Anunnaki, απο αυτούς που έκλεψαν της ιστορίες της άλλαξαν  και έφτιαξαν το ισλάμ και στο χριστιανισμό!
Anunnaki, απο αυτούς που έκλεψαν της ιστορίες της άλλαξαν  και έφτιαξαν το ισλάμ και στο χριστιανισμό!

Γένεση 6:1-4 έχει ως εξής:

"όταν οι άνθρωποι άρχισαν να πληθύνονται επάνω στο πρόσωπο της γης, και οι κόρες γεννήθηκαν σ 'αυτούς, οι γιοι του Θεού είδαν τις θυγατέρες των ανθρώπων που ήταν όμορφες και ζευγάρωσαν ... εκείνην την εποχή υπήρχαν Νεφελίμ στη γη, και μετά από αυτό, όταν οι γιοι του Θεού ήρθε προς τις κόρες των ανθρώπων, και γέννησαν παιδιά, έγιναν πανίσχυροι άνδρες,οι άνδρες έγιναν αρχηγοί .

Nephilim συχνά μεταφράζεται ως "γίγαντες", μια νόμιμη και ορθή ερμηνεία, η οποία όμως μπορεί να είναι μόνο εν μέρει ακριβής. Ένας καλύτερος ορισμός θα μπορούσε να είναι "αυτοί που ήρθαν κάτω", "όσοι κατέβηκαν", ή "εκείνοι που πετάχτηκαν προς τα κάτω. οι Anunnaki των αρχαίων Σουμερίων κείμενων ορίζεται ως εκείνοι που από τον ουρανό ήρθαν στη γη". Σίτσιν προσδιόρισε το Nephilim ως Anunnaki,

Σχεδόν όλοι οι ανοιχτόμυαλοι ιστοριοί και θεολογικοί μελετητές συμφωνούν οτι το βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης της Γένεσης ειναι από των Σουμερίων αρχείων, έστω και μόνο λόγω της ομοιότητας τους με θρησκείες . Η Enuma Elish ,Σουμερίων Έπος της Δημιουργίας , και η Γένεσις έχουν μεγάλα κοινά στοιχεία. Ιστορίες μιας μεγάλης πλημμύρας και ο Κατακλυσμός , μεταξύ άλλων, είναι επίσης κοινά τόσο σε Σουμερίων όσο σε Βιβλικές αφηγήσεις. Αναπόφευκτο συμπέρασμα είναι ότι οι Anunnaki ήταν τόσο πραγματικοί όσο και ο Νώε, ο Μωυσής ή Αβραάμ.

ο Laurence Gardner έχει γράψει: "Κάθε στοιχείο της γραπτής και εικονογραφικής επιβεβαιώνει ότι οι αρχαίοι Σουμέριοι ήταν απολύτως ειλικρινής σχετικά με την ύπαρξη των Ανουνάκι,όπως ο Enki, Ενλίλ, Nin-khursag και Inanna, μια καθορισμένη κοινότητα . καθήκοντα Ήταν προστάτες και οι ιδρυτές, ήταν δάσκαλοι και δικαστές, ήταν τεχνολόγοι, Ήταν από κοινού και ως άρχοντες και ως υπηρέτες!, αλλά το σίγουρο ειναι οτι δεν υπήρχαν είδωλα θρησκευτικής λατρείας, οπως τελετουργική θεοί, όπως των επόμενων που έγιναν μέχρι σήμερα.

Στην πραγματικότητα, η λέξη που τελικά που μεταφράζεται σε «λατρεία» ήταν AVOD , που σήμαινε πολύ απλά, «το έργο». Η παρουσία των Anunnaki μπορεί να συσχετίσουν τους ιστορικούς, η γλώσσα τους μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε γλωσσολόγους και επιστήμονες, αλλά με το να το απορρίψουν είναι ανόητο. Οι Σουμέριοι οι ίδιοι μας είπαν ακριβώς ποιοι είναι οι Anunnaki, και ούτε η ιστορία ούτε η επιστήμη μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.

Σουμερικά αρχεία καταγράφουν μεγάλη λεπτομέρεια σε ιστορίες των Ανουνάκι, και μεταξύ αυτών ονόματα Enki, Ενλίλ, Ninki, Inanna, Utu, Ningishzida, Marduk, και πολλοί άλλοι.η σημαντικότερη από αυτές τις ιστορίες ήταν η συνεχιζόμενη σύγκρουση μεταξύ Enki και Ενλίλ , Μεγάλο μέρος της αρχαίας ανθρώπινης ιστορίας, και η βιβλική Γένεση , μπορεί να εξηγηθεί ως μαχητικές διαφορές μεταξύ αυτών των δύο που ήταν ετεροθαλείς αδελφοί, και πως επηρέασαν τη ζωή και όλα τα όντα στη Γη.

οι έκπτωτοι άγγελοι, μικρότερα άτομα του Anu, Enki, Ενλίλ, Inanna το οποίο μεταφράζεται ως "οι γιοι των θεών",

οι Anunnaki έχουν αναφερθεί σαν «παρατηρητές» (που αναφέρεται επίσης στα βιβλία του Δανιήλ και Ιωβηλαίο), δηλαδή «Ιδού ένα φύλακας και άγιος κατέβηκε από τον ουρανό." - Daniel 4:13

η ερμηνεία του αρχαίων κείμενων των Σουμερίων, λένε οτι οι Anunnaki ήταν εξωγήινοι (γνωστοί και ως "άγγελοι"),που ήταν μια εξαιρετικά μακρόβια φυλή, ενδεχομένως να ζουν 500.000 χρόνια. και σημειώνει συγκεκριμένα ότι οι Anunnaki δεν ήταν αθάνατοι.

στο Βιβλίο του Σίτσιν, Το 12ο Planet , που δημοσιεύθηκε το 1976, περιγράφει τους Anunnaki, την άφιξή τους στη Γη περίπου 485.000 χρόνια πριν, είχαν έρθει απο ένα πλανήτη που ονομάζεται Nibiru.Ο Σίτσιν πιστεύει οτι ο Nibiru ειναι σε τροχιά γύρω από τον ήλιο μας, αλλα σε έντονα ελλειπτική τροχιά που απαιτεί 3.600 γήινα χρόνια για να κάνει μια πλήρη τροχιά.(πλησιέστερο σημείο προσέγγισης προς τον Ήλιο) πιστεύεται ότι είναι μέσα στην κύρια ζώνη αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία, σε απόσταση από τον Ήλιο περίπου 2,75 AU (AU είναι η απόσταση από τον Ήλιο στην Γη). ( περιλαμβάνουν λεπτομερή περιγραφή του τρόπου που ο Nibiru δημιούργησε τη ζώνη των αστεροειδών με την καταστροφή ενός πλανήτη, Tiamat, σε περίπου ίδια τροχιά, και η οποία δημιούργησε τη Γη, η Γη είναι ένα απομεινάρι του μεγαλύτερου, κατεστραμένου πλανήτη.)

ο Nibiru δεν είναι γνωστός στη σύγχρονη αστρονομία, κυρίως λόγω της ακραίας ελλειπτικής φύσης της τροχιάς του,(πλέον σημείο της τροχιάς του πλανήτη από τον Ήλιο) είναι περισσότερο από οκτώ φορές την απόσταση από τον Ήλιο προς τον πλανήτη Πλούτωνα (το τελευταίο είναι περίπου 40 AU μακριά, ο ο Nibiru 350 AU) Επίσης ο Nibiru μπορεί να είναι τώρα πολύ έξω στο βαθύ διάστημα και είναι απίθανο να ανιχνευθεί.

γιατί οι θεοί και οι θεές Anunnaki μπήκαν στον κόπο να φτιάξουν την ανθρωπότητα .
Οι άνθρωποι μπορεί, αφενός, να ενεργούν ως εργαζόμενοι για να ολοκληρώσουν την ατζέντα των Anunnaki, το ανθρώπινο γένος.

Όμως, η σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων και των Anunnaki είναι πολύ πιο βαθιά από ό, τι εκείνη των αφεντικών και δούλων. Όλα τα στοιχεία υποστηρίζουν σθεναρά την ιδέα ότι ο Αδάμ και η Εύα και οι προγονοί τους, δημιουργήθηκαν με γενετική μηχανική και η ανάμειξη DNA των Anunnaki με εκείνη του Homo erectus , ο βασιλεύοντας πρόγονος του ανθρώπου εκείνη την εποχή. Ουσιαστικά, αυτό συνέβη διότι οι Anunnaki χρειαζόταν κάποιους για να εργαστούν στα ορυχεία σε αναζήτηση του χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων ,

Το πλέον θεμελιώδες ερώτημα σε σχέση με το Anunnaki είναι κατά πόσον είναι ή δεν είναι ακόμα στη Γη!
0 Σίτσιν έχει επισημάνει ότι ποτέ δεν είπαν οτι έφυγαν (και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το έκαναν). υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να είναι προσωρινή και μπορεί να προγραμματιστεί για να τελειώνει κάποια στιγμή . (τέλος το κόσμου! δεύτερα παρουσία κτλ)

ΑΠΟΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΧΤΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΣΙΤΣΙΝ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ,,,ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΟΤΕ! ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ! Χ.Ο! )

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Μετανοείτε

Ανώνυμοςείπε...

Αλήθεια πόσους εξωγήινους έχεις δει;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications