Εφιαλτικά τα στοιχεία για την ISIS: Στα 100.000 άτομα η δύναμή των ισλαμιστών!!!ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ  ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
Εφιαλτικά τα στοιχεία για την ISIS: Στα 100.000 άτομα η δύναμή των ισλαμιστών!!!ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ  ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Στον εφιαλτικό αριθμό των 100.000 ανδρών (και γυναικών) ανέρχεται η δύναμη της εγκληματικής ισλαμικής οργάνωσης ISIS (τώρα IS) όπως αποκάλυψε ιρακινός αξιωματούχος ασφάλειας.

Ο αριθμός αυτός των τζιχαντιστών (τους οποίους αίφνης ανακάλυψαν τα ελληνικά ΜΜΕ, βασικά τα ελληνικά κανάλια καθώς μέχρι και πριν από λίγο καιρό τους αποκαλούσαν «ακτιβιστές» και συριακή αντιπολίτευση…) εάν ισχύει είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τους 10.000(!) που οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο.

Ο κυριότερος λόγος για την εντυπωσιακή αυτή άυξηση της δύναμης της ISIS είναι η δυνατότητα της, όπως αναφέρεται να «απορροφά» και να ενσωματώνει στη δομή της πολυάριθμες άλλες ισλαμικές οργανώσεις «ακτιβιστών» που δραστηριοποιούνται κυρίως στη Συρία αλλά και σε μεγάλο αριθμό εθελοντών που συρρέουν από την Ευρώπη.

«Το ισλαμικό κράτος δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Είναι μια επέκταση άλλων ομάδων οι οποίες προϋπήρχαν», αναφέρει ο Hisham al-Hashimi ο οποίος είναι σύμβουλος των ιρακινών υπηρεσιών ασφαλείας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος με την κατάληψη και της Μοσούλης τον Ιούνιο, η οποία είναι σουνιτικό προπύργιο, η ISIS κατόρθωσε να εντάξει στη δύναμη της χιλιάδες νέους εθελοντές πολλοί εκ των οποίων υπηρετούσαν στον Στρατό του Saddam Hussein και τώρα είναι αντίθετοι στην Σιιτική κυβέρνηση του Ιράκ.

Ο κίνδυνος όμως της ISIS δεν αφορά μόνο το Ιράκ βέβαια αλλά και την Ευρώπη καθώς στα σχέδια της οργάνωσης είναι η επέκταση του «Χαλιφάτου» και στην Ευρώπη σύμφωνα με το χάρτη που έχει δημιουργήσει η ίδια.

Όπως αναφέρεται από τον αυστριακό Τύπο κύρια πύλη διακίνησης των ισλαμιστών προς και από την Ευρώπη αποτελεί η Αυστρία και τα Βαλκάνια. Οι ισλαμιστές χρησιμοποιούν την Αυστρία καθώς βρίσκεται σε καίρια θέση στον οδό προς τα Βαλκάνια και από εκεί προς την Τουρκία χώρα η οποία ακόμη και τώρα δεν εμποδίζει τους εθελοντές να εισέρχονται στην Συρία, αν και τυπικά η Άγκυρα έχει αποκαλέσει την οργάνωση ως τρομοκρατική.

«Ο πόλεμος στη Συρία προσελκύει χιλιάδες εθελοντές της ISIS από όλη την Ευρώπη στην Αυστρία» σύμφωνα με έκθεση των αυστριακών υπηρεσιών ασφαλείας και αντι-τρομοκρατίας.

Στην ίδια έκθεση αναφέρεται πως πολλοί εξ αυτών είναι Τσετσένοι οι οποίοι έρχονται από τον Καύκασο στην Αυστρία και από εκεί στα Βαλκάνια για να εισέλθουν στην Συρία μέσω Τουρκίας, ενώ σημειώνεται πως πρόκειται για πλέον σκληρούς και φανατικούς ισλαμιστές που πολεμούν εκεί.

Στην έκθεση τονίζεται πως η Αυστρία έχει γίνει κύριο κέντρο συγκέντρωσης και οργάνωσης της ISIS με τους εθελοντές να ταξιδεύουν μέσω των δυτικών Βαλκανίων προς την Τουρκία. Η ίδια διαδρομή ισχύει και για όσους επιστρέφουν από την Συρία για να αναλάβουν ηγετικές και οργανωτικές θέσεις σε διάφορες χώρες μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Ο ρόλος της Τουρκίας όπως τονίζεται είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς αδυνατεί (κυριότερα δεν θέλει) να ελέγξει τα σύνορά της με τη Συρία με αποτέλεσμα η «κυκλοφορία» των τζιχαντιστών προς και από τη Συρία μέσω της Τουρκίας να είναι πρακτικά απρόσκοπτή. Πολλοί δε εξ αυτών καταλήγουν στην Ελλάδα μέσω της γνωστής Αιγιακής οδού υπό το μανδύα των «μεταναστευτικών ροών».

Η θέση της Ελλάδας στη διακίνηση, οργάνωση και ισχυροποίηση της ISIS είναι πλέον κρίσιμη καθώς προσφέρει άσυλο σε σημαντικό τζιχαντιστών οι οποίοι δρουν στη συνέχεια ανεξέλεγκτα.

Φυσικά κανένα μέτρο ούτε και καν σύνταξη κάποιας έκθεσης ανάλογης των αυστριακών μυστικών υπηρεσιών δεν έχει γίνει στη χώρα μας και κάνεις γνωρίζει πόσο η κατάσταση θα επιδεινωθεί στο μέλλον.

defencenet

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ (ΛΑΘΡΟ) ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ! ΒΙΝΤΕΟ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications