23 Μαρ 2017

Επιστημονική Απόδειξη Του Discovery Ότι Δημιουργηθήκαμε Από Κάποια Όντα

Επιστημονική Απόδειξη Του Discovery Ότι Δημιουργηθήκαμε Από Κάποια Όντα

Επιστημονική Απόδειξη Ότι Δημιουργηθήκαμε Από Εξωγήινους!!

Όπως αναφέρει το Discovery.com, επιστήμονες από το Καζακστάν πιστεύουν ότι το ανθρώπινο DNA έχει κωδικοποιηθεί με ένα εξωγήινο σήμα από ένα αρχαίο εξωγήινο πολιτισμό.

Το ονομάζουν "βιολογικό SETI" και οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο μαθηματικός κώδικας στο DNA του ανθρώπου δεν μπορεί να εξηγηθεί από την εξέλιξη.

Με λίγα λόγια, ζούμε, και μέσω της αναπνοής γινόμαστε φορείς ενός ξένου μηνύματος που είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση εξωγήινης ζωής από ό, τι μέσω της ραδιοφωνικής μετάδοσης.

"Μόλις καθοριστεί, ο κώδικας μπορεί να μείνει αμετάβλητος στα κοσμολογικά χρονοδιαγράμματα. Στην πραγματικότητα, είναι η πιο ανθεκτική κατασκευή που είναι γνωστή," γράφουν οι ερευνητές στο επιστημονικό περιοδικό Ίκαρος. "Ως εκ τούτου, αποτελεί μια εξαιρετικά αξιόπιστη αποθήκευση για μια έξυπνη υπογραφή.

"Μόλις το γονιδίωμα επανεγγράψει σωστά το νέο κώδικα με μια υπογραφή μένει παγωμένο στο κύτταρο και των απογόνων του, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παραδοθεί μέσα στο χώρο και το χρόνο."

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται, επίσης, ότι το ανθρώπινο DNA διατάσσεται έτσι ακριβώς ώστε να υποδηλώνει ένα «σύνολο αριθμητικών και ιδεογραφικών προτύπων μίας συμβολικής γλώσσας".

Η έρευνά τους, έχει οδηγήσει τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι έχουμε εφευρεθεί "έξω από το ηλιακό μας σύστημα, αρκετά δισεκατομμύρια χρόνια πριν".

Η διατριβή υποστηρίζει την υπόθεση ότι η Γη είναι το αποτέλεσμα διαστρικών μορφών ζωής που διανέμονται από μετεωρίτες και κομήτες.

Έτσι, αν είμαστε μόνο φορείς εξωγήινης επικοινωνίας, τι ακριβώς είδος μυστικού μηνύματος μεταφέρουμε στο DNA μας;

Και αν αποτελούμε δημιουργία εξωγήινων, ποιος δημιούργησε αυτούς;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Επιστημονική Απόδειξη Του Discovery Ότι Δημιουργηθήκαμε Από Κάποια Όντα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Την νέα τάξη που υποστηρίζεις η κατηγορείς (δεν ξέρω κιόλας)σου χει περάσει τα μηνύματα που πρέπει να πιστεύεις,αν υπάρχουν εξωγήινοι η όχι αυτό δεν το ξέρεις και δεν ξέρουμε,όπως και για θεούς οποτε κρατα πισινή και να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά είναι ωραίο που ψάχνεις πως ξεκίνησαν όλα αλλα θέλει καθαρό μυαλό

η νέα τάξη έχει περάσει μηνύματα και έχει αποβλακώσει της μάζες ! άπλα όσο για τους λίγους ; που βλέπουν την αλήθεια ;;;; δεν τους ενδιαφερει !!! ειναι λίγοι! οι μάζες ειναι σε μεγαλοσελιδες και τους κανουν αποβλάκωση! καθαρό μυαλό έχει αυτό το blog αλλιώς δεν θα έβαζα καν για θρησκείες που σε αρκετούς τους χαλάει την σούπα! άλλοι δεν βάζουν τέτοια μην χάσουν πιστούς! εκεί δεν φταίει καμιά τάξη άλλα οι ίδιοι οι άνθρωποι που δεν ξέρουν καν σε τι πιστεύουν , και έχουν μάθει να ειναι πρόβατα, και να απορρίπτουν ότι πάει κόντρα στα πιστεύω πους τους έχουν μάθει! έτσι δουλεύει ο εγκέφαλος....όχι μόνο σε θέμα θρησκείας άλλα σε πολλά....

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats