21 Μαρ 2014

εκατομμύρια νεκροί – Ο πόλεμος των θρησκειών μέσα σε 113 δευτερόλεπτα, αυτό είναι η θρησκεία!

θρησκεία

Από αρχαιοτάτων χρόνων οι περισσότεροι πόλεμοι γίνονται είτε στο όνομα των θρησκειών είτε για οικονομικούς λόγους πάλι με την αμέριστη συμπαράστασή τους

Ένας αέναος πόλεμος με χιλιάδες μάχες που έχει κοστίσει στην ανθρωπότητα εκατομμύρια νεκρούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί μέσα σε ένα λεπτό και 53 δεύτερα καταγράφεται η διαχρονική πάλη, η επέκταση, η συρρίκνωση και το σημερινό στάτους.

τι είναι η θρησκεία;; , το πρώτο εργαλείο χειραγώγησης από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα ...

η επιβολή περιορισμένης άποψης για την ζωή έχει δημιουργήσει ψυχική φυλακή για κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ανθρώπους για πάνω από 2.000 χρόνια. Όλες οι μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες, Ινδουισμός, Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ, ήρθαν ακριβώς από την ίδια περιοχή!! της Μέσης Ανατολή

Αυτές οι θρησκείες έχουν σχεδιαστεί για να φυλακίσουν το μυαλό και τα συναισθήματα τυλιγμένα με το φόβο και την ενοχή. με βάση του σωτήρα θεού όπως ο Ιησούς ή ο Μωάμεθ, και μόνο με την πίστη σε αυτούς τους "Θεούς" θα σωθούν . Αυτό ακριβώς έλεγαν οι ιερείς των Βαβυλωνίων , όταν το σύστημα ελέγχου με την θρησκεία διαμορφώνεται στη Βαβυλώνα.

Εκείνοι που αρνούνται να πιστέψουν σε αυτή την δογματική ανοησία είναι καταδικασμένοι να ανατροφοδοτήσουν τις φωτιές της κόλασης για όλη την αιωνιότητα. Παραδόξως, δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων έχουν πιστέψει σε αυτή την εξαπάτηση για χιλιάδες χρόνια, και συνεχίζουν να το κάνουν. Αυτό είναι καλό, αν θέλουν να σώσουν το μυαλό τους και τις ζωές τους, αλλά πολλοί επιμένουν ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο και αυτό δεν είναι σωστό.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ Σήμερα η θρησκεία ελέγχει τα μυαλά και περιορίζει τη σκέψη κάθε θρησκεία είναι μέρος αυτής της συνωμοσίας. ουδεμιά εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους .  τρομερό ε;; όλοι εσείς που έχετε τον αληθινό θεό σας ακριβώς το ίδιο νομίζουν και όλοι οι άλλοι σε άλλες θρησκείες!

το ακόμα πιο τραγικό στην υπόθεση είναι ότι  ο καθένας πιστεύει την θρησκεία  που του έμαθαν.
με λίγα λογία ένας που πιστεύει στον Μωάμεθ και τον Αλλάχ  είναι ο ίδιος που αν είχε γεννηθεί στην Ελλάδα θα ήταν θανατικός χριστιανός! και το αντίστροφο,,,,

και το κορυφαίο;  όλοι έχουν έναν θεο !!  αφού δέχεσαι το υπέρτατο ον  ,τότε πρέπει να δεχτείς όλους τους θεούς   , ακόμα και τους αρχαίους που όμως δεν έκαναν κόμμα, θρησκεία, αυτό  το    παράλογο έως ηλίθιο κατασκεύασμα  έχει αντίκρισμα και σε αυτούς που θεωρούνται μορφωμένοι,

ένας υπέροχος κόσμος!   χαζομάρας  στο πλανήτη Γη,   αναρωτιέμαι ποσο γελοίο θα φαίνεται στα μάτια ενός εξωγήινου!  ααα ναι ξέχασα δεν υπάρχουν σε ένα γαλαξία τρις εκατομμυρίων ήλιων και πλανητών !  μόνο σε ένα γαλαξία όλα αυτά μην το ξεχνάμε! είναι ο άνθρωπος   μόνο που δουλεύει μόνο 50% του εγκεφάλου!  

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

εκατομμύρια νεκροί – Ο πόλεμος των θρησκειών μέσα σε 113 δευτερόλεπτα, αυτό είναι η θρησκεία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: