Κιβωτός του Νώε,,το τέλος  του κόσμου είναι κοντά;
Το τέλος  κόσμου

Πιστεύετε ότι μια μέρα ο πλανήτης μας Γη θα υποστεί μια άνευ προηγουμένου καταστροφή; Αν είστε από εκείνους που η απάντηση είναι όχι, ξέρετε; ότι υπάρχουν άνθρωποι και κυβερνήσεις που διαφωνούν.

Ακούγεται σαν ταινία, για κάποιους που μετρούν το τέλος του πλανήτη σαν Αποκάλυψη, αλλά αυτή τη φορά είναι πραγματικότητα,. Η Νορβηγία έχει χτίσει μια τεράστια πλήρως ασφαλισμένη φύλαξη σπόρων τροφίμων όλων των υφιστάμενων ειδών στον κόσμο, ένα μέρος που επιλέγεται στρατηγικά.

φύλαξη  σπόρων τροφίμων

 Βόρειο Πόλο
Το έργο ονομάζεται Σβάλμπαρντ Παγκόσμια Seed Vault (Global Seed silo Svalbard), και η μεγάλη θυρίδα ασφαλείας βρίσκεται στο νησί Spitsbergen κοντά στην πόλη Longyearbyen στο απομακρυσμένο αρχιπέλαγος της Αρκτικής Σβάλμπαρντ, περίπου 1.300 χιλιόμετρα από τον Βόρειο Πόλο.

υπόγεια κατασκευή.
Το silo είναι μια εξ ολοκλήρου υπόγεια κατασκευή. στο αρχιπέλαγος του Σβάλμπαρντ. βρίσκεται βόρεια της ηπειρωτικής Νορβηγίας, και επιλέχθηκε γιατί είναι ένας τόπος ασφαλής από τυχόν αλλαγή του κλίματος , από την υπερθέρμανση του πλανήτη ή οποιεσδήποτε άλλες αιτίες. Το κτίριο ήταν μια συνεργατική προσπάθεια μεταξύ όλων των σκανδιναβικών χωρών, υπό την εποπτεία του Σκανδιναβικού Συμβουλίου Υπουργών.

Το Ίδρυμα Bill & Melinda,σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, το οποίο χρηματοδοτείσαι το κόστος κατασκευής του silo, που υπολογίζεται σε περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια.

προφητείες
είναι 120 μέτρα σε βάθος μέσα στα βράχια, και 100 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, 118 χώρες έχουν ήδη στείλει τους σπόρους τους να αποθηκευτούν , που διατηρούνται σε θερμοκρασία -18 βαθμούς Κελσίου. Και αν κατά τύχη το ηλεκτρικό σύστημα ψύξης αποτύχει, ο πάγος και το χιόνι του τόπου θα κρατήσει τους σπόρους μεταξύ -4 και -6 βαθμούς Κελσίου την θερμοκρασία.

βιβλία φαντασίας
για κάποιους που αμφιβάλλουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι πολύ καταστροφικό,που θα είναι άνευ προηγουμένου, να θυμάστε οι ταινίες ή τα βιβλία φαντασίας δεν είναι άπλες ιστορίες, φέρνουν συχνά προφητείες η κάποιοι ξέρουν και το κάνουν ταινια,.
η ζημιά έχει ήδη γίνει στον πλανήτη, στο όνομα της προόδου και της οικονομικής απληστίας, τώρα μπορούμε μόνο να περιμένουμε για το αποτέλεσμα, και προφανώς συμβαίνει ήδη σε πολλές χώρες. Τσουνάμι, κυκλώνες, τυφώνες, σεισμοί, καταιγίδες, ακόμα και μετεωρίτης πέφτουν , τι θα είναι, ή ποια είναι τα επόμενα γεγονότα,και με ποια ένταση; ποσά άλλα έχουν κτίσει σκάψει και τα κρατούν μυστικά;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications