EΡΩΤΗΣΕΙΣ -ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Τι συμβαίνει με την ψυχή ενός ανθρώπου όταν ονειρεύεται;

Αυτή είναι μια ερώτηση με πάρα πολλές απαντήσεις και πρέπει λίγο να την περιορίσουμε. Υπάρχουν περιπτώσεις που ο άνθρωπος αμέσως μόλις κοιμηθεί εγκαταλείπει το σώμα του και άλλες περιπτώσεις που αυτό δεν συμβαίνει. Εξαρτάτε από την κατάσταση την οποίαν βρίσκονται πνεύμα και ψυχή.

Εάν η ψυχή είναι πολύ αδύνατη π.χ λόγο αλκοόλ η ναρκωτικών, οδηγείτε ο ύπνος ή το όνειρο μόνο μέχρι το αστρικό πεδίον, δηλαδή πολύ κοντά στη Γη, ή το υποσυνείδητο έχει μεγάλη επιρροή επάνω στη ψυχή. Όταν αυτά συμβούν τότε μπορεί όταν ξυπνήσει να νιώθει πολύ κουρασμένη, διότι γι αυτούς τους λόγους δεν έλαβε τις υψηλότερες ενέργειες που χρειάζεται. Σε αυτή την περίπτωση ο ύπνος δεν εξετέλεσε τον προορισμό του και για την κατάσταση αυτή ευθύνεται ο ίδιος ο άνθρωπος και δυστυχώς αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά.

Πως συμβαίνει να θυμόμαστε όταν ξυπνάμε τι έχουμε ονειρευτεί;
Αυτό δεν συμβαίνει βέβαια πάντα, αυτά που ζει η ψυχή στα πνευματικά επίπεδα και περιοχές που σας είπα προηγουμένως τις θυμάται ο άνθρωπος μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αυτά που εσείς ως επί το πλείστον θυμόσαστε την ημέρα, είναι όνειρα που μεταδίδονται από το υποσυνείδητο που ποτέ δεν κοιμάται. Από το υποσυνείδητο ανέρχονται συνήθως θυμίσεις που ως επί το πλείστον είναι μπερδεμένες και χωρίς νόημα. Όποιος ξυπνάει χωρίς να έχει ονειρευτεί (γιατί έτσι πιστεύει ο ίδιος), ήταν συχνά στον πνευματικό κόσμο και στα επίπεδα που είπα πριν.Έχω ονειρευτεί πράγματα για τα οποία πιστεύω ότι κάποτε έζησα, προσωπικά δεν μπορώ να βάλω τα όνειρα αυτά σε μια τάξη.

Είναι δυνατόν τα όνειρα αυτά να προέρχονται από μια άλλη ζωή; Μπορεί να συμβεί αυτό, δηλαδή να σου μεταδοθεί ένα όνειρο επίτηδες. Δηλαδή να δοθούν συμβάντα από μια άλλη ζωή (προηγούμενη ζωή) αλλά θα πρέπει όμως αυτός ο άνθρωπος να γνωρίζει οπωσδήποτε την δυνατότητα της ύπαρξης μιας προηγούμενης ζωής, αλλιώς δεν του δίδεται αυτό. Γιατί τότε μόνο η μετάδοση του ονείρου αυτού έχει κάποιο νόημα, γιατί διαφορετικά το όνειρο αυτό δεν μπορεί σε τίποτα να του χρησιμεύσει.

Αλλάζει κατά την διάρκεια του ονείρου η συχνότητα του μυαλού;
Βεβαίως, και πολύ μάλιστα. Τα όνειρα είναι συμβάντα δευτερολέπτων που εσείς ονομάζεται σπινθηρογραφήματα και μπορεί να μετρηθεί. Το πρωτεύων όμως, δηλαδή τα ψυχικά συμβάντα δεν είναι για σας μετρήσιμα.

Ποιο άμεσο ρόλο παίζει το υποσυνείδητο κατά την διάρκεια του ύπνου;
Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίζει άμεσο ρόλο, εργάζεται όμως παράλληλα, γιατί όπως και η ψυχή δεν χρειάζεται ύπνο. Στο υποσυνείδητό σας είναι αποθηκευμένα πράγματα τα οποία δεν έχετε περιεργαστεί. π.χ. Κρυφός θυμός, μίσος και πολλά άλλα αρνητικά που πολλές φορές βγαίνουν προς τα έξω σαν εφιάλτες. Είναι η περιβόητη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Οι ενέργειες αυτές πρέπει να εκτονωθούν (να βγουν προς τα έξω) Εάν δεν βγουν αυτές από τον άνθρωπο, τότε εκδηλώνονται σαν ενοχλήσεις. Τον ύπνο τον χρειάζεται μόνο το φυσικό σας σώμα που έχει ανάγκη την συνεχή ανανέωση. Το πνεύμα σας είναι πάντα ξύπνιο και ενεργό, πολλές φορές ένα υπερφορτωμένο υποσυνείδητο είναι μεγάλο εμπόδιο για έναν ύπνο που αναζωογονεί το σώμα. Έτσι δημιουργούνται ασθένειες οι οποίες πρώτα αρρωσταίνουν το πνεύμα και μετά το σώμα.

Πως επιδρούν τα όνειρα στην ψυχή;
Όπως σας ανάφερα προηγουμένως, η ψυχή λαμβάνει λόγο υπερφορτωμένου υποσυνείδητου, ενέργειες που οδηγούν σε εξασθένηση της ψυχής και πολλές φορές σε ασθένειες.

Την νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή είχα ένα άσχημο όνειρο, με έπνιγαν.
Ξαφνικά βγήκα από το όνειρο γιατί κάποιος στο διπλανό δωμάτιο άνοιξε το ραδιόφωνο, πως μπορεί να εξηγηθεί αυτό;
Αυτό είναι ένα μέτρο προστασίας για το υποσυνείδητό σου που προσπαθούσε να κυριαρχήσει επί της ψυχής σου.Στο υποσυνείδητο σου κρύβονται πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να επεξεργαστείς και να τα φέρεις σε μια ισορροπία για την ψυχή σου. Έχεις βαθιά τραύματα αποθηκευμένα τα οποία αφού τα ξεχώρισες από την ψυχή σου, τα έβαλες στο υποσυνείδητό σου. Ο φύλακας άγγελος σου προσπάθησε μέσω αυτής της εξωτερικής πηγής ενέργειας να έρθει σε επαφή μαζί σου, για να βγεις από αυτό το στροβίλισμα, ώστε να μπορέσει να σε βοηθήσει να προσανατολιστείς εκ νέου πνευματικά.

Ο φύλακας άγγελος σου αγρυπνούσε κοντά σου, οι πληροφορίες και η έμπνευση που έπρεπε να σου δοθούν σου δόθηκαν. Ασχολήσου σε παρακαλώ με αυτό το θέμα, γιατί για σένα ήρθε ο χρόνος να επεξεργαστείς το βιογραφικό σου, ώστε η ψυχή σου να μην εξακολουθεί να πενθεί και να κλαίει, έχεις μέχρι τώρα πάρει πολλά ερεθίσματα απ' έξω ώστε να μπορείς να πάρεις τον δρόμο αυτό χωρίς να φοβάσαι. Κοίταξε μέσα σου για να μην είναι η ψυχή σου συνεχώς τραυματισμένη και κλαμένη. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή και θα οδηγηθείς εμπνεόμενος.

Πρόσεξε τον εαυτό σου και θα καταλάβεις πότε θα ανοίξει για σένα αυτός ο δρόμος.
Μπορούν τα όνειρα να εμπεριέχουν κάτι από την μελλοντική ζωή ενός ανθρώπου;
Οι πληροφορίες που παίρνει η ψυχή την νύχτα και τις μεταφέρει στην ημέρα έχουν μια επιθυμητή επιρροή στη ζωή σας του σήμερα και του τώρα. Μπορεί πολλές φορές να συμβαίνει να έρχεσαι σε επαφή με προηγούμενες ζωές κι αυτό γίνεται στην σημερινή σου ζωή για τον εξής λόγο. Να μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος, έτσι ώστε ορισμένα συμβάντα να τα αντιμετωπίζεις κατά έναν άλλο διαφορετικό τρόπο.

Υπάρχουν άνθρωποι που ονειρεύονται ότι άλλοι άνθρωποι πεθαίνουν και αυτό αργότερα γίνεται πραγματικότητα. Ότι τέτοια όνειρα γίνονται πραγματικότης, συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο. Το πνεύμα και το υποσυνείδητο δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, παρά μόνο η ψυχή

Όλοι οι άνθρωποι βλέπουν όνειρα;
Η κάθε ψυχή που έχει ενσαρκωθεί στη Γη έχει όνειρα διότι με τα αστρικά ταξίδια που κάνει κάθε φορά διδάσκεται στον πνευματικό κόσμο. Η ψυχή είναι ενωμένη με την Καρμική Επιτροπή και με τις οντότητες που την συνοδεύουν κατά την διάρκεια της ζωής της στη Γη. Η ψυχή είναι συνδετικός κρίκος μεταξύ του κόσμου σας και του πνευματικού κόσμου. Το 1952 παρατηρήθηκε ότι και τα μωρά κινούν τα μάτια τους κάτω από τις βλεφαρίδες (πολλές φορές) όταν κοιμούνται.

Αργότερα επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι αυτές οι κινήσεις των ματιών που τις ονομάζουμε Rem Phase (english: rabid eve movements) κατά διαστήματα συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους κατά την διάρκεια του ύπνου, όταν αυτοί ονειρεύονται. Οι Rem -Phase αυτές συμβαίνουν 5-7 φορές την νύχτα και μάλιστα ανά ώρα.

Για ποιο λόγο κινούνται τα μάτια του κοιμώμενου;
Αυτό συμβαίνει ώστε να μπορείτε εσείς με τα φυσικά σας μάτια να βλέπεται ότι ο άνθρωπος ονειρεύεται. Κατά την διάρκεια του ονείρου ο κοιμώμενος βλέπει μέσω της ψυχής και δια του πνευματικού οφθαλμού.Ο πνευματικός οφθαλμός κατά την διάρκεια του ύπνου συνδέεται με τον γήινο οφθαλμό για να κάνει ορατό τον κραδασμό. Έτσι βλέπεται μέσω αυτών των εξωτερικών αντιδράσεων των ματιών να γίνονται σε σας τα όνειρα ορατά (αντιληπτά) δείχνοντας την επίδραση που δημιουργούν.

Πως είναι δυνατόν να ονειρεύονται τα μωρά τα οποία ακόμη τίποτα δεν έχουν ζήσει;
Ξέρεις εσύ τι ψυχή είναι αυτή που έχει ενσαρκωθεί σε ένα μωρό; Συχνά, είναι παλιές και σοφές ψυχές που εκτελούν τον σκοπό τους επί της Γης και ζητούν συνεχώς επαφές με τον πνευματικό κόσμο. Και αυτές οι ψυχές που είναι νέο ενσαρκωμένες, έχουν μία στενή επαφή με τον πνευματικό κόσμο και οι ψυχές των μωρών λόγο του ότι κοιμούνται πολύ, έχουν πολύ περισσότερες επαφές με τον πνευματικό κόσμο.

Έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι όταν ένας κοιμώμενος διακοπεί κατά την διάρκεια ενός ονείρου, όταν ξανακοιμηθεί θα συνεχίσει το όνειρο από εκεί που έμεινε. Πώς είναι αυτό δυνατόν;
Όταν είναι ένα όνειρο που πρέπει να μεταφερθεί στο συνειδητό της ημέρας για κάποιο σοβαρό σκοπό, είναι δυνατόν ας πούμε αυτό το φιλμ που κατά κάποιο τρόπο έχει κοπεί, την επομένη φορά να είναι δυνατόν να συνεχιστεί επειδή αυτό θα είναι πολύ σοβαρό για την συγκεκριμένη ψυχή, λαμβάνοντας κατά κάποιον τρόπο μια άλλη συνειδητότητα (δηλαδή αυτό που χρειάζεται η ψυχή)

Η αληθινή πραγματικότητα είναι αυτή του ονείρου ή είναι αυτή που ζούμε όταν είμαστε ξύπνιοι;
Είναι ένα μείγμα και από τα δύο επίπεδα, διότι τα όνειρα είναι ακριβώς τόσο πραγματικά όσο και η καθημερινή σας συνειδητότητα. Αυτά που ζει η ψυχή στον πνευματικό κόσμο κατά την διάρκεια του ονείρου είναι τόσο πραγματικά όσο και η ζωή σας επί της Γης, καθότι υπάρχει πάντα μια σύνδεση μεταξύ των δύο αυτών καταστάσεων. Αυτός ο σύνδεσμος μεταξύ πνευματικού κόσμου και της ζωής επί της Γης γίνεται αντιληπτός, για να κάνει να πιστέψετε και να σας ενθαρρύνει ότι υπάρχει μια ζωή μετά το Γήινο θάνατο και ότι η ζωή σας επί της Γης είναι ένα πάρα πολύ μικρό μέρος της όλης σας ζωής.

Μπορεί κανείς μέσω της νηστείας να επιφέρει όνειρα από τα οποία να περιμένει αποκαλύψεις;
Με την νηστεία το σώμα ελευθερώνεται από πολλές βλαβερές ουσίες και το σώμα αποκτά ένα βαθύτερο ύπνο κι αυτό γιατί νιώθει πιο ελαφρύ και η ενέργεια μεταδίδεται ευκολότερα. Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με τα όνειρα της ψυχής και με αυτά που ζει η ψυχή κατά την διάρκεια του όνειρου. Μία αποκάλυψη μπορεί να την λάβει και ένας παχύς άνθρωπος χωρίς να νηστεύει.

Έχει νόημα να περιορίζει (καταπιέζει) κανείς τις φυσικές ανάγκες του σώματος (φαΐ- ποτό-κλπ) ζητώντας μια απόδειξη για την ζωή μετά τον θάνατο;
O δρόμος που οδηγεί στην απόδειξη βρίσκεται μόνο όταν είστε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας και την ψυχή σας. Μια απόδειξη θα λάβετε τότε μόνο όταν είσαστε έτοιμοι να δείτε πέρα από τον εαυτό σας και να αναγνωρίσετε ότι εσείς οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσετε να ζείτε χωρίς αμφιβολίες και με ειλικρίνεια και να αναγνωρίζεται τις αξίες του κάθε ανθρώπου, γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή μονάδα στην ανθρώπινη ολότητα και όλη η ανθρωπότητα αποτελεί μια μονάδα της όλης δημιουργίας.

Γιατί για την επιστήμη τα όνειρα δεν έχουν να κάνουν με το μέλλον;
Τι θα πει μέλλον;
Αυτό που εννοούμε εμείς σαν μέλλον, είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που εννοείτε εσείς. Μέλλον για εμάς δεν είναι ο πνευματικός κόσμος αλλά ο πραγματικός κόσμος. Ο πνευματικός κόσμος είναι η πατρίδα όλων σας γιατί προέρχεστε από εκεί. Είναι ο κόσμος που προϋπήρχε του υλικού κόσμου ο οποίος είναι δευτερεύων και προσωρινός.

Τι εννοούμε όνειρα θανάτου;
Τα όνειρα που ασχολούνται με τον θάνατό σου είναι συχνά λάθη του συνειδητού, είναι συχνά κραδασμοί προερχόμενοι από τον φόβο του θανάτου και που κατά αυτόν τον τρόπο βρίσκουν διέξοδο. Όποιος δεν φοβάται τον θάνατο και γνωρίζει ακριβώς ότι δεν υπάρχει, τότε δεν έχει όνειρα που να ασχολούνται με τον δικό του θάνατο και αλλιώς είναι τα όνειρα που ασχολούνται με τον θάνατο άλλων ανθρώπων. Όταν τέτοια όνειρα επαναλαμβάνονται μπορεί να είναι ένα σημάδι από πράγματα που μπορεί να συμβούν. Αυτό όμως προϋποθέτει ικανότητες διαμέσου που όμως λίγοι άνθρωποι τις έχουν. Ως επί το πλείστον είναι φόβοι που έχουν επεξεργαστεί και σε πολύ λίγες περιπτώσεις είναι αληθινοί οιωνοί.

Τι σημαίνει για μας τους ανθρώπους ο ύπνος;
Κατά πρώτον και κύριον δίδεται η ευκαιρία στο υλικόν σώμα να ανανεωθεί και να αναπαυτεί. Τα κύτταρα και όλα τα κύρια όργανα λαμβάνουν νέες ενέργειες και αναζωογονούνται, είναι μια τροφή που δίνει ο πνευματικός κόσμος ο οποίος σας περιβάλλει και που δίνει ενέργεια στο σώμα σας, στα κύτταρά σας, επίσης σας δίνει νέες πληροφορίες. Σε αυτή την φάση της αναπαύσεως του πνεύματος, δίδεται στην ψυχή η ευκαιρία να φύγει από το υλικό σώμα πηγαίνοντας στον πνευματικό κόσμο όπου εκεί παίρνει πληροφορίες που χρειάζεται.

Τι εννοούμε όνειρα θανάτου;
Υπάρχουν κίνδυνοι για την ψυχή κατά την διάρκεια του αστρικού ταξιδιού;
Η ψυχή βγαίνοντας από τον υλικό κόσμο αποκτά μια ειδική προστασία, φυλάσσεται από πνευματικές οντότητες που την συνοδεύουν. Μια ψυχή δεν φεύγει ποτέ μόνη της για το αστρικό ταξίδι, αλλά τόσο ο φύλακας άγγελός της, αλλά και άλλες πνευματικές οι οποίες κατά την διάρκεια της ζωής της στη Γη πάντα την συνοδεύουν και είναι και εκεί παρόντες προστατεύοντάς την.

Μπορεί μια ψυχή να πάρει αρνητικούς κραδασμούς κατά την διάρκεια του αστρικού ταξιδιού και να τις φέρει μαζί της κάτω;
Ναι, αλλά μόνο όταν ο άνθρωπος αυτός υπηρετεί επί της Γης τον αρνητικό κόσμο. Μια ψυχή που υπηρετεί το Θείο και πηγαίνει στο φως, προστατεύεται από θετικές πνευματικές οντότητες πάντοτε. Μια αρνητική ψυχή δεν έχει καμία απολύτως δυνατότητα επιτυχίας εναντίου Θείου κόσμου του φωτός.

Είναι απαραίτητο να προφυλάσσεται το υλικό σώμα κατά την διάρκεια που βρίσκεται η ψυχή στον πνευματικό κόσμο;
Το υλικό σώμα το οποίο χρειάζεται η ψυχή για να μπορεί να υπάρχει στη Γη, προστατεύεται κατά την διάρκεια της παραμονής της ψυχής στον πνευματικό κόσμο από οντότητες. Αυτή η προστασία είναι απαραίτητη ώστε η ψυχή χωρίς κανένα εμπόδιο, να μπορεί να επιστρέψει στο φυσικό της σώμα. Αλλιώς χωρίς προστασία θα ήταν εύκολο για άλλες επίγειες ψυχές να μπορούν να καταλάβουν αυτό το σώμα.

Είναι δυνατόν κατά την διάρκεια τέτοιων αστρικών ταξιδιών να μπορέσει μια επίγεια ψυχή να μεταβάλλει ή και ακόμα να κόψει (το αργυρούν νήμα) το νήμα ενέργειας που ενώνει την ψυχή με το σώμα;
Όχι βέβαια, αυτό το νήμα μπορεί τότε μόνο να κοπεί από το υλικό σώμα, εάν η ψυχή στην οποίαν ανήκει φύγει οριστικά για τον πνευματικό κόσμο (θάνατος) αλλιώς δεν είναι δυνατόν σε κανέναν να κόψει αυτό το νήμα, ακόμη και η αρνητική εξουσία δεν είναι εις θέση να κόψει το νήμα ώστε αυτή η ψυχή να περιφέρεται στη Γη χωρίς σώμα, αλλιώς δεν θα υπήρχε Θεία πρόνοια για να λαμβάνουν χώρα τέτοια αστρικά ταξίδια επί της Γης. Τα αστρικά ταξίδια επίσης υπηρετούν τον σκοπό, να έρχονται οι ψυχές μεταξύ τους σε επαφή και έτσι να δημιουργούν διασυνδέσμους με άλλες οντότητες οι συνοδοί που συνοδεύουν την ψυχή στα αστρικά αυτά ταξίδια.

Σε ποιόν απευθύνονται ως επί το πλείστον οι ψυχές στα αστρικά ταξίδια;
Έρχονται στα φωτεινά επίπεδα όπου εκεί συναντιόνται όχι μόνο με άλλες ψυχές που προέρχονται από την Γη, αλλά και με οντότητες της φύσης, ακόμη και με αγγέλους από άλλες περιοχές, που όλοι μαζί αυτοί αποτελούν αυτό το φωτεινό επίπεδο, έτσι ώστε μια ψυχή μέσω αυτού του φωτός και της ενεργειακής ακτινοβολίας να βρίσκει τον δρόμο της. Είναι μια πηγή φωτός και πηγή θετικής ενέργειας, έτσι ώστε οι ψυχές αναζωογονούνται και δυναμώνουν για την επόμενη ημέρα.

Τι μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια του ύπνου;
Μπορεί να έρχονται αρνητικά πνεύματα στο κρεββάτι μας;

Όταν αυτό συμβεί, θα νιώσετε άσχημα, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Αυτά μπορεί επίσης να εμφανιστούν και ως εφιάλτες που δημιουργούνται λόγο αυτών των αρνητικών κραδασμών.

Γιατί δεν μπορεί αυτό το φαινόμενο ο φύλακας άγγελος να το εμποδίσει;
Γιατί κι αυτό είναι ένα μέρος της υπάρξεως σας, είναι σοβαρό να νιώσετε και την άλλη πλευρά και να προσπαθήσετε κι αυτή να την οδηγήσετε σε φωτεινά επίπεδα.Είναι δηλαδή οι εφιάλτες ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν κοιμώμενο;
Ακριβώς, έτσι είναι γιατί οι εφιάλτες είναι καθρεπτισμοί του ίδιου του εαυτού σας.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Geia sas! Vlepw sinexws ena oneiro me to idio periexomeno. vlepw ton sintrofo mou na flertarei me alles ginekes oi opoies ine gnwstes se mena ek ton opoiwn mia itan kai i prwin tou.. ti simenei afto? SOS sas parakalo apantiste mou

Ανώνυμοςείπε...

γεια σας.το ονειρο που θα περιγραψω δεν το ειδα εγω αλλα μια καλη μου φιλη....να σημειωσω οτι οι πατερες μας εχουν πεθανει και τον δυο.ο πατερας της φιλης μου λεγοτανε θεμης και ο δικος μου ιωαννης.ειδε λοιπον η φιλη μου οτι περπατουσε,μαζι με εμενα,σε ενα παρκο και ειχε ενα καροτσακι με ενα μωρο μεσα...στο δρομο της συναντησε μια γυναικα...δεν την θυμαται...το μονο που θυμαται ειναι οτι ηταν μελαχρινη και δεν ηταν ουτε πολυ ομορφη ουτε πολυ ασχημη...η γυναικα την ρωτησε πως θα ονομασει το παιδι και εκεινη της απαντησε θεμης(το ονομα του πατερα της).εκεινη δεν ειπε τιποτε αλλο παρα μονο : να το ονομασεις ιωαννη!και εφυγε....δεν ειχαμε καποια κουβεντα γιαυτο το θεμα για να επηρεαστει και ουτε ποτε ειχε αποκαλεσει ποτε τον πατερα μου ιωαννη....τι μπορει να σημαινει αυτο?γιατι μολις το ακουσα ανατριασα καθως ειναι μολις δυο χρονια που εχω χασει τον πατερα μου...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications