η προφητεία της καταστροφής της Δαμασκού
Η βιβλική προφητεία της καταστροφής της Συρίας

Η βιβλική προφητεία της καταστροφής της Συρίας και της Δαμασκού βρίσκεται στο βιβλίο του Ησαΐα στίχους του κεφαλαίου 17 1 έως 3, και έχει ως εξής:

"η Δαμασκός θα πάψει να είναι μια πόλη, αλλά θα γίνει ένας σωρός από ερείπια. Οι πόλεις της Αροήρ θα εγκαταλειφθουν,και τα κοπάδια, τα οποία θα ξαπλώσουν, και κανένας δεν πρέπει να τους φοβάται. από Εφραίμ, και το βασίλειο από τη Δαμασκό, και το υπόλοιπο της Συρίας θα είναι σαν τη δόξα των παιδιών του Ισραήλ, λέει ο Κύριος των δυνάμεων. "

Αυτή είναι η βιβλική προφητεία για την καταστροφή της Δαμασκού

Σήμερα είμαστε μάρτυρες των γεγονότων του Πολέμου της Συρίας πριν τον πόλεμο του Ιράν. Έτσι, είναι πολύ πιθανό ότι, στο πλαίσιο του πολέμου της Συρίας,

λέει ότι η Δαμασκός θα σταματήσει να είναι μια πόλη, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταστραφεί, πιθανώς από μια πυρηνική επίθεση.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο Συριακός πόλεμος. Αμερικανοι θέλουν να ανατρέψουν το συριακό καθεστώς. όμως η Συρία έχει συμμάχους Ρωσία Ιράν, και την υποστήριξη της Κίνας και άλλων χωρών.

η καταστροφή της Δαμασκού συσχετίζεται με άλλα κείμενα της Αγίας Γραφής, κεφάλαιο 1, το οποίο μιλά για τις αποφάσεις κατά των εθνών γύρω από το Ισραήλ: η καταστροφή στη Δαμασκό, τη Γάζα, την Τύρο, Εδώμ, Ammon, Moab και του Ιούδα.

Μερικές από αυτές τις προφητείες έχουν ήδη εκπληρωθεί. Για παράδειγμα, ο Ιούδας είχε καταστραφεί και οι Ισραηλίτες ήταν διάσπαρτοι έξω από την πατρίδα τους, ως τιμωρία από τον Κύριο.

Στο βιβλίο του Ιεζεκιήλ, κεφάλαιο 26, προφήτευσε και την καταστροφή της πόλης της Τύρου, και η προφητεία έχει ήδη εκπληρωθεί στο παρελθόν. ελάχιστα υπάρχουν πλέον ως μια πόλη.

σε στίχους κεφάλαιο 49 23 έως 27,λέει τα εξής:

". Όσον αφορά Δαμασκό Αιμάθ είναι συγχυσμένος και αρμπατ, που έχουν ακούσει το κακό,θα Λιώσει στη θάλασσα Δεν μπορεί να είναι ήσυχη Δαμασκό λιποθύμησε, γύρισε να φύγει, και πήρε τρόμο και την αγωνία και τις λύπες της, όπως. γυναίκα κατά τον τοκετό. Πώς έφυγαν από την πόλη του επαίνου, η πόλη της χαράς μου! λόγο νέοι άνδρες της θα πέσει στους δρόμους της, και όλοι οι άνδρες του πολέμου πρέπει να είναι εκείνη την ημέρα, λέγει ο Κύριος των δυνάμεων. Y θα ανάψει μια φωτιά στο τείχος της Δαμασκού, και θα καταφάει τα παλάτια του Βεν-χαμπατ ".

μια εισβολή χωρίς μια δίκαιη αιτία είναι σε εξέλιξη από το σατανικό σιωνιστικό σχέδιο των ΗΠΑ

Δεν υπάρχει σωτηρία για τη Δαμασκό θα σταματήσει να είναι μια πόλη και θα γίνει ένας σωρός ερειπίων. οι προφητείες της Γραφής. μπορεί να βγουν αληθινές

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Άδεια Creative Commons
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού

Post A Comment:

1 comment

π. Γ. Θ.είπε...

Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications