Η Σεμίνα Διγενή δεξί χέρι του Απόστολου Γκλέτσου
Η Σεμίνα Διγενή δεξί χέρι του Απόστολου Γκλέτσου

Ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, το ίδιο βράδυ -της πρώτης Κυριακής- που επανεξελέγη με θριαμβευτικά ποσοστά δήμαρχος Στυλίδας ανακοίνωσε ότι ιδρύει κόμμα το οποίο σημειολογικά θα ονομάζεται Τελεία.

Όσοι πίστεψαν ότι η ανακοίνωση αποτελούσε μια παρόρμηση της στιγμής έχουν πέσει έξω. Ο κ. Γκλέτσος εργάζεται ήδη προς την κατεύθυνση της οργάνωσης, της δημιουργίας καταστατικού και της στελέχωσης του πρώτου πυρήνα.

Όπως αναφέρεται στον ΒΗΜΑτοδότη, «αν και ακόμη δεν κατέθεσε το καταστατικό του κόμματος στον Άρειο Πάγο προς έγκριση, απέκτησε πολιτικό-επικοινωνιακό επιτελείο με επικεφαλής, όπως ο ίδιος μού αποκάλυψε, τη γνωστή δημοσιογράφο και πρώην τηλεπαρουσιάστρια lifestyle και μουσικών εκπομπών κυρία Σεμίνα Διγενή: «Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να βρούμε ψηφοφόρους και να καταρτίσουμε ψηφοδέλτια. Εάν οι εκλογές καθυστερήσουν λίγο και διεξαχθούν την άνοιξη, τότε σας διαβεβαιώνω ότι θα έχουμε καταρτίσει ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, σε όλη την επικράτεια» λέει ο κ. Γκλέτσος, ο οποίος ετοιμάζει και την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος.»

«Βάζουμε τελεία στο χθες, μας ενδιαφέρει το αύριο» αναφέρει. Όταν τον ρώτησα πώς βλέπει το κόμμα του κ. Θεοδωράκη και αν προσβλέπει σε μελλοντική συνεργασία, απάντησε: «Μακάρι να γίνω ουρά σ' ένα τέτοιο κόμμα». Όταν όμως ρωτήθηκε πώς βλέπει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε αινιγματικά: «Ο κ. Τσίπρας μού δίνει την εντύπωση πως δεν βιάζεται να κυβερνήσει. Δεν θέλει να κυβερνήσει, έτσι όπως είναι η σημερινή κατάσταση».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications