εκατομμύρια νεκροί – Ο πόλεμος των θρησκειών μέσα σε 113 δευτερόλεπτα, αυτό είναι η θρησκεία!

Από αρχαιοτάτων χρόνων οι περισσότεροι πόλεμοι γίνονται είτε στο όνομα των θρησκειών είτε για οικονομικούς λόγους πάλι με την αμέριστη συμπαράστασή τους

Ένας αέναος πόλεμος με χιλιάδες μάχες που έχει κοστίσει στην ανθρωπότητα εκατομμύρια νεκρούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί μέσα σε ένα λεπτό και 53 δεύτερα καταγράφεται η διαχρονική πάλη, η επέκταση, η συρρίκνωση και το σημερινό στάτους.

τι είναι η θρησκεία;; , το πρώτο εργαλείο χειραγώγησης από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα ... η επιβολή περιορισμένης άποψης για την ζωή έχει δημιουργήσει ψυχική φυλακή για κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ανθρώπους για πάνω από 2.000 χρόνια. Όλες οι μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες, Ινδουισμός, Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ, ήρθαν ακριβώς από την ίδια περιοχή!! της Μέσης Ανατολή

Αυτές οι θρησκείες έχουν σχεδιαστεί για να φυλακίσουν το μυαλό και τα συναισθήματα τυλιγμένα με το φόβο και την ενοχή. με βάση του σωτήρα θεού όπως ο Ιησούς ή ο Μωάμεθ, και μόνο με την πίστη σε αυτούς τους "Θεούς" θα σωθούν . Αυτό ακριβώς έλεγαν οι ιερείς των Βαβυλωνίων , όταν το σύστημα ελέγχου με την θρησκεία διαμορφώνεται στη Βαβυλώνα.

Εκείνοι που αρνούνται να πιστέψουν σε αυτή την δογματική ανοησία είναι καταδικασμένοι να ανατροφοδοτήσουν τις φωτιές της κόλασης για όλη την αιωνιότητα. Παραδόξως, δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων έχουν πιστέψει σε αυτή την εξαπάτηση για χιλιάδες χρόνια, και συνεχίζουν να το κάνουν. Αυτό είναι καλό, αν θέλουν να σώσουν το μυαλό τους και τις ζωές τους, αλλά πολλοί επιμένουν ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο και αυτό δεν είναι σωστό.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications