ξέσπασμα της Τατιάνας: 500 χιλιάρικα θα με έβαζε το κράτος να πληρώσω [βίντεο] για χ.α που λέει που  δεν είναι κράτος δεν τρέχει τίποτα! όμως!
ξέσπασμα της Τατιάνας: 500 χιλιάρικα θα με έβαζε το κράτος να πληρώσω

Ένα απροσδόκητο ξέσπασμα από την Τατιάνα Στεφανίδου είδαμε στη σημερινή εκπομπή της Μίλα, η οποία βρήκε πάτημα στον καλεσμένο της και άρχισε να τα χώνει στο κράτος, ενθυμούμενη και πρόστιμα και αποζημιώσεις που έχει κληθεί να πληρώσει όταν κατηγορούσε έναν πολιτικό.

Ο καλεσμένος της Τατιάνας, ο Ηλίας είχε κατηγορηθεί πριν 9 περίπου χρόνια ως βιαστής, ως ο δράκος της Μυτιλήνης, αλλά μετά από δημόσια διαπόμπευση και 6 μήνες φυλακή βρέθηκε ο πραγματικός ένοχος, με τον Ηλία όμως να έχει στιγματιστεί διά βίου. Έκανε όμως μήνυση στο ελληνικό κράτος και επιδικάστηκε αποζημίωση σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, αλλά ακόμα δεν την έχει πάρει. Τότε ποιος είδε την Τατιάνα και δεν την φοβήθηκε. Το βίντεο μιλάει από μόνο του.

 αυτό δεν είναι κράτος άλλα μια συμμορία νταβαντιζων το κακό είναι ότι έχουν και βλάκες που τους βγάζουν,,αν είναι να πάρει παίρνει και 1 ευρώ δημοκρατία μην το ξεχάσουμε!, στην χ,α ποσά πρέπει να πληρώσουν για της ψεύτικες κατηγόριες;;; άσχετο, μιλάει και αυτή που είναι μερος του συστήματος όχι τίποτα άλλο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications