Απαγωγές και βιασμοί απο εξωγήινους: Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας
Απαγωγές και βιασμοί: Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας

Μία προσφιλής και καθόλου... δημοκρατική μέθοδος, που είναι «της μόδας» για τους «εξωγήινους» τα τελευταία χρόνια, είναι οι απαγωγές.

Σε πολλά άρθρα και βιβλία για UFΟ διαβάζουμε: «Τα UFΟ είναι φιλικά...» Και λίγο πιο κάτω: «Ο τάδε μάρτυρας βρέθηκε μετά από μερικές μέρες σε κακό χάλι. Διηγήθηκε την απάνθρωπη απαγωγή του με κάθε λεπτομέρεια...»!

Πρόκειται λοιπόν για μία πολύ οδυνηρή εμπειρία για τον μάρτυρα, ο οποίος, αν μπορεί, αντιδρά, αλλά μάταια. Μεταφέρεται αυθαίρετα μέσα στο σκάφος των απαγωγέων, όπου υποβάλλεται σε μία σειρά από επίπονες εξετάσεις. Οι επίδοξοι απαγωγείς δρουν όπως τα δαιμονικά πνεύματα, που επίσης απαγάγουν, σέρνουν τα θύματα με τη βία και τα χτυπούν, όπως συνέβη και στον Μ. Αντώνιο . Οι Άγιοι Πατέρες, όπως ο Άγ. Στάρετς Μακάριος της Οπτινα (1788-1860), εξηγούν ότι η αίσθηση αρπαγής ή ώθησης από μία αόρατη δύναμη ενέχει καθαρά δαιμονική πλεκτάν

Οι «εξωγήινοι» απαγωγείς υποβάλλουν σε βασανιστήρια τα θύματα, απαθέστατοι, σα να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας ηθικός ενδοιασμός. Συνήθως «τρυπούν» τους μάρτυρες, παίρνουν αίμα, ούρα, τρίχες, νύχια (όπως οι μάγοι), από τους άντρες και σπέρμα, θυμίζοντας τους θηλυκούς δαίμονες succubi, που ενεργούσαν το ίδιο, σύμφωνα με μαγικές ιστορίες. Οι σατανιστές συνηθίζουν ν' αφαιρούν με σύριγγες αίμα από ανθρώπους και ζώα. Οι μάγοι επίσης «σημάδευαν» με βελόνες τους ανθρώπους ή τις έμπηγαν σε ομοιώματα (μήπως οι «εξωγήινοι» θέλουν να μας έχουν για κάτι σαν κούκλες - ομοιώματα;). Αλλά και οι παραδοσιακοί δαίμονες δρουν ακριβώς σαν τους «εξωγήινους»: σ' ένα γαλλικό ημερολόγιο του 15ου αιώνα, το Kalendrier des bergiers, δείχνονται τα βασανιστήρια που επέβαλλαν οι δαίμονες στους ανθρώπους που έπαιρναν μαζί τους: οι δαίμονες εικονίζονται να τρυπούν την κοιλιά των θυμάτων τους με μακριές βελόνες

Για τις εξετάσεις των «εξωγήινων» ο μάρτυρας πολλές φορές δεν ναρκώνεται καν. Έχει πλήρη συναίσθηση του χώρου και του χρόνου. Μετά την ολοκλήρωση των πειραμάτων τους, επιστρέφουν τον «πειραματάνθρωπο» στο σημείο απ' όπου τον είχαν απαγάγει.

Αν όντως οι απαγωγές συντελούνται από εξωγήινα όντα, πως εξηγείται ότι κανένας μάρτυρας δεν έχει φέρει κάποιο αντικείμενο από το σκάφος, ως απτή απόδειξη της εμπειρίας του; Η εξήγηση του φαινομένου λοιπόν πρέπει να συγκλίνει προς τον πνευματικό κόσμο, ή προς ψυχο-παθολογικές αιτίες, παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις και γενικότερα κάποια άγνωστη δυσλειτουργία του εγκεφάλου, σε συνάρτηση με το ονειρικό στοιχείο, που είναι διάχυτο στις επαφές.

Λέγεται ότι σε κάποιες περιπτώσεις απαγωγών οι «εξωγήινοι» αφήνουν και... απομεινάρια στο μάρτυρα: ένα μεταλλικό εμφύτευμα (μικροτσίπ), λογου χάρη, στο κεφάλι ή στο σώμα του, που ίσως χρησιμεύει σαν «πομπός». Η αποκρουστική χρήση αυτών των αντικειμένων, μας πείθει για τους σκοπούς τους, πάντα με την προϋποθεση ότι τα σενάρια περί «εμφυτευμάτων» ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ας πάμε όμως στην Ρωσία του 16ου αιώνα και στη σκήτη του Άγ. Νείλου του Σορσκυ (1433-1508). Τότε λοιπόν ένας παράξενος άνθρωπος άρπαξε ξαφνικά το παιδί ενός μοναχού, και, αφού το μετέφερε στον αέρα, το έκλεισε σ' ένα δωμάτιο μέσα σ' ένα αδιαπέραστο δάσος. Το παιδί έκλαιγε και οδυρόταν πικρά. Την ίδια ώρα, οι μοναχοί στη σκήτη είχαν αρχίσει ν' ανησυχούν, γιατί το παιδί δε φαινόταν πουθενά. Κατέφυγαν τότε σε παράκληση στον κεκοιμημένο Άγ. Νείλο για να τους βοηθήσει να βρουν το παιδί.

Την ίδια ώρα που οι μοναχοί τελούσαν την παράκληση, παρουσιάστηκε θαυματουργικά στο δωμάτιο που φυλαγόταν το παιδί η μορφή του Άγ. Νείλου και είπε:
- Άθλια και ακάθαρτα πνεύματα! Γιατί πολεμάτε τη σκήτη μου; Πάρτε το παιδί και γυρίστε το πίσω στη σκήτη, στο σημείο απ' όπου το πήρατε.

Τότε αυτός ο παράξενος άνθρωπος πήρε το παιδί και το μετέφερε πίσω στη σκήτη, το άφησε σε μία θέση κοντά στο μύλο, γιατί δεν τολμούσε να το φέρει μέσα σ' αυτήν, κι αφού το ακούμπησε σε μία θημωνιά έγινε άφαντος

Σε κάποιες ιστορίες απαγωγών, εξέχουσα θέση κατέχει και το σεξουαλικό στοιχείο. Ειδικά πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι πέφτουν θύματα βιασμού από τα όντα που συνήθως τα τελευταία χρόνια οργανώνουν και τις απαγωγές, τους λεγομενους «γκρίζους». Δεν πρέπει ν' αγνοούμε βέβαια και τις «επιθυμητικές φαντασιώσεις», όπως στην περίπτωση μιας γεροντοκόρης που «έκανε έρωτα με έναν εξωγήινο» τηλεπαθητικά, στο σπίτι της στο Γκρήν Χώτον στην Αγγλία, το1993 [5], ή μιας 19χρονης παντρεμένης στη Μπάχια Μπλάνκα της Αργεντινής, το 1968, που βιάστηκε από ένα «παράδοξο ον του διαστήματος». Ο σύζυγος της, 62 ετών, δεν «απέκλεισε το ενδεχόμενο»

Πολλές «αόρατες παρουσίες» έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή και βιάσει κυρίως διάφορες γυναίκες και ο τρόπος τους δεν διαφέρει από τον τρόπο των «εξωγήινων». Στις παρουσίες αυτές συγκαταλέγονται οι Incubi, «φαντάσματα», δράκοντες και ο ίδιος ο Σατανάς.

Η πιο κλασική όμως ιστορία σεξουαλικής επαφής στην UFΌλογία δεν ανήκει σε γυναίκα, αλλά σε άντρα. Ο Antοniο Viνas - Bοas λοιπόν ένα βράδυ του Οκτωβρίου του 1958 (Βραζιλία), έζησε μία απίστευτη εμπειρία, κατά τα λεγόμενά του: Κάποια όντα τον έσυραν με τη βία μέσα στο σκάφος τους, τον έγδυσαν και κατόπιν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με μία εξωγήινη γυναίκα! Η γυναίκα κατά τη διάρκεια της επαφής έβγαζε κραυγές σα ζώου και γρύλιζε, σε σημείο που ο Viνas - Bοas νομιζε ότι κτηνοβατεί! Αναπόφευκτα το μυαλό μας πάει στα ζωώδη - κατώτερα ένστικτα και στις εμφανίσεις - μεταμορφώσεις του διαβόλου και των δαιμόνων του σε ζώα, θέμα με το οποίο δε θ' αργήσουμε ν' ασχοληθούμε.

Αρκετοί ερευνητές UFΟ υποστηρίζουν ότι υφίσταται μία υβριδική φυλή, ένα κράμα γήινων και εξωγήινων υπάρξεων, που πολλαπλασιάζεται με συνευρέσεις των δύο πλευρών. Και εδώ δεν λείπουν όμως οι αντίστοιχοι θρύλοι και παραδόσεις, που μας μεταφέρουν ιστορίες με δαίμονες και νεράιδες που έκαναν παιδιά με τους ανθρώπους.

Ακόμα πιο συνταρακτικές ιστορίες απαγωγών αφορούν σε γενετικά πειράματα: γυναίκες υποστηρίζουν ότι εξωγήινα όντα τοποθετούν έμβρυα μέσα τους και τα αφαιρούν στον τρίτο μήνα κύησης. Από κει και πέρα πληθαίνουν τα σενάρια που θυμίζουν ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπως ότι τα ανθρωποειδή - διασταυρώσεις γήινων - εξωγήινων κυκλοφορούν ανάμεσα μας κ.τ.λ. Και οι δαίμονες όμως έκαναν παλιά (και κάνουν;) γενετικά πειράματα στο ανθρώπινο είδος, μεταφέρουν σπέρματα κ.α.

Τέλος, τα κατορθώματα των UFΟναυτών στις απαγωγές, περιλαμβάνουν και το ότι έχουν καταστήσει κάποιους ανθρώπους - γυναίκες περισσότερο - στείρους, και μάλιστα, σε κάποιες γυναίκες, με παράλληλη διακοπή της εγκυμοσύνης, σα να έκαναν δηλαδή μία, παρά τη θέληση έκτρωση, σ' αυτές [8]. Έφτασαν δηλαδή στο σημείο να αφαιρέσουν από τον άνθρωπο το ίδιο το δώρο του Ζωόδοτη Θεού: τη ζωή, τη δημιουργία, αν βέβαια στέκουν όλα αυτά. Ή ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά με πιο τεχνολογικό τρόπο. Γιατί και οι παλιές μάγισσες ήταν αμβλώτριες ή σφαγείς παιδιών, σαν τους σατανιστές, και γενικά τις διέκρινε ένα μίσος για τη ζωή, τη δημιουργία και τον άνθρωπο.

Ο τομέας της στυγνής, ξεκομμένης από το Πνεύμα σεξουαλικότητας, με το πάθος της πορνείας και λαγνείας να κυριαρχεί, κατείχε πάντα εξέχουσα θέση στα σχέδια του θηρίου.

Η βία, η σεξουαλική πράξη χωρίς την παρουσία ευγενών και ειλικρινών συναισθημάτων και ειδικά οι βιασμοί βέβαια, κάνουν θραύση στην εποχή που ζούμε. Εκτός λοιπόν από τους ασεβείς ανθρώπους, φαίνεται ότι τα εφαρμοζουν και οι «εξωγήινοι». Όμως οι άνθρωποι που ενεργούν κατ' αυτόν τον τρόπο, απλά δείχνουν την κακή πλευρά τους και απομακρύνονται από τη θεία φύση τους. Οι «εξωγήινοι» έχουν καλή πλευρά; Με μία λέξη, έχουν συνείδηση, φωνή Θεού;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications