Αμερικανός πεζοναύτης: Στον Άρη υπάρχουν ήδη μυστικές βάσεις γήινων που πολεμούν τους αρειανούς!
Αμερικανός πεζοναύτης: Στον Άρη υπάρχουν ήδη μυστικές βάσεις γήινων που πολεμούν τους αρειανούς!

Αυτό υποστηρίζει εν αποστρατεία συνταγματάρχης των Αμερικανών πεζοναυτών και μάλιστα υπηρετούσε εκεί για ...ολόκληρα 17 χρόνια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του λοχαγού Τζέρεμι Κέι,υπηρετούσε στον Άρη 17 χρόνια ως αρχηγός στρατιωτικής μονάδας του μυστικού διαστημικού στόλου... τη λεγόμενη Earth Defence Force.

Σ'αυτή τη στρατιωτική δύναμη υπάγονται οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ,της Ρωσίας και της Κίνας!
γράφει ο ανεξήγητος

Στον Άρη είχε υπ'ευθύνη του 5 μυστικές βάσεις που είχαν φτιαχτεί από τους γήινους.Πριν πάει εκεί πέρασε ειδική εκπαίδευση σε μια μυστική βάση στο φεγγάρι,www.anexigita.com τη Lunar Operations Command όπου εκπαιδεύτηκε στο χειρισμό διαφόρων ειδών διαστημικών μαχητικών και βομβαρδιστικών οχημάτων.

Η δουλεία του Κέι κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν ,αφού οι βάσεις των γήινων δέχονταν συνεχείς επιθέσεις από τον ...ντόπιο πληθυσμό των αρειανών.

Τα παραπάνω δημοσιεύτηκαν από το Exonews και πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να μιλήσουν ότι το έκαναν απλά για να τραβήξουν δημοσιότητα. Αλλά...Αλλά υπάρχουν κάποια περίεργα στοιχεία.

Το παράξενο αρειανό αντικείμενο που εντοπίστηκε στο Google Mars
  Τον Ιούνιο του 2011 ένας ερασιτέχνης αστρονόμος εντόπισε σε φωτογραφία στο Google Mars ένα τεράστιο αντικείμενο μήκους 200 μέτρων και πλάτους 45 Απευθύνθηκε στη ΝΑΣΑ πολλές φορές αλλά απάντηση δεν πήρε.

Ο συντονιστής του Enoxews επιμένει ότι στον Άρη υπάρχουν εδώ και δεκαετίες ανθρώπινες μυστικές βάσεις καθώς και ...αρειανοί η ύπαρξη των οποίων κρύβεται ...επιμελώς από τη δημοσιότητα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟ BLOG ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ,, ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, anexigita.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications