Θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει: Χωρίζουν Χατζηγιάννης με Μακρυπούλια;;
  Χωρίζουν Χατζηγιάννης με Μακρυπούλια;;

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ>Σοβαρή κρίση στη σχέση τους λένε οι φήμες ότι περνούν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια!

Σύμφωνα με το…. περιοδικό Ciao, αλλά και δημοσιεύματα στο Ίντερνετ, το ζευγάρι «έφαγε» η απόσταση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την μία οι συναυλίες του τραγουδιστή, από την άλλη η περιοδεία της Ζέτας δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα καβγαδάκια.

Το ότι η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιούνιο, αλλά και το ότι προ ημερών, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Μιχάλης απαθανατίστηκε στην Πάρο όχι με την αγαπημένη του, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά με τον Λάκη Λαζόπουλο, έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά της φημολογίας.

Όσο, πάντως, τα πηγαδάκια «βουίζουν» και λένε ότι το ζευγάρι προσπαθεί να «παλέψει» την κρίση, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός – παρουσιάστρια έχουν ωτοασπίδες: «Προσωπικά είμαι πολύ καλά», είπε πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια στην κάμερα του Star, ενώ ο Μιχάλης επισήμανε ότι «για τα ευχάριστα στη ζωή δεν πρέπει να κάνεις σχέδια, έρχονται από μόνα τους». real.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications