Νικολάε Τσαουσέσκου άφηνε όντα από άλλους πλανήτες να χρησιμοποιούν τα παιδιά ως «πειραματόζωα».

Ο αείμνηστος πρώην δικτάτορας Νικολάε Τσαουσέσκου , πρόεδρος της Ρουμανίας, πήρε το μυστικό στον τάφο του,

οι μελέτες έγιναν από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ έχουν βρει ισχυρά στοιχεία που τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο δικτάτορας είχε μυστικές σχέσεις με μυστηριώδη οντά που προέρχονται από το διάστημα.

Την εποχή της δικτατορίας του (στα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα και αρχές ογδόντα ),0 Τσαουσέσκου ενώ το ρουμανικό έθνος είχε βυθιστεί στο κομμουνισμό. απολάμβανε πολυτέλειες και απολαύσεις, οι άνθρωποι ζούσαν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, στο βαθμό που πολλές γυναίκες έπρεπε να γίνουν πόρνες για να επιβιώσουν ...τον ενδιαφέρον του δικτάτορα ήταν να διατηρηθεί η επαφή με UFO και εξωγήινους!

Η πρώτη επαφή έγινε στις αρχές του 1977. Σε εκείνο το έτος, στα Καρπάθια, ο στρατός διατήρησε μια τεράστια, περιοχή μη προσβάσιμη . Όποιος ήθελε να μπει σε αυτόν τον τομέα,έφευγε με μια σφαίρα στο κεφάλι του.(οπως στην περιοχή 51 Νεβάδα ) Μόνο ο δικτάτορας θα μπορούσε να εισέλθει σε αυτή τη περιοχή και το έκανε μόνο με ένα τζιπ,ένα μυστηριώδες μέρος, όπου παρατηρούνται μεγάλες θεάσεις UFO και την παρουσία παράξενων πλασμάτων με ογκώδες κεφάλι, πολύ λεπτό και ασημί κοστούμια. Παρά το γεγονός ότι ο στρατός είδε τα παράξενα φώτα και τα ιπτάμενα αντικείμενα, κανείς δεν μίλησε για τίποτα.

οι Αμερικανοί στρατιωτικοί που έκαναν έρευνες, δήλωσαν: Μόνο ο δικτάτορας ήξερε τι συνέβαινε στο φυλασσόμενο χώρο. (ποιοι μιλάνε αφού και αυτοί τα ίδια κάνουν!)κάποιοι μάρτυρες εκείνη την περίοδο. ' Δύο φορές είδα από μακριά να κουβεντιάζουν ευχάριστα με ένα πλάσμα με μεγάλο κεφάλι . Πολλές φορές είδαμε δεκάδες UFOs, αλλά κανείς δεν είπε τίποτα. οποίος άνοιγε το στόμα του ήταν νεκρός. "

Πολλά παιδιά σκοτώθηκαν
Φαίνεται, η Μυστική Υπηρεσία ερευνών του Τσαουσέσκου έκανε μια μακάβρια συμφωνία με τους εξωγήινους, που ζήτησαν «πειραματόζωα» για διάφορα πειράματα. Ο δικτάτορας έδωσε στη διάθεσή τους εκατοντάδες παιδιά από το ορφανοτροφείο που άνοιξε στη βόρεια πτέρυγα του φυλασσόμενου χώρο.

Τι είδους πειράματα έκαναν με μικρά παιδιά; Κανείς δεν ξέρει. Νοσηλευτές και φροντιστές των παιδιών σκοτώθηκαν μυστηριωδώς μόλις άρχισαν οι έρευνες των Αμερικανών. Το γεγονός είναι ότι και αν έκαναν με τα βρέφη τα έκαναν τρελά και τα έστελναν σε ένα τρελοκομείο.

Αμερικανοί ερευνητές: βρέθηκαν δεκάδες τρελά παιδιά. μερικά είχαν βιαστεί σε άλλα έλειπαν κάποια δάκτυλα χεριών ή των ποδιών, σε άλλα τα εσωτερικά όργανα.το 95% είχε τρελαθεί και το υπόλοιπο 5% μόλις είχε σωθεί από άνοια! Ήταν σε απάνθρωπες συνθήκες, κάτω από τις χειρότερες συνθήκες υγιεινής μαζί με τα απόβλητα του σώματος τους, καθώς και στα πρόθυρα της λιμοκτονίας.

Πολλα από αυτά έδειξαν σημάδια σωματικής κακοποίησης, αλλά το χειρότερο ήταν η ψυχολογική κακοποίηση. Τα μωρά δεν είχαν καμία αλλαγή σε πάνες για μεγάλο χρονικό διάστημα , καθώς ήταν γεμάτο σκουλήκια!

Τα περισσότερα βρέφη από τη γέννησή τους δεν είχαν κάνει μπάνιο. Τα κεφάλια ήταν γεμάτα ψείρες και άλλα παράσιτα.

Ένα μικρό κορίτσι που ονομάζεται Emilia, οκτώ ετών, που είχε διατηρήσει σε κάποιο βαθμό διαύγεια είπε: περίεργοι άνθρωποι με φωτεινά κοστούμια που κατεβαίναν από αυγά που πετούν , έκαναν πολλές μελέτες. Έβγαλαν το αίμα, τα υγρά του σώματος, και είχαν επανειλημμένα διεισδύσει με μια συσκευή και προκάλεσε πολύ πόνο, πυρετό και κράμπες.

Η Emilia είπε επίσης ότι τα ανθρωπάκια "μιλούσαν πολύ σπάνια» με ένα είδος ομιλίας σαν ενοχλητικό βουητό και ούρλιασμα. Μια ομάδα διάσωσης των ΗΠΑ ανέλαβε το μικρό. και τα λίγα παιδιά οπως η Emilia που εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα λογικής, τα περισσότερα είχαν χαθεί στο σκοτάδι της απόλυτης παράνοιας. Τι είδους πειράματα έκαναν οι εξωγήινοι στα παιδιά με τον δικτάτορα; απάντηση δεν υπάρχει...

Όσοι νομίζεται ότι αυτά είναι φαντασίες έχετε υπόψιν ότι και η Αμερική έκανε τα ίδια, και ότι αν δεν είχαν έρθει αυτοί πριν πολλά χρονιά ακόμα με ασπρόμαυρη τηλεόραση θα ήσασταν !....

Πάντως από την μια καταλαβαίνω γιατί δεν τα λένε αυτά, και τα κρύβουν, τι να πεις σε ένα κόσμο που ζει στο ψέμα ? και στην απολυτή χαζομάρα, οποίος μπορεί να δει τον τον κόσμο αυτό σαν επισκέπτης από άλλου θα καταλάβει τι εννοώ. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Η ανθροποι ηχαν να φανε ,ειχαν να φανε τα παδα,δουλιεσ ειχαν ολη και δεν ηπιρχαν πουτανεσ οποσ αναφερτικατε πανω .αυτα ειναι χαζομαρεσ .δεν ελιπε τιποτα σε κανεναν .παραγαμε τα παδα.φορτιγα(man) dacia,aro,tarabant( αυτοκινιτα βαρκεσ .αεροπλανα .τα παντα εκινη τιν εποχη ειμαστα η δεφτερη κινα .τορα με τουσ αξογιινουσ δεν ειμε 100 /100 συγουροσ .ποιστευω και ολασ στουσ εξογινου αλα δεν ξερω αν ειχε σχεσει με τον τσαουσεσκου.και οποσ ηπαμε η λεξη φτοχια δεν ηπιρχε.300 ευρο ασ πουμε μεχρι 600τα ιταν τα λεφτα.εγω μολησ εκλισα τα 18 μου εδοσε το κρατοσ 480 ευρο ασ πουμε .ενα διαμερισμα και δουλια ολα σχεδον τσαμπα εκτοσ απο το διαμερισμα που το πληρονεσ οποτε ηθελεσ.ηταν τελια τοτε.πηροβολησαν τον τσαουσεσκου εποιδη η πλουση ειθελαν να γινουν ποιο πλουση .εγω ειμουνα απο φτοχη οικογενια.αλλη ειθελαν να φιγουν στην εξοτερικο ειναι πολλα .αν δεν θα τον χαναμε τον σταουσεσκου η ρουμανια θα ηταν η καλιτερη χορα σς οικονομικα πολιτικα τα παδα στιν ευροπη.τορα ομοσ το μετανιοσαμε.το μονο πυ θελω να πω εσησ η ελλινεσ και αλλεσ εθνικοτιτεσ μιν γραφετε βλακιεσ για αλλεσ χορε οποσ την ρουμανια.δεν τα ξερετε και τα κανςτε σαλατα .αφηστε να γραφη ενασ που το εζησε .το ηδε και το ενιοσε ολα αφτα.και οχι μονο πολιτικα και για αλλα πραγματα

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications