Τον έκλεισαν σε ψυχιατρείο όταν τους είπε πως δεν πιστεύει στο Ισλάμ..! εδώ σε λένε μασόνο του σατανά κτλ κτλ!

Η οικογένεια ενός Νιγηριανού τον έκλεισε σε ψυχιατρείο όταν εκείνος τους δήλωσε ότι δεν πιστεύει στον Θεό, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον δικηγόρο του.

Ο χημικός μηχανικός Μουμπάρακ Μπάλα ζει στη βόρεια Νιγηρία, στη μουσουλμανική πολιτεία Κάνο, η οποία από το 2000 έχει υιοθετήσει τον αυστηρό ισλαμικό νόμο σαρία.

Η οικογένεια του Μουμπάρακ τον κατηγορεί για «αποστασία», δηλαδή άρνηση της ισλαμικής πίστης, που με βάση τον ισλαμικό νόμο τιμωρείται με θάνατο.

Ο Μοχάμαντ Σέχου Μπέλο, ο δικηγόρος του 29χρονου, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι ο πατέρας του πελάτη του, ανησυχώντας για την ασφάλειά του, τον έκλεισε σε ψυχιατρική κλινική, παρά τη θέλησή του.

«Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο προς το παρόν Μπάλα χρειάζεται ψυχιατρική θεραπεία. Όμως εκείνος επιμένει ότι είναι μια χαρά και ότι τα φάρμακα που του χορηγούν τον αρρωσταίνουν», προσέθεσε.
Ο κ. Μπέλο συμπλήρωσε ότι έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να πετύχει την απελευθέρωση του πελάτη του από το νοσοκομείο.

Η εν λόγω υπόθεση εξετάζεται επίσης από τη Διεθνή Ένωση Ανθρωπιστικών Μελετών και Ηθικής.

ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ! ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500 ΧΡΟΝΙΑ! ΠΟΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!

Post A Comment:

4 comments

Ανώνυμοςείπε...

Baloo

Όχι φίλε.
Μην εξομοιώνεις αυτές τις χώρες με την Ελλάδα.
Εδώ μπορείς να δηλώνεις άθεος και να ονομάζεσαι "προοδευτικός".
Εκεί για τον ίδιο λόγο σε έχουν λυντσάρει, λιθοβολήσει,αποκεφαλίσει κ.λ.π. πριν το πάρεις χαμπάρι.
Για να καταλάβεις τη διαφορά σου προτείνω να πάς στην παραπάνω χώρα και να πείς δημοσίως αυτά που γράφεις.

ΣΟΒΑΡΑ;;; ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΤΛ ΠΧ ΣΥΡΙΖΑ , ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΒΑΤΙΣΜΟΣ!

Ανώνυμοςείπε...

Baloo

Φίλε είπα τι γίνεται σήμερα στην Ελλάδα και όχι τι θα γίνει αύριο.
Αν πρόσεξες τη λέξη προοδευτικός την έβαλα μέσα σε εισαγωγικά.
Ούτε συριζαίος είμαι ούτε χρυσαυγίτης.
Ανησυχώ το ίδιο με την επέλαση των ισλαμιστών στη χώρα μου.
Κι αυτό που με εκνευρίζει είναι οτι δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί "προοδευτικοί" που αδιαφορούν ή και προκαλούν αυτή την επέλαση, αλλά κι εμείς οι υπόλοιποι που για να πληρώσουμε λίγα ευρώ παρακάτω για μεροκάματα, τους δίνουμε δουλειά ενθαρρύνοντάς τους έτσι να παραμείνουν εδώ αλλά και να έρχονται κι άλλοι.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ! http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2014/06/the-propaganda-by-system.html

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications