαφος για να εντοπίσει τα σημεία απογείωσης των εξωγήινων διαστημοπλοίων και τα οπλικά τους συστήματα με δέσμες φορτισμένων σωματιδίων. Ο Paul ισχυριζόταν οτι οι εξωγήινοι ήταν πανούργοι, χρησιμοποιούσαν δόλο και δεν τηρούσαν τις συμφωνίες. Ο Paul και ο Walter εργαζόταν πάνω σε ένα όπλο που θα αντιμετώπιζε τους εξωγήινους.

Μερικοί θα πιστέψουν σε αυτό το σημείο ότι περάσαμε από τον χώρο της διαυγούς και προσγειωμένης σκέψης πάνω στα μη-φυσιολογικά φαινόμενα στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας. Αλλά ας έχουμε στο μυαλό μας οτι αλλόκοτα φαινόμενα όπως τα UFO ίσως να έχουν τις ρίζες τους σε μια αλλόκοτη πραγματικότητα. Είναι αναμενόμενο να είναι αλλόκοτη αρχικά, αλλά καθώς συνεχίζουμε τις μελέτες μας θα εξελιχθεί η σκέψη μας ώστε να την κατανοήσουμε.

Ο Paul Bennewitz ερεύνησε την περίπτωση της Myrna Hansen από το Νέο Μεξικό που έπεσε θύμα απαγωγής από εξωγήινους και ανέφερε οτι την είχαν μεταφέρει σε μια υπόγεια εγκατάσταση τον Μάιο του 1980. Μια παρόμοια περίπτωση ήταν εκείνη της Christa Tilton από την Oklahoma, που ανέφερε οτι είχε μια εμπειρία χαμένου χρόνου τον Ιούλιο του 1987 όταν την απήγαγαν δύο μικρόσωμοι γκρίζοι εξωγήινοι και την μετέφεραν με το σκάφος τους σε μια τοποθεσία στην πλαγιά ενός λόφου. Εκεί συνάντησε έναν άνδρα ντυμένο με μια κόκκινη στρατιωτικού τύπου μονοκόμματη φόρμα. Την οδήγησαν μέσα σε μια σήραγγα μέσω σημείων ελέγχου που ελεγχόταν από υπολογιστή και διέθεταν κάμερες ασφαλείας. Ανέφερε οτι μεταφέρθηκε με ένα όχημα μεταφοράς σε μια άλλη περιοχή όπου ανέβηκε πάνω σε μια συσκευή σαν ζυγαριά απέναντι από μια οθόνη υπολογιστή. Το κομπιούτερ της εξέδωσε μια κάρτα ταυτοποίησης και μετά ο οδηγός της της είπε οτι μόλις είχαν εισέλθει στο Επίπεδο Ενα μιας υπόγειας εγκατάστασης επτά επιπέδων. Η Christa συνεχίζει αναφέροντας πως τελικά μεταφέρθηκε μέχρι το Επίπεδο Πέντε. Αναφέρει οτι είδε εξωγήινα σκάφη και μικρόσωμα γκρίζα εξωγήινα όντα σε μερικές από τις περιοχές από τις οποίες πέρασε.

Η Christa αναφέρει οτι πέρασε από ένα μεγάλο δωμάτιο όπου είδε μεγάλες δεξαμενές με μετρητές διασυνδεμένους με υπολογιστές και μεγάλους βραχίονες που εκτεινόταν από κάποια σωλήνωση μέχρι τις δεξαμενές. Πρόσεξε έναν ήχο σαν βόμβο, μύρισε φορμαλδεΰδη και είχε την εντύπωση οτι κάποιο υγρό ανακατευόταν μέσα στις δεξαμενές. Η Christa έκανε σχέδια για πολλά από εκείνα που είδε κατά την διάρκεια της απαγωγής της.

Οι μαρτυρίες από την υπόγεια βάση της Dulce αναφέρονται σε δεξαμενές με βυθισμένα μεγάλα κομμάτια κρέατος σε ένα κιτρινωπό υγρό. Το υγρό δονείται από μεγάλους βραχίονες οι οποίοι καταλήγουν στο εσωτερικό των δεξαμενών.

Αυτές οι δεξαμενές για τις οποίες μιλάει η Christa είχαν πρωτοεμφανιστεί σε ένα σετ από αμφιλεγόμενα έγγραφα που ονομάστηκαν "Έγγραφα της Dulce". Αυτά τα έγγραφα υποτίθεται οτι κλάπηκαν από την υπόγεια εγκατάσταση της Dulce μαζί με 30 ασπρόμαυρες φωτογραφίες και μια βιντεοκασέτα από έναν μυστηριώδη αξιωματικό ασφαλείας που ισχυριζόταν οτι εργάστηκε στην Dulce μέχρι το 1979, όταν αποφάσισε οτι είχε φτάσει η ώρα να αποχωριστεί τους εργοδότες του. Η υπόλοιπη ιστορία αναφέρεται σε αυτόν τον αξιωματικό ασφαλείας που συναντήθηκε με έναν από εμάς σε μια προσπάθεια να μας πει την αλήθεια σχετικά με τους εξωγήινους, την [αποκαλούμενη] κυβέρνηση των ΗΠΑ, και την Βάση της Dulce. Ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μην παραμείνει άλλο κρυμμένος και να παρουσιάσει χειροπιαστές αποδείξεις που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του. Θα εξαρτηθεί από τον αναγνώστη να αποφασίσει εάν αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία αποτελούν μια προσθήκη στις αυξανόμενες αποδείξεις της ύπαρξης μιας κυβερνητικής συγκάλυψης.

Ο Thomas Castello, αξιωματικός ασφαλείας της βάσης της Dulce έως το 1979

Ο Thomas Castello, αξιωματικός ασφαλείας της βάσης της Dulce έως το 1979
Στα τέλη του 1979, ο Thomas Castello δεν μπορούσε πλέον να ανταπεξέλθει στην φοβερή πραγματικότητα που ήταν υποχρεωμένος να αντιμετωπίζει καθημερινά. Σαν υψηλόβαθμος αξιωματικός ασφαλείας στην υπόγεια βάση κοντά στην Dulce που ήταν σε χρήση από τους εξωγήινους από κοινού με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, είχε μάθει και είχε δει πολύ ανησυχητικά πράγματα. Μετά από μεγάλη εσωτερική διαπάλη, αποφάσισε να εγκαταλείψει την βάση και να πάρει διάφορα αντικείμενα μαζί του.

Χρησιμοποιώντας μια μικρή κάμερα, πήρε πάνω από 30 φωτογραφίες από τις περιοχές μέσα στο πολυεπίπεδο συγκρότημα. Αφαίρεσε μια βιντεοκασέτα ασφαλείας από το Κέντρο Ελέγχου που εμφάνιζε διάφορες απόψεις από κάμερες ασφαλείας: διαδρόμους, εργαστήρια, εξωγήινους, και προσωπικό της "Κυβέρνησης των ΗΠΑ". Επιπρόσθετα μάζεψε έγγραφα για να τα πάρει μαζί του. Στην συνέχεια, απενεργοποιώντας τον συναγερμό και το σύστημα με τις κάμερες ασφαλείας σε μια από τις πάνω από 100 εξόδους προς την επιφάνεια, διέφυγε από την βάση με τις φωτογραφίες, το βίντεο και τα έγγραφα. Αυτά τα "πρωτότυπα" τα έκρυψε αφού έκανε πέντε σετ από αντίγραφα.

(Αυτά δόθηκαν σε πέντε άτομα, που τους είπαν πως εάν δεν επικοινωνούσε μαζί τους ο Castello για τρεις διαδοχικές εξάμηνες περιόδους -- συνήθως επισκεπτόταν τον καθένα από αυτούς κάθε έξι μήνες -- θα κοινοποιούσαν τις πληροφορίες ή θα τις έκαναν ότι ήθελαν. Κανένας εκτός από τον Castello και τους ίδιους τους αποδέκτες δεν ξέρει ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι, όμως μετά τις φήμες του θανάτου ή της εξαφάνισης του Castello στην Costa Rica τα τελευταία χρόνια οι αποδέκτες μπορούν να κοινοποιήσουν τις πληροφορίες εάν το θέλουν, αν και μπορεί να αποφασίσουν να περιμένουν μέχρι το θέμα να φτάσει σε μια κρίσιμη μάζα στο κοινό, και μετά να τα βγάλουν στην δημοσιότητα χωρίς τον φόβο των συνεπειών)

Ο Thomas ήταν έτοιμος να καταφύγει σε κρυψώνα. Αλλά όταν πήγε να πάρει την γυναίκα του και τον νεαρό γιό του, βρήκε ένα βαν με κυβερνητικούς πράκτορες που τον περίμεναν. Είχε προδοθεί από τον τον K. LOMAS [έναν συνάδελφό του] που ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την απαγωγή της συζύγου του και του παιδιού του. Οι πράκτορες ήθελαν αυτά που ο Thomas είχε πάρει από την βάση και σε αντάλλαγμα θα έπαιρνε πίσω την γυναίκα του και τον γιό του. Συνειδητοποίησε οτι η γυναίκα του και ο γιός του θα χρησιμοποιούνταν σε βιολογικά πειράματα και δεν επρόκειτο να τους επιστρέψουν σώους και αβλαβείς. Αυτό είχε συμβεί λίγο παραπάνω από δέκα χρόνια πριν ...

Πώς ξεκίνησε η εμπλοκή του Thomas σε όλη αυτή την μυστική μηχανοραφία;
Ο Thomas είναι τώρα 50 χρονών (τότε που γράφτηκε το άρθρο το 1991). Όταν ήταν γύρω στα 25, έλαβε άκρως απόρρητη εκπαίδευση στην φωτογραφία σε μια υπόγεια βάση στην West Virginia. Για επτά χρόνια, εργάστηκε για την εταιρεία RAND στην Santa Monica της Καλιφόρνια και το 1977 μετατέθηκε στην βάση της Dulce (με παρόμοιο τρόπο που ο επιστήμονας Robert Lazar που εργάστηκε στα LOS ALAMOS LABS μεταφέρθηκε στην Περιοχή-51 στην Νεβάδα, που είναι μια άλλη βάση παρόμοια με την Dulce. Ο Lazar ισχυρίζεται οτι αντικατέστησε έναν επιστήμονα που είχε πεθάνει κατά την διενέργεια πειραμάτων με τα εξωγήινα υλικά που βρισκόταν στα χέρια της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Απ' ό,τι φαίνεται τόσο τα RAND LABS όσο και τα LOS ALAMOS LABS έχουν τις απαντήσεις για ό,τι πραγματικά συμβαίνει κάτω από την DULCE και στην Περιοχή-51.) Αγόρασε ένα σπίτι στην Santa Fe του Νέου Μεξικού, και εργαζόταν από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ενώ τα Σαββατοκύριακα είχε άδεια. Όλο το προσωπικό της Βάσης της Dulce πηγαίνει στην δουλειά διαμέσου ενός υπόγειου σε μεγάλο βάθος συστήματος οχημάτων μεταφοράς.

Εκείνη την εποχή, ένας από εμάς εργαζόταν στην Santa Fe (maps.google λινκ https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=205226808121789357352.0004b92e02b8db315c88e&dg=feature) του Νέου Μεξικού και ερευνούσε ιδωτικά θεάσεις UFO, ακρωτηριασμούς ζώων, μασονικές ομάδες και ομάδες WICCA στην περιοχή. Ο Thomas είχε έναν κοινό φίλο που ήρθε στην Santa Fe το 1979 για να μας επισκεφτεί και τους δύο. Αυτό το άτομο θα έβλεπε αργότερα τις φωτογραφίες, την βιντεοκασέτα και τα έγγραφα που είχαν ληφθεί από την Βάση της Dulce. Έγιναν επίσης και κάποια σχέδια και ήταν αυτά που κυκλοφόρησαν αργότερα στην κοινότητα των ερευνητών UFO ως τα "Έγγραφα της Dulce".

ερπετοειδή ανθρωποειδή

Ο Thomas ισχυρίζεται οτι υπάρχουν παραπάνω από 18.000 μικρόσωμοι "γκρίζοι" στην Βάση της Dulce. Είδε ακόμα [υψηλόσωμα] ερπετοειδή ανθρωποειδή. Ένας από εμάς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ερπετοειδές έξι πόδια ψηλό (1,85 μέτρα) που απέκτησε υλική υπόσταση ξαφνικά μέσα στο σπίτι. Το ερπετοειδές έδειξε ενδιαφέρον για τους ερευνητικούς χάρτες του Νέου Μεξικού και του Κολοράντο που βρισκόταν πάνω στον τοίχο [μου]. Οι χάρτες ήταν γεμάτοι χρωματιστές πινέζες και σημάδια για να επισημαίνονται οι τοποθεσίες με ακρωτηριασμούς ζώων, σπήλαια, οι τοποθεσίες με υψηλή δραστηριότητα UFO, επαναλαμβανόμενες τροχιές πτήσης, τοποθεσίες απαγωγών, αρχαία ερείπια, και υποπτευόμενες εξωγήινες υπόγειες βάσεις.

Το επίπεδο ασφαλείας αυξάνεται καθώς κατεβαίνει κάποιος στα χαμηλότερα επίπεδα. Ο Thomas είχε μια διαβάθμιση ασφαλείας ULTRA-7. Ήξερε για επτά υπο-επίπεδα, αλλά ίσως να υπήρχαν και περισσότερα. Οι περισσότεροι εξωγήινοι βρίσκονται στα επίπεδα 5,6 και 7. Οι κοιτώνες διαμονής των εξωγήινων είναι στο επίπεδο πέντε. Η μόνη πινακίδα στα Αγγλικά ήταν μια πάνω από έναν διάδρομο ενός σταθμού των υπόγειων οχημάτων μεταφοράς που έγραφε "προς Λος Άλαμος". Οι συνδέσεις ξεκινούν από την Dulce έως την εγκατάσταση στο Page της Αριζόνα, και μετά σε μια υπόγεια βάση κάτω από την Περιοχή-51 στην Νεβάδα. Τα οχήματα μεταφοράς πηγαίνουν προς δύο κατευθύνσεις από την Dulce σε εγκαταστάσεις κάτω από το Taos του Νέου Μεξικού, το Datil του Νέου Μεξικού, το Colorado Springs στο Κολοράντο, στο Creede του Κολοράντο, στην Sandia, και από εκεί στο Carlsbad του Νέου Μεξικού. Υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο με συνδέσεις υπόγειων οχημάτων μεταφοράς κάτω από τις ΗΠΑ που εκτείνεται σε ένα παγκόσμιο σύστημα από σήραγγες και υπόγειες πόλεις.

Στην Βάση της Dulce, οι περισσότερες πινακίδες πάνω στις πόρτες και τους διαδρόμους είναι στην εξωγήινη συμβολική γλώσσα και ένα κοινό σύστημα συμβόλων που είναι κατανοητό και από τους ανθρώπους και από τους εξωγήινους. Ο Thomas ανέφερε οτι μετά το δεύτερο επίπεδο, όλοι ζυγίζονται γυμνοί και μετά τους παρέχεται μια στολή. Στους επισκέπτες δίνονται στολές ασπριδερού χρώματος. Το βάρος του ατόμου τίθεται σε μια κάρτα ταυτοποίησης από υπολογιστή κάθε μέρα. Οποιαδήποτε αλλαγή βάρους σημειώνεται. Οποιαδήποτε αλλαγή πάνω από τρεις λίμπρες (1,5 κιλό) απαιτεί σωματικό έλεγχο και ακτινοσκόπηση. Οι στολες είναι μονοκόμματες φόρμες με φερμουάρ.

Μπροστά από όλες τις ευαίσθητες ως προς την ασφάλεια περιοχές υπάρχουν ζυγαριές ενσωματωμένες στο πάτωμα δίπλα στις εισόδους και τους πίνακες ελέγχου των θυρών. Το άτομο εισάγει την κάρτα ταυτοποίησής του που του παρασχέθηκε από τον υπολογιστή μέσα στην σχισμή της θύρας, μετά εισάγει έναν αριθμητικό κώδικα και πατάει κουμπιά. Η κάρτα του ατόμου πρέπει να ταιριάζει με το βάρος και τον κωδικό, αλλιώς η θύρα δεν ανοίγει. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά στο βάρος έρχεται η ασφάλεια. Κανένας δεν επιτρέπεται να μεταφέρει οτιδήποτε στις ευαίσθητες ως προς την ασφάλεια περιοχές. Όλες οι προμήθειες τοποθετούνται επάνω σε μια ταινία μεταφοράς και ακτινοσκοπούνται. Η ίδια μέθοδος χρησιμοποιείται όταν φεύγει κάποιος από τις ευαίσθητες ως προς την ασφάλεια περιοχές.

Όλοι οι ανελκυστήρες ελέγχονται μαγνητικά, αλλά δεν υπάρχουν καλωδιώσεις ανελκυστήρα. Το μαγνητικό σύστημα βρίσκεται μέσα στα τοιχώματα του φρεάτιου του ανελκυστήρα. Δεν υπάρχουν συνηθισμένα ηλεκτρικά ελεγκτήρια. Τα πάντα ελέγχονται με πολύ εξελιγμένα συστήματα μαγνητισμού, συμπεριλαμβανομένου και του φωτισμού. Δεν υπάρχουν κανονικές λάμπες. Οι σήραγγες φωτίζονται με μονάδες φωσφόρου ευρέως φάσματος εκπομπής. Μερικές σήραγγες μεγάλου βάθους χρησιμοποιούν μια μορφή πεντοξειδίου του φωσφόρου για να φωτίσουν προσωρινά μερικές περιοχές. Οι εξωγήινοι δεν πλησιάζουν αυτές τις ζώνες για άγνωστους λόγους.

Οι έρευνες στο Επίπεδο Τέσσερα περιλαμβάνουν την μελέτη της ανθρώπινης αύρας, καθώς και όλες τις πλευρές της τηλεπάθειας, της ύπνωσης και των ονείρων. Ο Thomas λέει οτι ξέρουν πως να διαχωρίζουν το βιοπλασμικό σώμα από το φυσικό σώμα και να τοποθετούν ένα πρόπλασμα ζωτικής δύναμης μιας "εξωγήινης οντότητας" μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα αφού αφαιρέσουν την "ψυχή" ή το πρόπλασμα ζωτικής δύναμης του ανθρώπου. (Η με απλούστερους όρους, να "σκοτώσουν" το ανθρώπινο ον και να το μετατρέψουν σε ένα κέλυφος που θα το χρησιμοποιήσει μια άλλη οντότητα -- είτε εξωγήινη είτε παραφυσική -- ώστε να επιτραπεί σε αυτή την οντότητα να ενεργήσει και να λειτουργεί στην δική μας φυσική πραγματικότητα.

Αυτή φαίνεται να είναι μια πολύπλοκη υψηλής τεχνολογίας εκδοχή των παλιών παραδόσεων των "ζόμπι", εάν πράγματι τέτοιες φρικιαστικές εφαρμογές αποκρυφιστικής τεχνολογίας υλοποιούνται μέσα σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Τα διασυνδεμένα υπόγεια συστήματα που συγκλίνουν κάτω από την Dulce του Νέου Μεξικού, έχουν περιγραφεί μόνο μερικά σε αυτή και σε άλλες σχετικές αναφορές. Οι τομείς εκείνοι του υπογείου συστήματος που είναι "απαγορευμένοι" στους περισσότερους ανθρώπους και βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ερπετοειδών είναι φυσικά οι περιοχές για τις οποίες γνωρίζουμε τα λιγότερα.)

Το Επίπεδο Έξι αποκαλείται ανεπίσημα εντός της βάσης ως "Η Αίθουσα του Εφιάλτη" ("Nightmare Hall"). Περιέχει τα εργαστήρια γενετικής. Εδώ γίνονται πειράματα σε ψάρια, φώκιες, πουλιά και ποντίκια τα οποία αλλοιώνονται σε τεράστιο βαθμό από τις αρχικές μορφές τους. Υπάρχουν άνθρωποι με πολλά χέρια και πολλά πόδια και πολλά κλουβιά [και δεξαμενές] με ανθρωποειδή όντα σαν νυχτερίδες έως και 7 πόδια ψηλά (2,10 μέτρα). Οι εξωγήινοι έχουν μάθει στους ανθρώπους πολλά για την γενετική, πράγματα που είναι και χρήσιμα και επικίνδυνα.

Ο TAL στην συνέχεια περιγράφει κάτι που θα ήταν απίστευτο εάν δεν υφίστατο το γεγονός οτι δεκάδες άλλες πηγές φαίνεται να το έχουν επιβεβαιώσει. Αυτή η ανακάλυψη ήταν όπως αναφέρεται ένας από τους πραγματικούς λόγους για το ξέσπασμα των "Πολέμων της Dulce":
Το Επίπεδο Επτά είναι το χειρότερο. Σειρές ολόκληρες με χιλιάδες ανθρώπους και ανθρώπινα υπολείμματα σε ψύξη. Εδώ επίσης υπάρχουν έμβρυα ανθρωποειδών σε διάφορα στάδια ανάπτυξης. Επίσης πολλά υπολείμματα παιδιών σε δεξαμενές αποθήκευσης. Ποιοί ήταν αυτοί οι άνθρωποι;

Οι δικές μου πηγές πληροφόρησης περιλαμβάνουν ανθρώπους που εργαζόταν στα εργαστήρια, απαχθέντες που τους πήγαν στην βάση, ανθρώπους που βοήθησαν στην κατασκευή της βάσης, προσωπικό από υπηρεσίες πληροφοριών [NSA, CIA κλπ] και ερευνητές των UFO και του εσωτερικού της γης. Αυτή η πληροφόρηση απευθύνεται σε εκείνους που ενδιαφέρονται σοβαρά για την βάση της Dulce. Για την δική σας προστασία, σας συμβουλεύω να "προσέχετε" όταν κάνετε έρευνες για αυτό το συγκρότημα...

Οι Γκρίζοι, οι Ερπετοειδείς, οι Δρακονιανοί είναι εξωγήινα είδη που τα χαρακτηρίζει η υψηλού επιπέδου επιστημονική αναλυτικότητα και ο τεχνολογικός προσανατολισμός. Έχουν πολύ παλιές διαμάχες με τα ανθρώπινα είδη και ίσως προετοιμάζονται εδώ για μια μελλοντική αναμέτρηση...

Οι κυριότεροι κυβερνητικοί οργανισμοί που εμπλέκονται με την χαρτογράφηση της ανθρώπινης γενετικής, τα αποκαλούμενα πρότζεκτ για το ανθρώπινο γονιδίωμα ανήκουν στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Ενέργειας, και διεξάγονται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, το Ιατρικό Ινστιτούτο Howard Hughes και φυσικά τα Υπόγεια Εργαστήρια της Dulce που διευθύνονται από το Υπουργείο Ενέργειας, που επίσης διευθύνει και την Τοποθεσία Δοκιμών της Νεβάδα.Η εξωγήινη και ανθρώπινη βιοτεχνολογία χρησιμοποείται για να μας ωφελήσει και να μας εξυπηρετήσει ή χρησιμοποιείται για να μας ελέγξει και να μας κατακυριεύεσει; Γιατί χρησιμοποιούνται οι απαχθέντες από τα UFO σε γενετικά πειράματα;

Ήταν τότε που ο Thomas συνάντησε ανθρώπους μέσα σε κλουβιά στο Επίπεδο Επτά της Εγκατάστασης της Dulce που τα πράγματα έφτασαν εντέλει στο μη περαιτέρω για εκείνον. Όπως λέει, "Συχνά συναντούσα ανθρώπους σε κλουβιά, συνήθως σε καταληψία ή ναρκωμένους, αλλά μερικές φορές φώναζαν και ικέτευαν για βοήθεια. Μας είχαν πει οτι είναι παράφρονες χωρίς ελπίδες θεραπείας, και συμμετείχαν σε υψηλού κινδύνου φαρμακευτικές δοκιμές για την θεραπεία των ψυχικών νόσων. Μας είχαν πει να μην τους μιλάμε ποτέ καθόλου. Αρχικά πιστεύαμε αυτή την ιστορία. Εντέλει το 1978 μια μικρή ομάδα εργατών ανακάλυψε την αλήθεια. Αυτό ήταν το έναυσμα των "Πολέμων της Dulce".

Ίσως το βρίσκουμε δύσκολο και δυσάρεστο να χωνέψουμε ή ακόμα και να πιστέψουμε την ιστορία του Thomas και ίσως να δυσκολευόμαστε ακόμα και να την ακούσουμε. Θα έπρεπε όμως, πιθανά όχι για κανέναν άλλο λόγο παρά για το γεγονός οτι και πολλοί άλλοι εμφανίζονται και διηγούνται παρόμοιες αλλόκοτες ιστορίες και εξαιτίας του γεγονότος οτι μπορεί να υπάρχει μια τρομερή αλήθεια κρυμμένη πίσω από τα συνεχιζόμενα φαινόμενα των θεάσεων UFO, των απαγωγών και των ακρωτηριασμών ζώων. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες πληροφοριών είχαν διαρκώς στραμμένη την προσοχή τους σε όλες τις δραστηριότητες των UFO για πολλές δεκαετίες έως τώρα. Αυτά τα αλλόκοτα φαινόμενα πρέπει να έχουν μια αλλόκοτη εξήγηση. Ίσως και να είμαστε απλά και μόνο ένα προκεχωρημένο φυλάκιο σε ένα τεραστίων διαστάσεων διαστρικό δράμα.

Πρόσφατα, ο ερευνητής John Anderson πήγε στην Dulce του Νέου Μεξικού για να δει εάν υπάρχει κάτι στην αναφερόμενη δραστηριότητα των UFO. Είπε οτι, συμπτωματικά, όταν έφτασε στην κωμόπολη, είδε ένα κομβόι από αυτοκίνητα και ένα μίνι-εργαστήριο της McDonnell Douglas πάνω σε ένα φορτηγάκι να ανηφορίζουν έναν αγροτικό δρόμο κοντά στην κωμόπολη. Τους ακολούθησε μέχρι ένα περιφραγμένο συγκρότημα όπου περίμενε για να δεί περαιτέρω εξελίξεις. Ξαφνικά, έξι UFO κατέβηκαν γρήγορα πάνω από το συγκρότημα, αιωρήθηκαν αρκετό χρόνο ώστε να προλάβει να βγάλει μια φωτογραφία, και στην συνέχεια μετακινήθηκαν ταχύτατα εκτός οπτικού πεδίου. Αργότερα, όταν σταμάτησε σε ένα κατάστημα για να πει στον ιδιοκτήτη για την φωτογραφία με τα UFO που είχε τραβήξει, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τον άκουσε και και του αποκάλυψε οτι ο ίδιος ήταν παλιότερα κτηνοτρόφος και θύμα ακρωτηριασμών βοοειδών.

Η συζήτησή τους διακόπηκε από ένα τηλεφώνημα μετά από το οποίο ο καταστηματάρχης είπε στον John να φύγει αμέσως, και στην συνέχεια έκλεισε το κατάστημα μόλις ο John πήγε στο αυτοκίνητό του. Ο John είδε τότε ένα μυστηριώδες φορτηγάκι να φτάνει μέχρι το κατάστημα και έναν άνδρα να βγαίνει έξω και να μπαίνει μέσα στο μαγαζί. Ο John αποφάσισε να φύγει από την Dulce εκείνη την στιγμή αλλά τον ακολουθούσαν δύο άνδρες σε ένα αυτοκίνητο καθώς εγκατέλειπε την κωμόπολη. Ακόμα πιο πρόσφατα, μια ερευνητική ομάδα πήγε μέχρι την Archuleta Mesa για να διενεργήσει ηχοβολιστικές μετρήσεις κάτω από το έδαφος και η προκαταρκτική και αρχική ανάλυση με τον υπολογιστή αυτών των μετρήσεων φαίνεται να υποδηλώνει βαθειές κοιλότητες κάτω από την Mesa -- μια πηγή δήλωσε οτι σύμφωνα με τα ληφθέντα δεδομένα αυτές οι κοιλότητες εκτείνονται σε βάθος άνω των 4.000 ποδιών (1.200 μέτρα).

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Και μετά ξύπνησες,γιατί χρειάστηκε να πάει παράδειγμα 1900+ χρονια για να δώσουν την ιπερτεχνολογια τους?ξέρω μας θεωρούσαν ανέτοιμους..αλλα και τώρα που μας έδωσαν την τεχνολογία πάλι ανέτοιμοι είμαστε και αλλα 1000 χρονια να περνάγανε πάλι τα ίδια θα ήταν,η θεοί σου μας κάνανε αυτοκαταστροφικούς

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications