Θύμα ερωτικής απογοήτευσης αυτοκτόνησε πηδώντας από αερογέφυρα – Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα του στο facebook (φωτο)

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση του αυτόχειρα, που έβαλε τέλος στη ζωή του, με τρόπο τραγικό – Κανένα από τα συγγενικά του πρόσωπα δεν πίστευε ότι θα έφτανε στην αυτοκτονία…

Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο 44χρονος Μ.Β. από την Άβυθο, περίπου μία ώρα πριν πέσει από την αερογέφυρα στο τέρμα της οδού Όθωνος, δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Προφανέστατα, όπως αναφέρει το filodimos.gr ο άνδρας είχε πέσει θύμα ερωτικής απογοήτευσης και μάλιστα στην ανάρτησή του γράφει ονοματεπώνυμα ακόμα και για όσους, όπως ο ίδιος έγραψε, κάλυπταν την όλη κατάσταση και τον πλήγωσαν.

Ο αυτόχειρας ζητάει συγγνώμη από την οικογένειά του και όσους τον αγάπησαν και τελειώνει το τραγικό του μήνυμα ως εξής: “Εύχομαι το αίμα μου να κυνηγάει τους υπεύθυνους για όλη τους τη ζωή”.

Στο σημείωμά του στο facebook, αναφέρεται στο αδιέξοδο στο οποίο είχε φτάσει λόγω της εγκατάλειψης από το αγαπημένο του πρόσωπο και εκφράζει την πικρία του επειδή κανείς δεν του είχε πει την αλήθεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications