Τελετουργικός κανιβαλισμός; Ελάτε σε εμάς!
Τελετουργικός κανιβαλισμός; Ελάτε σε εμάς

Τελετουργικός κανιβαλισμός; Ελάτε σε εμάς!Ο Παπάς στον ανθρωποφάγο ιθαγενή που τρώει ένα πόδι…: Τελετουργικός κανιβαλισμός;! Σ’ αυτή την εποχή;! Φίλε μου, επέτρεψε μου να σου παρουσιάσω μια εντελώς μοντέρνα θρησκεία!

Ο άλλος παπάς κοινωναεί γονατιστούς στη σειρά ιθαγενείς, κρατώντας δισκοπότηρο: Σώμα και Αίμα Χριστού…

Βασικά είναι γνωστό ότι κάνοντας μια έρευνα στις παλιότερες θρησκείες του κόσμου θα βρει κανείς πολλά στοιχεία τα οποία έχει ενσωματώσει ο χριστιανισμός στις παραδόσεις του προσπαθώντας να ενσωματώσει τους πιστούς των, η που τα έφεραν μαζί τους οι πιστοί αυτών των θρησκειών. Γιορτές και έθιμα, όπως των Χριστουγέννων, του Πάσχα, είναι γιορτές που συμπίπτουν με παλαιότερες παγανιστικές και ο υπολογισμός τους είναι ακριβώς τέτοιος. Αποκριά: άλλη μια ειδωλολατρική γιορτή σαν τον Πάσχα και τα Χριστούγεννα!! υποδοχής της άνοιξης και του θεού ηλίου!

Την ημέρα των Χριστουγέννων γιορταζόταν το χειμερινό ηλιοστάσιο, (Ηλιούγεννα) καθώς και πλήθος άλλων παγανιστικών εορτών στον Ελλαδικό χώρο και αλλού. Σήμερα η θρησκεία ελέγχει τα μυαλά και περιορίζει τη σκέψη κάθε θρησκεία είναι μέρος αυτής της συνωμοσίας. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!! ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Την εποχή του Πάσχα ήταν γιορτή των Αιγυπτίων σχετιζόμενη με την Εαρινή Ισημερία. Το αρνί παλιότερα ήταν θυσία σε άλλους θεούς. Τα κόκκινα αυγά το ίδιο, υπήρξαν σαν έθιμο σε περσικούς λαούς 2500 χρόνια πριν την εμφάνιση του χριστιανισμού. Στις αρχαίες παραδόσεις το αυγό συμβόλιζε τη ζωή, και την αναγέννηση της. Επίσης, στο ιρανικό ημερολόγιο, το Πάσχα συμπίπτει με την πρωτοχρονιά, και η γέννηση του νέου χρόνου απεικονίζεται στα κόκκινα αυγά που συμβολίζουν την αναγέννηση.

Η «αγία κοινωνία» και το έθιμο της μετάληψης έχει τις ρίζες της σε γιορτές του Διόνυσου, συνήθειες των Εβραίων, και στις σπονδές που πραγματοποιούνταν εκείνες τις εποχές. Το τελετουργικό έχει επηρεαστεί από αυτά. Η ιδέα του να …τρώνε οι χριστιανοί το θεό τους!!!!! εμπνέεται μέσα από το κατά Ιωάννη ευαγγέλιο.

Η Αποκάλυψη του Ιωάννη - Ένα αρρωστημένο κι αλλόκοτο «προφητικό» κείμενο, ύμνος στην παράνοια, την καταστροφολογία και την αιμοδιψία

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications