«Το τσιπάκι είναι ευλογία από το Θεό» λέει ο Πάπας Φραγκίσκος!
«Το τσιπάκι είναι ευλογία από το Θεό» λέει ο Πάπας Φραγκίσκος!

Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση κατά την καθολική Εκκλησία, ο πάπας Francis, υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας ο Ποντίφικας, μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID και διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID.

«Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά, και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά. Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο, ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου», συμπλήρωσε ο Πάπας

Απευθύνθηκε στους ακροατές λέγοντας τους να είναι ανοιχτόμυαλοι σε αυτή την εποχή όπου λαμπρές και νέες τεχνολογικές προόδους γίνονται καθημερινά.

Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως θα καταστεί στο άμεσο μέλλον, υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού.

Τον περασμένο μήνα το NBC προέβλεψε ότι μέχρι το 2017, κάθε Αμερικανός θα έχει αγοράσει ένα εμφύτευμα RFID. Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία. Με την έλευση προϊόντων όπως το Google Glass, η δημιουργία «ανθρώπων μηχανών» ζυγώνει κάθε μέρα.

Η ευρεία εμφύτευση του τσιπ RFID σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη, θα είναι ένα τεράστιο και ιστορικό άλμα για την ανθρωπότητα . συμπληρώνει το NBC, προπαγανδίζοντας υπέρ της εμφύτευσης

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ο παπα- Πάπας χρησιμοποιεί τον Θεό για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών.
Κάνε μας τη χάρη κε Πάπα. Σου είπε ο ίδιος ο Θεός κάτι τέτοιο?
Πλάκα έχεις. Είσαι πραγματικά για γέλια.Φίλος

Ανώνυμοςείπε...

Πάντως εμείς κε παπα-Πάπα, όταν θάρθει η ώρα να το βάλεις το τσιπάκι, σου λέμε να μην το βάλεις στο χέρι. Σου συνιστούμε να το βάλεις εκεί που ξέρεις γιατί ειναι πιο ασφαλες σημειο από το χέρι.
Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά, μπορεί να σου κόψουν το χέρι, ενώ εκεί....Φίλος

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications