Η Γη δεν περιστρέφεται γύρο από τον ήλιο, είναι άπλα μια θεωρία που την  παρουσιάζουν πραγματική!

Αν νομίζετε ότι η θεωρία της περιστροφής της Γης γύρω από τον ήλιο - είναι απολύτως αποδεδειγμένο γεγονός, τότε θα είναι μεγάλο λάθος. Σε αυτή τη θεωρία είναι τόσο πολλές οι αντιφάσεις που εδώ και καιρό βρίσκεται στο ίδιο καλάθι με τη θεωρία του Δαρβίνου για την καταγωγή του ανθρώπου από τον πίθηκο.

Τρομερό θα ακούγεται μήπως ο ήλιος περιστρέφεται γύρω από τη Γη; Ο εγκέφαλός σας θα αρνηθεί να το καταλάβει. Αλλά για να το γνωρίζουμε με βεβαιότητα - θα πρέπει να πάμε στον ήλιο, για να δούμε ότι η Γη περιστρέφεται γύρω του. Είναι αδύνατο να το κάνουμε, είναι μια θεωρία και μια άλλη θεωρία οπως αυτή που μας έμαθαν.

οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την αλήθεια όχι μόνο σε αυτό το θέμα άλλα σε πολλά άλλα και το ψεύδος αυτό έχει εμβολιαστεί από την παιδική ηλικία, από το σχολείο, οι άνθρωποι μεγαλώνουν με μια λάθος άποψη για τον κόσμο εντελώς.
Το πιο εκπληκτικό πράγμα που τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο είναι άπλα μια θεωρία!, και δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την πραγματικότητα. το ίδιο γίνεται σε πολλά άλλα θέματα γιατί δεν τους έμαθαν αλήθειες,απορρίπτουν πληροφορίες που δεν τους έμαθαν, που τους καθιστά παρόμοιους σαν ασθενείς σε ψυχιατρική κλινική.

Ο ήλιος κινείται στο γαλαξία δεν είναι σταθερός και γυρίζουν οι πλανήτες γύρο του! στην φώτο μια άποψη πως ο ήλιος μαζί με τους πλανήτες κινείται! και όχι ότι γυρίζουν γύρο του!τα πάντα είναι σε μορφή σπιράλ στην φύση ! από τα άτομα - dne - γαλαξίες !και όχι σε κύκλους!

Ακόμα και το διαστημικό σκάφος δεν μπορεί να βοηθήσει να καταλάβετε ότι περιστρέφεται γύρω από κάτι η Γη. δεν γίνεται σε ένα γαλαξία που διαρκώς κινείται,
Για παράδειγμα, κάθεστε μπροστά σε ένα τρένο και το τρένο κινείται.
Και εδώ δεν μπορείτε να δείτε μια κίνηση. Ποιος κινείται;
αυτό που είναι μπροστά σας ή τρένο; Κοιτάτε το έδαφος κάτω, και ξέρετε ποιος κινείται.

Αλλά στο διάστημα αυτό είναι αδύνατο , όλα κινούνται στο χώρο. Και είναι αδύνατο όχι μόνο να κατανοήσουμε τι κινείται, αλλά και αυτό που κινείται.
περισσότεροι επιστήμονες στην εποχή μας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια κοινή πρόταση του Ήλιου και της Γης. Δηλαδή, δεν είναι (και πράγματι δεν μπορεί να είναι) μια άκαμπτη αντίληψη για το τι περιστρέφεται η γη γύρω από τον ήλιο.

Η συνείδηση πρέπει να ​​βγει από τον λήθαργο της «επιστημονικής» δογματικής κοσμοθεωρίας και της απάτης, η οποία βασιλεύει παντού σήμερα. Όπως κάποτε που νόμιζαν ότι η γη είναι επίπεδη!.Από τα άτομα πρωτονίων και νετρονίων στον ατομικό πυρήνα, τον γαλαξία έως το DNA ειναι σε σχήμα σπείρας!!! αφου ο ήλιος είναι και αυτός σε μια ομάδα ήλιων στο γαλαξία! κινείται! μαζί με άλλους 5000.000.000.000!!!!!!μόνο σε ένα γαλαξία αυτά! εσείς όμως να λέτε μόνο εδώ υπάρχει ζωή!!! εξωφρενικό και όμως αυτό πιστεύει μεγαλη μάζα ανθρώπων!!περιμένει να του το πουν αν υπάρχει ζωή λες και δεν έχει μυαλό να σκεφτεί ο ίδιος!

Post A Comment:

6 comments

Ανώνυμοςείπε...

Εξαρταται απο το σημειο αναφορα. Ακομα και αν βαλεις το κεντρο του γαλαξια η σπειροειδης κινηση του Ηλιου χαλαει το συστημα και πρεπει να πας σε αλλο σημειο αναφορας, ητοι ο γαλαξιας εχει και αυτος καποιο σημειο αναφορας... Καπου εκει το χανουμε προς το παρον γιατι δεν εχουμε ιδεα τις δυναμεις που υπαρχουν.
Παντως η τροποποιημενη εξισωση του Αινσταϊν, μεσα στο ηλιακο μας συστημα, "δουλευει".

Unknownείπε...

na sou pw re file.....exeis idea ti einai to DNA,sas dosan mia pipila k tin pipilate oloi tin wra,psaxsou ligaki os pros to ti einai to DNA(8eoritika panta),pos leitourgi,ti skata einai telos panton!

Κρητη 1είπε...

αγαπητε συντακτη μην εκνευριζεσαι,blog εχεις,λογικο ειναι να ακους πολλα.Οπως εχετε ανφερει στο παρελθον αρκετες φορες,το ανθρωπινο ειδος αργει να παρει μπρος,αν και αν το καλοσκεφτεις δεν ειναι τοσο το μυαλο αλλα περισσοτερο ο φοβος που εχει καλλιεργηθει.
Εδω χρειαστηκαν χιλιετιες για να αλλαξουμε απο το γεωκεντρικο στο ηλιοκεντρικο,και μαλιστα το γεωκεντρικο μπορουσε να αποδειχτει με μαθηματικα(βεβαια τι αποδειξεις ηταν,ειναι αλλο θεμα) και ζητας απο το ηλιοκεντρικο να πας στο σπειροειδες...Εμ.Ο φοβος ειναι απιστευτο εργαλειο,σε καθηλωνει,σε αδειαζει ψυχολογικα και σε στειρωνει πνευματικα.Οσο αφορα το θειο αλβετρο,δεν ειναι η πρωτη φορα και φυσικα ουτε η τελευταια που καποιο αρπακτικο κλεβει τη δοξα.Θα ητα κουραστικο να αναφερω παραδειγματα και δη επιστημονικα,ειμαι σιγουρος ομως οτι ολοι ξερουν το ζακεμπεργκ.Δημιουργο (ουτε μια περιπτωση στο μυριο) του facebook.Ακομα και ταινια τον εβγαλαν το σουργελο.

thevείπε...

Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ για τις επιλογές των άρθρων του blog σας

Ανώνυμοςείπε...

ΤΟ ΓΕΩΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΦΥΣΙΚΗ Ή ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.

ΑΤΟΜείπε...

Πιστεύεις οτι στα πανεπιστήμια διδάσκουν αληθινή φυσική? αμέσως αμέσως η κλεμμένη θεωρία του Αϊνστάιν,ειναι η μεγαλύτερη απατη της φυσικής! άπλα ηταν Εβραίος! και διδάσκουν ψεμματα! στην ναζιστική γερμάνια που έφτιαχναν μέχρι UFO αυτές οι εβραϊκές ηλιθιότητες ειχαν απαγορευτεί ως επικίνδυνη επιρροή της μασονίας στην μελέτη της φυσικής! αυτα διδάσκουν στα πανεπιστήμια ηλιθιότητες τους! οπως και δολοφονούν όσους δεν ακολουθούν την δογματική επιστήμη τους, δεύτερο για ρωτά εναν με γνώση κονσέρβα που διδάσκουν στα κολεγιά γιατι το φεγγάρι ειναι εκεί που ειναι ? αφου κανονικά δεν έπρεπε να ειναι εκεί με τους "φυσικούς νομούς" τους!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications