ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Όταν οι ελληνόφωνοι κελαηδούν πολύ σε άναρχο-μασονικές σελίδες επιβεβαιώνουν αυτα που ειναι γνωστά σε λίγους, νομίζοντας οτι τα βλέπουν μονο δικοί τους αφου ορδες διαβάζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους και βαζουν τα άναρχο-troll να τα βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας και μην ασχοληθείτε με αυτα ειναι χαζά και μη σοβαρά για να μείνετε προβατα και πνευματικά ανάπηροι , μερικά που λενε οι ελληνόφωνοι μεταξύ τους έχουν σχέση με αυτά : Αναδημοσίευση κατι απο τα παλια :

θα αναφερθώ μόνο σε επισκέψεις που έκανα σε έναν συγκεκριμένο πλανήτη του αστερισμού των Πλειάδων (οι οποίες έχουν νομίζω επτά μεγάλους ήλιους και περίπου 200 άλλους μικρότερους και περισσότερους από 250.000 πλανήτες

Πολλοί των οποίων έχουν νερό και θάλασσες όπως και η Γή), όπου τα νοήμονα όντα έχουν ως επί το πλείστον ανθρωποειδή μορφή. Όμως ξέρω επίσης και για άλλους πλανήτες τόσο στις Πλειάδες, όσο και στον Σίριο (που θεωρείται ο ερυθρός σταυρός του γαλαξία μας), στον Ωρίωνα, και στον αστερισμό του Κενταύρου, καθώς και πλανήτες σε άλλους γαλαξίες όπως της Ανδρομέδας (που αποκαλείται η ‘‘έδρα της νόησης’’). Σε αυτούς τους πλανήτες τα νοήμονα όντα έχουν εκτός από την ανθρωποειδή και άλλες μορφές (σαυροειδείς, αιλουροειδείς, δρακοειδείς, κλπ).

Το κοινό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων από τα όντα αυτά, με τα οποία επικοινωνεί κανείς τηλεπαθητικά (δηλαδή διαβάζουν την σκέψη σου και σου μεταδίδουν αυτό που θέλουν να σου πουν, ή αυτό που τους ρωτάς, κατ ευθείαν σαν να προέρχεται από το υποσυνείδητο σου), είναι ότι είναι πολύ φιλικά και ακτινοβολούν αγάπη, πράγμα που τα κάνει ευχάριστα αποδεκτά παρά την αποκρουστική εμφάνιση που έχουν για εμάς πολλά από αυτά.

Οι άνθρωποι λοιπόν στον συγκεκριμένο πλανήτη των Πλειάδων, άνδρες και γυναίκες, είναι πολύ ωραίοι για τα δικά μας γούστα, αλλά και πολύ φιλάρεσκοι και ψηλομύτες και έχουν μεγάλη μανία με την εμφάνιση τους, την ομορφιά γενικά και το σεξ. Είναι ιδιαίτερα ψιλοί (γύρω στα 2.00 - 2.20 μέτρα), με μεγάλα γαλάζια μάτια και μακριά δάκτυλα, ενώ τα πόδια (για πολλούς από αυτούς) αποτελούνται από τρία τμήματα με δύο γόνατα, πράγμα που δίνει μεγάλη χάρη στο λικνιζόμενο περπάτημά τους, οι δε άνδρες μπορούν ανεβάζοντας τις δονήσεις τους να μην έχουν γένια αλλά μόνον μακριά μαλλιά.

Το χρώμα που επικρατεί π.χ. στα ρούχα τους, (που είναι πολύ απλά και θυμίζουν αρχαίο Ελληνικό χιτώνα, ή εναλλακτικά ρούχα των αρχαίων Βίκινγκς) και γενικότερα στο περιβάλλον, είναι το μπλε με όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου, ενώ και ο ήλιος τους είναι μπλε, γι αυτό και ο αστερισμός τους ονομάζεται και ως οι ‘‘Μπλε Πλειάδες’’. Έχουν πολύ μεγάλη έφεση με τις τέχνες γενικά, υποπτεύομαι μάλιστα ότι κατά κάποιο μυστηριώδη τρόπο με έχουν βοηθήσει να πολλαπλασιαστεί η παραγωγικότητα μου σε ζωγραφικά μου έργα, (σήμερα στο site μου έχω φορτώσει περισσότερα από 9300 έργα μου και ακολουθούν και άλλα). Έχουν φοβερό μυαλό και είναι πολύ οργανωτικοί, με αποτέλεσμα ένας και μόνος να μπορεί να συντονίζει με ακρίβεια εκατοντάδες δραστηριότητες που συμβαίνουν συγχρόνως, σαν ένας πελώριος υπολογιστής.

Στην ‘‘Γαλακτική Συνομοσπονδία’’ (δείτε σελίδα μου II.2.D2) οι Πλειάδιοι γενικά θεωρείται ότι αποτελούν τους ιστορικούς και τους επιστήμονες. Επίσης διαθέτουν υπολογιστές (υψηλής τεχνίτης νοημοσύνης) αποτελούμενους από αμινοξέα, με τους οποίους επικοινωνούν προφορικά, ακόμη δε και τηλεπαθητικά, ενώ έχουν μαζί τους μια μικρή συσκευή (όπως ένα κινητό τηλέφωνο) στην οθόνη της οποίας μπορούν να δουν πληροφορίες, εικόνες και διαγράμματα που τους μεταδίδουν τα κομπιούτερ. Ακόμη έχουν μεγάλα εργαστήρια όπου οι επιστήμονες τους ελέγχουν και κατευθύνουν τις διαφορές λειτουργίες στον πλανήτη, με γιγαντοοθόνες όπου προβάλλονται και αναλύονται δεδομένα και γεγονότα. Έχουν βιβλιοθήκες όπου οι διαφορές πληροφορίες είναι καταγεγραμμένες σε κρυστάλλους, ενώ με τους κρυσταλλικούς προβολείς μπορούν να δουν πληροφορίες και γεγονότα σε τρισδιάστατα ολογράμματα, ασχέτως του πότε αυτά συνέβησαν. Εν κατακλείδι επικεντρώνονται σε δύο βασικά ενδιαφέροντα, την τέχνη και την επιστήμη που αποτελούν και τις βάσεις του πολιτισμού τους.

Ακόμη έχουν διαστημόπλοια σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου διαμέτρου γύρω στα 12 μέτρα(αναγνωριστικά) και σχήματος πούρου μήκους γύρω στα 400 μέτρα (διοικήσεως). Για τα ταξίδια τους στον γαλαξία διαθέτουν δύο είδη ‘‘μητρικών’’ διαστημόπλοιων. Τα συνήθη (εξερεύνησης και επιστημών) έχουν μήκος γύρω στα οκτώ χιλιόμετρα και περιέχουν γύρω στα 700 διαστημόπλοια των δύο προηγουμένων κατηγοριών, ενώ τα μεγάλα (‘‘μητρικά διαστημόπλοια’’ για μακρινές και διαγαλακτικές αποστολές) έχουν διαστάσεις μεγαλύτερες των 100 χιλιόμετρων και περιέχουν ένα στόλο από 4000 έως 7000 μικρά διαστημόπλοια. Συγκεκριμένα τα μητρικά διαστημόπλοια των Σίριων φτάνουν την διάμετρο των 300 μιλίων(480 χιλιομέτρων περίπου) με αντίστοιχο ύψος πολλών δεκάδων μιλίων και απέραντη χωρητικότητα. Αυτό σημαίνει ότι αν η μια άκρη του είναι στην Αθήνα η άλλη φτάνει στην Θεσσαλονίκη. Τα μητρικά αυτά διαστημόπλοια ουδέποτε προσεδαφίζονται και κινούνται στα όρια και εκτός της ατμόσφαιρας.

Η ηλικία των διαστημοπλοίων αυτών μπορεί να φτάνει το ένα εκατομμύριο χρόνια και η κατασκευή τους γίνεται με την βοήθεια ειδικών εργοστασίων όπου η λειτουργία τους κατευθύνεται τηλεπαθητικά με την σκέψη των επιστημόνων, ενώ χρησιμοποιείται ένα είδος υγρού μετάλλου που παίρνει την μορφή και το σχήμα που επιθυμούμε. Τα διαστημόπλοια και οι υπολογιστές τους διαθέτουν νοημοσύνη και συνειδητότητα (όπως οι ζωντανοί οργανισμοί), και δέχονται τηλεπαθητικές εντολές από το πλήρωμα. Την στοιχειώδη αυτή συνειδητότητα (πέραν της τεχνητής τους νοημοσύνης) τα διαστημόπλοια (αλλά και τα ρομπότ κλπ γενικότερα, που όλα τα θεωρούμε ως άψυχη ύλη), την παίρνουν και σχηματίζεται από την συλλογική συνειδητότητα των ανθρώπων που τα κατασκεύασαν, ενώ σε κάθε άτομο και μόριο, οργανικό ή ανόργανο, περιέχεται και κάποια μορφή ψυχικής ενέργειας που μπορεί να την κάνουμε να εκδηλωθεί σε συλλογικό επίπεδο.

Η επιβίβαση και αποβίβαση στα διαστημόπλοια, πληρωμάτων και επιβατών, γίνεται με δαιακτινισμό καθώς και η μετάβαση των διαστημοπλοίων στους διάφορους προορισμούς (καθορίζοντας τις συντεταγμένες των προορισμών ακόμη και σε άλλους γαλαξίες) και στην συνέχεια τα διαστημόπλοια εξαφανίζονται περνώντας μέσα από χρόνο-χωρικές πύλες για να βρεθούν εκεί σε λίγο και αργότερα ξαναεμφανίζονται όταν επιστρέφουν. Έτσι απαιτούνται 1.5 λεπτά για να πληκτρολογήσουν την συχνότητα μιας δια-διαστασιακής διάστασης και στην συνέχεια την του προορισμού, και μόνον 30 δευτερόλεπτα για την μετάβαση ανεξαρτήτως αποστάσεως. Με τα διαστημόπλοια τους αυτά τόσο οι Πλειάδιοι όσο και οι εξωγήινοι από τον Σίριο και άλλους 50 αστερισμούς παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Γη που την επισκέπτονται από αρχαιοτάτων χρόνων.

Σημειωτέον ότι οι Ανδρομέδιοι έχουν κατασκευάσει διαστημόπλοια από πλάσμα ώστε να είναι αόρατα και άτρωτα, ενώ τα λοιπά διαστημόπλοια γίνονται αόρατα ανεβάζοντας τις δονήσεις τους. Ακόμη δεδομένου ότι τόσο τα διαστημόπλοια όσο και οι επιβάτες τους συντονίζονται στις υψηλές δονήσεις, δεν υπάρχει το πρόβλημα της αδράνειας, γι’ αυτό και μπορούν να παίρνουν απότομες στροφές και επιταχύνσεις εκατοντάδων χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο. Η φωτεινότητα που εκπέμπουν τα διαστημόπλοια οφείλεται στα ενεργειακά πεδία που το περιβάλουν που είναι το εξωτερικό για προστασία, το μεσαίο για την πλοήγηση και το εσωτερικό (που είναι και το πιο πυκνό) για την προώθηση, συνήθως δε είναι χρωματιστά.

Όσον αφορά τον τρόπο που λειτουργούν οι κυβερνήσεις τους, από τα λίγα πού γνωρίζω, έχουν δώδεκα συμβούλια (που τα μέλη τους εναλλάσσονται), που θα λέγαμε ότι αντιστοιχούν στα δικά μας υπουργία, τα οποία καλύπτουν μεταξύ άλλων τα εξής θέματα: 1) Διοίκηση. 2) Επιστήμη. 3) Επιστήμη της ζώσης ύλης. 4) Τεχνολογία. 5) Τεχνολογία της ζώσης ύλης. 6) Πνευματική επιστήμη (της συνειδητότητας και της ψυχής). 7) Τεχνολογία της πνευματικής επιστήμης. 8) Σύμβουλοι - Μέντορες. 9) Πρέσβεις - Εκπρόσωποι. 10) Σχεδιασμός και Κατασκευές. 11) Ιστορία και Αρχεία. 12) Πολιτισμός Τέχνες και Παραδώσεις. Από ότι μπορώ να συμπεράνω από την ως άνω διάρθρωση, φαίνεται ότι δίνουν μεγάλη σημασία στην επιστήμη και τεχνολογία, και μάλιστα της ζώσης ύλης, ακόμη δε και στην ‘‘πνευματική επιστήμη’’ (φαντάζομαι ότι εννοούν την ψυχή και την συνειδητότητα των όντων γενικά, στα οποία συμπεριλαμβάνουν τα ζώα, τα φυτά, τους πλανήτες, κλπ), για την οποία (κατά τρόπο περίεργο για εμάς) έχουν αναπτύξει και σχετική ‘‘τεχνολογία’’ (φαντάζομαι ότι αφορά, μεταξύ άλλων, μεθόδους και τελετουργίες για την άνοδο της συνειδητότητας).

Θεωρούν ότι το DNA τους περιλαμβάνει στους κώδικες του, όχι μόνον τα φυσικά τους χαρακτηριστικά αλλά και την προϊστορία τους από προηγούμενες ζωές και διαστάσεις, καθώς και τις εμπειρίες τους και την σοφία που απέκτησαν (μέσω αυτών). Για τον λόγο αυτό στης τελετουργίες τους στέλνουν, μεταξύ άλλων, τους κώδικες του DNA τους μέσω του ‘‘κρυσταλλικού πλέγματος’’, (δείτε περί αυτού στην σελίδα μου II.2.D5), ώστε να διαμορφώσουν το βέλτιστο συλλογικό DNA του πλανήτη τους, που τον θεωρούν και αυτόν σαν (άλλης κλίμακας) ζωντανό όν. Τις τελετουργίες τους συνοδεύουν άσματα (που θα τα ονομάζαμε ‘‘ουράνιες μελωδίες’’) και μουσικά όργανα που θυμίζουν άρπα, τύμπανο και συνδυασμό σάλπιγγας και φλάουτου. Τέλος δείχνουν να ενδιαφέρονται για τις τέχνες και την παράδοση, ενώ δεν φαίνεται να τους απασχολούν θέματα ασφάλειας, άμυνας, δικαιοσύνης, οικονομίας, εργασίας, υγείας, κλπ, διότι προφανώς όλα αυτά τα έχουν ξεπεράσει.

Μερικές από τις βασικές ικανότητες που έχουν και που θα αποκτήσουμε και εμείς όταν μπούμε στην ‘‘πέμπτη διάσταση’’ (δείτε επόμενη σελίδα μου II.2.D1 ‘‘Η Γη στην πέμπτη διάσταση’’) είναι οι εξής: α) Η τηλεπάθεια. Ακούνε, βλέπουν και αισθάνονται ότι υπάρχει κοντά τους ή μακριά τους, και ότι συμβαίνει ή σκέπτονται οι άλλοι σαν να είναι ένα με αυτούς. Γι’ αυτό έχουν εξασκηθεί να ‘‘κλίνουν τους άλλους διακόπτες’’ και να επικεντρώνονται μόνο σε ότι τους ενδιαφέρει, ή ότι είναι σημαντικό για αυτούς. Ακόμη η τηλεπάθεια αυτή τους συνδέει και με τα ζώα και τα φυτά, με τα οποία επικοινωνούν και τα επηρεάζουν, ακόμη δε και με τους κρυστάλλους τα νερά και την ανόργανη ύλη γενικότερα. β) Η τηλεκίνηση. Μπορούν να μετακινούν ή να λειτουργούν με την σκέψη τους αντικείμενα ή συσκευές και να κάνουν διάφορες δουλειές.

γ) Η τηλεμεταφορά. Μπορούν με την σκέψη τους να διακτινίζονται με το υλικό τους σώμα όπου θέλουν και να επιστρέφουν, ή να πετούν και να αιωρούνται στον αέρα υπερνικώντας την βαρύτητα. δ) Η υλοποίηση. Μπορούν να σκέπτονται διάφορα πράγματα (αντικείμενα ή καταστάσεις κλπ), ή να αισθάνονται διάφορα πράγματα. Όταν όμως αυτό που σκέπτονται το αισθάνονται συγχρόνως να συμβαίνει, τότε μπορούν και το υλοποιούν. Βεβαία η υλοποίηση γίνεται πληρέστερα και ευκολότερα με την χρίση συσκευών (εξομοιωτές και ολογραφικά θέατρα) που περιγράφω πιο κάτω. Πάντως αυτό ενισχύει και την θεωρία που ισχύει και για την τωρινή μας κατάσταση στην Γη, ότι δηλαδή ο καλλίτερος τρόπος για να βοηθήσουμε να γίνει κάτι, δεν είναι απλώς να το επικαλούμαστε, αλλά να αισθανόμαστε έντονα με την φαντασία μας ότι ήδη το έχουμε ή ότι ήδη συμβαίνει

Ζούνε αμέτρητα (χιλιάδες) χρόνια, (συνήθως 1000-3000) γι’ αυτό δεν δίνουν την σημασία που δίνουμε εμείς στον χρόνο, έμαθα δε ότι έχουν ακόμη και την δυνατότητα να ταξιδεύουν στον χρόνο, (τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον), ενώ ότι ο χρόνος συνδυάζει γι αυτούς το παρόν με το παρελθόν, ή ακόμη και με το μέλλον, και δεν βιάζονται για τίποτε. Δεν βιάζονται να πάνε σε επόμενες ενσαρκώσεις, διότι θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και να γίνουν σοφότεροι στο ίδιο σώμα, χωρίς να χρειάζεται να ξαναρχίζουν από τη αρχή. Μάλιστα όσο περισσότερο έχουν δουλέψει και βοηθήσει τον πλανήτη τους, τόσο υψηλοτέρα αξιώματα καταλαμβάνουν στην διοίκηση και διακυβέρνηση του, τα οποία όμως δεν είναι αξιώματα ισχύος (όπως στην Γη) αλλά μάλλον τιμητικά και ανιδιοτελούς υπηρεσίας. Η διοίκηση γίνεται συνήθως με δωδεκαμελή συμβούλια όπου τα άτομα εναλλάσσονται, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, και του κάθε θέματος επιλαμβάνεται κυρίως αυτός που διαθέτει το μεγαλύτερο ‘‘ταλέντο’’ που σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα ή πρόβλημα.

Τέλος όταν αποφασίσουν να πεθάνουν (καθ ότι θεωρούν ότι κάλυψαν όλους τους στόχους της παρούσης ενσάρκωσης τους), τότε καλούν τους φίλους τους σε ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι και στην συνέχεια επιβιβάζονται σε ένα δια-διαστασιακό όχημα που δημιουργούν που ονομάζεται ‘‘μέρκαμπα’’ και εξαφανίζονται (μαζί με το σώμα τους), για να πάνε σε άλλα επίπεδα που τα καθορίζουν οι επουράνιοι σύμβουλοι τους, μέχρι την επόμενη ενσάρκωση τους στον ίδιο, ή σε άλλον πλανήτη. Εν γένει θεωρούν ότι οι ψυχές κατοικούν στην ένατη διάσταση και κατεβαίνουν σε κατώτερες για να συλλέξουν εμπειρίες, για να επιστρέψουν εκεί όταν ‘‘πεθάνουν’’, ενώ στις ανώτερες διαστάσεις (10η, 11η, και 12η), κατοικούν ανώτερα όντα (άγγελοι, αρχάγγελοι, κλπ). Κάνουν λίγα, σχετικά με τον πληθυσμό τους παιδιά (χωρίς πόνους κατά την γέννηση και με σύντομη εγκυμοσύνη) και τα μεγαλώνουν συλλογικά, σαν τα παιδιά να είχαν πολλούς γονείς, ενώ έχουν (αντίθετα με άλλους εξωγήινους) μεγάλη ελευθερία στις σεξουαλικές τους σχέσεις, που τις θεωρούν ευκαιρία για ανταλλαγή ζωτικής και αναζωογονητικής ενέργειας. Τα πιστεύω τους περιγράφονται, μεταξύ άλλων, με την εξής φράση: ‘‘Βλέπουμε τον εαυτό μας σαν συσσωρευτές πληροφοριών για τον ‘Πρώτο Δημιουργό’ (δηλαδή τον Θεό), δεν κρίνουμε τον εαυτό μας και ζούμε για να μαθαίνουμε. Αν μια εμπειρία δεν μας ολοκληρώνει πάμε σε άλλη, διότι έχουμε δει πόσο τρομακτική είναι η βαρεμάρα και δεν θέλουμε να την ξαναζήσουμε’’.

Όσον πάλι αφορά στις πόλεις τους, τα μέσα που διαθέτουν και στην τεχνολογία τους, που ευρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, ισχύουν σε γενικές γραμμές, μεταξύ άλλων, και όσα περιγράφω στην επόμενη σελίδα (ΙΙ.2.D1 του site μου) ότι θα ισχύσουν και για την Γη όταν και αυτή μπει στην ‘’πέμπτη διάσταση’’, στην οποίαν αυτοί βρίσκονται εδώ και πάμπολλα χρόνια, καθώς και όσα περιγράφω αναλυτικότερα για τις πόλεις της Κοίλης Γης στην σελίδα μου ΙΙ.2.D7. Τα κτήρια τους στις πόλεις τους συνήθως θυμίζουν πελώριους πολυώροφους κρυστάλλους, που μάλιστα μπορεί να αλλάζουν σχήμα, χρώμα και μέγεθος, και είναι διαφανείς από μέσα προς τα έξω και αδιαφανείς από έξω, ενώ οι πόρτες τους εμφανίζονται όταν το ζητήσει κανείς (τηλεπαθητικά) για να μπει ή να βγει. ΟΙ χώροι μέσα σε αυτά, δωμάτια και διαμερίσματα, ενώ έχουν συγκεκριμένες εξωτερικές διαστάσεις, όταν μπεις μέσα εμφανίζουν μια νέα εσωτερική διάσταση αρκετά μεγάλη για να καλύπτει κάθε σου ανάγκη. Τα κτήρια αυτά μπορούν εύκολα (υπερνικώντας την βαρύτητα), να μεταφέρονται σε άλλη θέση, εάν οι κάτοικοι αποφασίσουν να αλλάξουν περιβάλλον, περιβάλλονται δε από πλούσια βλάστηση με μεγάλα δένδρα. Πολλές φορές, όσο και αν μας φαίνεται παράξενο, οι διαχωριστικοί τοίχοι μεταξύ των διαμερισμάτων-κατοικιών έχουν αντικατασταθεί από κατάλληλη βλάστηση, ώστε το φυτικό στοιχείο, που αποτελεί πυγή ενέργειας για τους κατοίκους, να έχει έντονη την παρουσία του (δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα ΙΙ.2.D7.)

Εκείνο που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ο πλανήτης τους είναι εσωτερικά κυλλός, αποτελούμενος από μια χονδρή κρούστα πάχους εκατοντάδων χιλιομέτρων, της οποίας η εσωτερική επιφάνεια είναι παρόμοια με την εξωτερική, ενώ στο κέντρο υπάρχει ένας πελώριος κρύσταλλος που αποτελεί τον ‘‘κεντρικό ήλιο’’. Η εσωτερική αυτή επιφάνεια (που όμως δεν επισκέφτηκα) με πληροφόρησαν ότι επίσης κατοικείται και συγκοινωνεί με την εξωτερική. Στην εξωτερική επιφάνεια υπάρχουν έξη μεγάλες ήπειροι που περικλείουν πολλές λίμνες και χωρίζονται από επτά μεγάλες θάλασσες, όπου επικρατούν τα δελφίνια που είναι όντα με συνειδητότητα στα οποία έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια και επικοινωνούν τηλεπαθητικά μαζί τους. Εντυπωσιακή είναι η πυκνή βλάστηση με τα πελώρια δένδρα και τα μεγάλα και μυρωδάτα λουλούδια που αλλάζουν χρώματα (δίνοντας την αίσθηση ότι αναπνέουν), η οποία εκτός από την ύπαιθρο επεκτείνεται και στις πόλεις.

Κάτι πού φαίνεται απίστευτο, είναι ότι τα δένδρα που είναι εν γένει αιωνόβια, έχουν και αυτά κάποια μορφή συνειδητότητας και επικοινωνούν μεταξύ τους ανταλλάσοντας και καταγράφοντας ότι συμβαίνει στον πλανήτη, αποτελώντας έτσι μία μεγάλη βάση δεδομένων από την οποία οι Πλειάδιοι αντλούν πληροφορίες, καθ ότι μπορούν και επικοινωνούν τόσο με τα ζώα όσο και με τα φυτά του πλανήτη. Ακόμη δεν κόβουν δένδρα ούτε και λουλούδια, (όπως κάνουμε ασύστολα εμείς), ούτε σκοτώνουν ζώα, ενώ όταν περπατούν στην φύση τα πόδια τους δεν τσαλαπατούν την βλάστηση αλλά παραμένουν μερικά χιλιοστά πάνω από αυτήν. Τέλος θεωρούν ότι τα δένδρα αποτελούν πηγή ζωτικότητας για τον πλανήτη και τους ιδίους και στέλνουν συχνά την αγάπη τους σ’ αυτά, ενώ δεν επεμβαίνουν εις την φύση, όπως κάνουμε εμείς, αλλά την αφήνουν να αναπτύσσεται ανεμπόδιστα όπως αυτή πολύ καλά ξέρει.

Γενικά μπορώ να πω ότι η υψηλή τεχνολογία τους συνδέεται με την υψηλή συνειδητότητα τους και η (λεπτοφυής) ενέργεια της σκέψης τους κυριαρχεί και κατευθύνει την ύλη και τις λειτουργίες της. Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι οι συσκευές υλοποίησης (εξομοιωτές) που έχουν όλοι οι εξωγήινοι, (και που σύντομα θα αποκτήσουμε και εμείς στην πέμπτη διάσταση), όπου με την σκέψη τους παραγγέλλουν (και οι συσκευές άμεσα τους παρέχουν) τα έπιπλα, τα σκεύη, τα αντικείμενα, τα ρούχα, τα φαγητά, κλπ που επιθυμούν. Όταν μάλιστα παύουν να τα χρειάζονται τα επιστρέφουν πίσω στις συσκευές, και ξαναγίνονται από υλη ενεργεία, (χωρίς να χρειάζεται να πλένουν ή να καθαρίζουν), ενώ οι τροφές και τα ποτά που τρώνε αφομοιώνονται πλήρως από το σώμα, (καθ ότι είναι στην ουσία ενεργεία και φώς) και δεν κινδυνεύουν να γίνουν υπέρβαροι, ούτε χρειάζεται να αποβάλλουν τίποτε, γι’ αυτό και δεν έχουν τουαλέτες. Η τηλεπαθητική επικοινωνία επιτυγχάνεται διότι όπως οι λέξεις δημιουργούν δονήσεις στον χώρο, έτσι και οι σκέψεις δημιουργούν δονήσεις στον αιθερικό χώρο τις οποίες αντιλαμβάνεται η συσκευή και αντιδρά καταλλήλως.

Οι εξομοιωτές ελκύουν την δια-διαστασική ενέργεια που περνά από τρία επίπεδα ‘‘μαγνητών’’ που την συμπυκνώνουν διαδοχικά ώστε σχεδόν να υλοποιηθεί και στην συνέχεια την περνούν από ‘‘πρίσματα’’ που της καθορίζουν διαφορές συχνότητες το καθένα, ενώ ο συνδυασμός των συχνοτήτων αυτών κατά διαφόρους τρόπους καθορίζει και τα διάφορα είδη της ύλης που παράγει ο εξομοιωτής για να τα χρησιμοποιήσουμε. Έτσι δίνουμε π.χ. τηλεπαθητική εντολή στον εξομοιωτή να δημιουργήσει ένα τραπέζι για 10 προσκεκλημένους μας, με τα σερβίτσια και τα φαγητά της επιλογής μας, και αφού φάνε οι καλεσμένοι μας τα επιστρέφουμε πίσω στον εξομοιωτή που τα ξανακάνει ενέργεια. Ομοίως επιλέγουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας ή τα ρούχα που θέλουμε κάθε φορά, τα οποία σημειωτέον προσαρμόζονται τέλεια στο σώμα μας και μεταβάλουν την θερμομόνωση που παρέχουν (λειτουργώντας και σαν κλιματιστικά) και το πόσο εφαρμοστά η χαλαρά είναι κατά την εκάστοτε επιθυμία μας.

Για να καθαρίζονται μπαίνουν σε ‘‘δονητικά ηχητικά ντους’’ για 30-60 δευτερόλεπτα που πάλλουν έντονα το δέρμα (συμπεριλαμβανομένων και των δοντιών), ώστε να απελευθερωθεί κάθε ακαθαρσία και κακοσμία, ενώ για άλλα 30-60 δευτερόλεπτα ‘‘βομβαρδίζεται’’ το δέρμα ώστε να απομακρυνθεί κάθε περιττό, και βγαίνοντας υλοποιούν με τους εξομοιωτές και τα ρούχα που προτιμούν. Παράλληλα τα ντους αυτά σου προσφέρουν και ένα αναζωογονητικό μασάζ που εξισορροπεί την ενεργεία και σε ξεκουράζει και αναζωογονεί σωματικά, πνευματικά και ψυχικά. Τα κρεβάτια τους όταν ξαπλώσεις παίρνουν το σχήμα του σώματος και σε περιβάλουν απαλά ώστε να αισθάνεσαι ότι ξαπλώνεις σε σύννεφα, (πράγμα που όταν το δοκίμασα με έκανε να θέλω να μένω ξαπλωμένος επί ώρες, απολαμβάνοντας συγχρόνως και την ζωογόνο ενέργεια που όλο το σπίτι εκπέμπει), ενώ μία με δύο ώρες ύπνου την ημέρα είναι υπέρ αρκετές για να ξεκουράσει όλα σου τα όργανα. Σημειωτέον ότι τα σπίτια είναι όλο καμπύλες, χωρίς εν γένει γωνίες και ακμές, ώστε να ρέει ελεύθερα η ενέργεια που τα πλημμυρίζει, η οποία δημιουργεί και ένα αίσθημα εσωτερικής και συνεχούς χαράς και ευεξίας,

Μεγαλύτερης κλίμακας συσκευές είναι τα λεγόμενα ‘‘ολογραφικά θέατρα’’ όπου δίνεις π.χ. τα σχέδια και τις λεπτομέρειες του σπιτιού που θέλεις να αποκτήσεις, με τον κήπο του και το περιβάλλον του, και σε σύντομο χρονικό διάστημα, (νομίζω ωρών, ή το πολύ μιας ημέρας), το σπίτι βρίσκεται μπροστά σου απόλυτα αληθινό και έτοιμο να το κατοικήσεις, ενώ στην συνέχεια μπορείς να το αλλάζεις (π.χ. να το μεγαλώνεις) ανάλογα με τις επιθυμίες σου. Επίσης τα θέατρα αυτά μπορούν να δημιουργούν και ‘‘εικονικές πραγματικότητες’’ π.χ. στο πίσω κήπο του σπιτιού σου μια ωραία λίμνη με τα ψάρια της όπου να μπαίνεις και να κολυμπάς χιλιόμετρα ενώ στην ουσία έχεις μετακινηθεί λίγα μόνον μετρά. Έτσι μπορείς να αισθάνεσαι ότι κάνεις τις διακοπές σου π.χ. σε ένα τροπικό νησί με την βλάστηση και την πανίδα του, χωρίς στην πραγματικότητα να έχεις φύγει από τον χώρο σου, ή ότι κάνεις σκι σε μία χιονισμένη πλαγιά και η συσκευή να μετακινεί το εικονικό περιβάλλον γύρω σου (ακόμη και τον αέρα που σε φυσάει) με μεγάλη ταχύτητα, ώστε να νομίζεις ότι έχεις διανύσει χιλιόμετρα.

Ακόμη τα ολογραφικά θέατρα μπορούν να μας παρέχουν πληροφόρηση με τα ‘‘παράθυρα εκπαίδευσης’’ που δημιουργούν, μέσα από τα οποία μπορούμε να δούμε τρισδιάστατα και ολογραφικά όλες τις πληροφορίες και τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στα συμπαντικά ‘‘ακασικά’’ αρχεία ενώ ακόμη οι πεμπτοδιάστατοι εξωγήινοι μπορούν επί πλέον να διαβάζουμε και τις σκέψεις των όντων που εμφανίζονται εκεί. Τέτοια θα ήσαν π.χ. όσον αφορά στον πλανήτη Γη, η πάλη δυο προϊστορικών τεράτων, η ζωή στην αρχαία Αίγυπτο, μια ομιλία του Χριστού, ή η μάχη των Θερμοπυλών ή του Βατερλό, ή ο Μπετόβεν να συνθέτει, κλπ.

Βεβαίως και τα ολογραφικά θέατρα έχουν τους περιορισμούς τους, γι’ αυτό για να κατασκευάσουμε κάτι μεγάλο και πολύπλοκο (όπως είναι π.χ. ένα διαστημόπλοιο), απαιτούνται ειδικά εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, που εκτός από την ενέργεια χρησιμοποιούν και ήδη υπάρχουσα ύλη, όπως π.χ. κρυστάλλους, ‘‘υγρά μέταλλα’’, πλάσμα, κλπ, (όπου μια μικρή σχετικά ποσότητα μπορεί να επαναλαμβάνει εαυτή και έτσι να αυξάνει όσο χρειαστεί), ενώ το ολογραφικά θέατρα και οι τηλεπαθητικές εντολές αποτελούν απλώς ‘‘εργαλεία’’ μέσα στα εργοστάσια αυτά. Τέλος για επεμβάσεις σε κλίμακα αστρικών σωμάτων (πλανήτες, ήλιους, κλπ), απαιτείται και η συνδρομή του Θεού-Πρώτου Δημιουργού που υλοποιείται μέσω των πνευμάτων– Αρχαγγέλων που εμείς τα ονομάζουμε ‘‘Ελοχήμ’’ και είναι οι φορείς της Θεϊκής ενέργειας και δημιουργίας.

Ακόμη μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή είναι της τηλεπικοινωνίας, όπου μπορούν να καλέσουν οποιοδήποτε άτομο στον πλανήτη (αλλά και σε ολόκληρο τον γαλαξία), και να εμφανιστεί μπροστά τους το τρισδιάστατο ολόγραμμα του σε φυσικό μέγεθος, με το οποίο μπορούν να συνομιλούν μετατρέποντας (με κατάλληλη συσκευή) αυτόματα την γλώσσα τους στην δική του, και αντιστρόφως, ενώ συγχρόνως και ο ίδιος μεταφέρεις το ολόγραμμα σου στον χώρο του άλλου. Σε πονηρή ερώτηση μου για το αν μπορεί κανείς να κάνει και άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα με ένα ωραίο ολόγραμμα, μου απάντησαν ότι μάλλον όχι, διότι αυτά τα ολογράμματα είναι δυστυχώς άυλα.

Έχω επίσης την εντύπωση ότι, σε αντίθεση με τους ανθρώπους της Γης, οι ιστοί του σώματος τους έχουν μια έντονα κρυσταλλική μορφή (με βάση την σιλικόνη αντί τον άνθρακα), πράγμα που τους κάνει πολύ δυνατούς και ανθεκτικούς σε εξωτερικές επιδράσεις. Η εξωτερική τους εμφάνιση εξακολουθεί να παραμένει νεανική (σαν να είναι 20-30 ετών) ανεξαρτήτως μεγάλης ηλικίας, ενώ θεωρούνται παιδιά μέχρι τα 20, έφηβοι από τα 20 έως τα 70 και ενήλικες μετά τα 70 χρόνια ζωής (με βάση τον δικό μας χρόνο). Έως ότου να ενηλικιωθούν λαμβάνουν εντατική εκπαίδευση με μέσα (όπως ολογραφικοί υπολογιστές και κρυσταλλικές βιβλιοθήκες), που σε σύντομο χρόνο παρέχουν τις γνώσεις που εμείς δίδομε σε ένα ολόκληρο σχολικό έτος, και μάλιστα σε ένα περιβάλλον χαράς και έντονου ενδιαφέροντος. Στην ανάπτυξή τους αυτή υποστηρίζονται από μια ομάδα πολλών ανθρώπων (που μπορεί να φθάνουν και τους 60), οι οποίοι λύνουν τις απορίες τους και τους βοηθούν στην πρακτική εφαρμογή των γνώσεων και της εκπαίδευσης που παίρνουν, ενώ συγχρόνως τους ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και τη ασφάλεια που νιώθουν.

Δεν χρειάζονται στην πραγματικότητα ύπνο όπως εμείς αλλά λίγη ώρα (π.χ. 120 γήινα λεπτά την ημέρα) διαλογισμού για να ξεκουραστούν και να ανανεωθούν, ενώ ότι εργασία και αν κάνουν τους δημιουργεί χαρά, όπως δημιουργεί για μας το παιχνίδι. Βεβαίως έχουν και αυτοί παιχνίδια και μάλιστα ομαδικά, που τα παίζουν σε όλες τις ηλικίες, πολλά των οποίων βασίζονται στις τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές τους ικανότητες, χωρίς όμως να κυριαρχεί το στοιχείο του ανταγωνισμού. Συνηθίζουν να χορεύουν και να τραγουδούν (με ρυθμούς που θυμίζουν άπω ανατολή) όπως και εμείς, συνήθως κατά τρόπο τελετουργικό, ενώ μια από τις βασικές τους διασκεδάσεις είναι και οι τελετουργίες που κάνουν καθημερινώς, που εκτός από την χαρά και την βοήθεια που τους προσφέρουν βοηθούν και τον πλανήτη τους αλλά και τον γαλαξία τους γενικότερα.

Τέλος δείχνουν να ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια το τι συμβαίνει στην Γη, σαν να τα έχουν δει σε τηλεόραση, ή να τα έχουν διαβάσει σε σκέψεις γήινων, ενώ εκείνο για το οποίο ρωτούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι για το πως αισθανθήκαμε όταν μας συνέβη το ένα ή το άλλο γεγονός, και μάλιστα τα συναισθήματα μας σε περιπτώσεις πόνου, λύπης, απελπισίας, ανέχειας, κλπ, συναισθήματα που δεν μπορούν να νιώσουν, διότι οι ανωτέρω αιτίες έχουν προ πολλού πάψει να υπάρχουν στον πλανήτη τους. Μάλιστα ο πολυπληθής στόλος των διαστημοπλοίων, των 50 και πλέον γαλαξιακών αστερισμών της συνομοσπονδίας που είναι επιφορτισμένοι με το να εξασφαλίσουν την όσο το δυνατόν ανώδυνη και ασφαλή μετάβαση της Γης στην πέμπτη διάσταση, παρακολουθεί από κοντά το τι συμβαίνει στην Γη και αποτρέπει καταστρεπτικές ενέργειες των ισχυρών που μας κυβερνούν. Έτσι εξουδετέρωσαν δύο φορές τις πυρηνικές κεφαλές πύραυλων κλπ, για όσο διάστημα υπήρχε κρίση που μπορούσε τυχόν να οδηγήσει στην χρήση τους, ενώ ενημέρωσαν όλες τις κυβερνήσεις των πυρηνικών χωρών ότι δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση την χρήση πυρηνικών όπλων (που σημειωτέον ότι η ενεργεία τους περνά και σε πέραν της τρίτης διαστάσεις).

Ακόμη εξουδετέρωσαν και εξουδετερώνουν ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής που προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστροφές που να αποδώσουν σε τρομοκράτες, για να δικαιολογήσουν την κήρυξη στρατιωτικού νομού και κατάργηση των όσων ελευθεριών έχουν πραγματικά απομείνει στον ταλαίπωρο λαό της. Δύο τέτοιες ενέργειες ήταν π.χ. η χρυσή χημικών όπλων σε μεγάλο αεροδρόμιο των ΗΠΑ, όπου ειδοποίησαν τηλεπαθητικά τους υπεύθυνους συντηρητές να ελέγξουν τους αεραγωγούς και να εντοπίσουν τα χημικά σώζοντας χιλιάδες ζωές, και ο εμπρησμός σε μεγάλο διυλιστήριο του Τέξας, όπου επίσης ειδοποίησαν και σβήστηκε εγκαίρως η φωτιά, που αλλιώς θα είχε τις καταστρεπτικές συνέπειες της εκτάσεως πυρηνικής έκρηξης.

Σε ερώτηση μου γιατί δεν απέτρεψαν την καταστροφή των δύο πύργων στην Νέα Υόρκη, που όλοι πλέον ξέρουμε ότι ήταν έργο της CIA, που παράλληλα με την πρόσκρουση των δύο μη επανδρωμένων στρατιωτικών αεροπλάνων, ανατίναξε με εκρηκτικά που έβαλε σε κάθε όροφο τα δύο κτήρια, που αλλιώς δεν θα έπεφταν, όπου σκοτώθηκαν χιλιάδες (έκτος από τους Εβραίους που ειδοποιήθηκαν να μην πάνε εκείνη την ημέρα στη δουλειά τους).για να δικαιολογηθεί η επέμβαση στο Αφγανιστάν και στην συνέχεια στο Ιράκ, καθώς και η ψήφιση αντιλαϊκών ανελεύθερων νόμων

η απάντηση τους ήταν διότι ήθελαν κάποτε να βγει στην επιφάνεια ο σκοτεινός ρόλος που διαδραματίζουν οι κυβερνόντες τον πλανήτη δισεκατομμυριούχοι τραπεζίτες, που διορίζουν (και καμιά φορά σκοτώνουν) προέδρους, που τους χρησιμοποιούν σαν πειθήνια όργανα τους.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

οσο στο τελος, εκει που λεει για τους πυργους,

αφου δεν χτυπισε κανενας εβραιος δεν ειχαν λογο να κανουν κατι

παραπανω, ως γνωστο ανθρωποι ειναι μονο οι εβραιοι.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications