ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ;; ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ  !!!
ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ;; ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ  !!!

Άλλο ένα γερμανικό έγκλημα αποκαλύφθηκε μετά από 40 χρονια ότι διεπράχθη εναντίον του ελληνικού πολιτισμού αλλά και του θρησκευτικού αισθήματος της χώρας, αφού τρεις Γερμανοί στα τέλη του 50 επισκέφθηκαν το Άγιο Όρος και έκλεψαν ένα πολύ σπουδαίο θρησκευτικό θησαυρό ανεκτίμητης αξίας!!!!.

Μετά από ένα ταξίδι που κράτησε περίπου 40 χρόνια, η μοναδική βυζαντινή Καινή Διαθήκη του 12ου αιώνα δια χειρός Θεόκλητου, θα επιστρέψει στο Αγιο όρος απ' όπου κλάπηκε το 1960. Οπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η εφημερίδα Καθημερινή, ο «ιερός κώδικας» φυλασσόταν στη Μονή Διονυσίου στο Αγιον Ορος όπου φυλάσσονται πολλά σπάνια κειμήλια. Ωστόσο όταν το 1950 ένας μοναχός πήγε να καθαρίσει τα πολύτιμα χειρόγραφα, διαπίστωσε ότι η Καινή Διαθήκη είχε κλαπεί.

Η ανακάλυψη του χειρογράφου, όπως αναφέρει η Καθημερινή έγινε με αφορμή τη μεγάλη έκθεση «Ουρανός και Γη, Η τέχνη στο Βυζάντιο μέσα από ελληνικές συλλογές» στο μουσείο Γκετί, στο Λος Αντζελες. Το διάσημο μουσείο είχε αποφασίσει να συμπεριλάβει και 13 κομμάτια από τη δική του μόνιμη συλλογή, μέσα στα οποία βρισκόταν και ο εν λόγω βυζαντινός θησαυρός.Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ BY ΕΛΙΤ !

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΘΡΗΣΚΕΙΑ!!! ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications