Η προειδοποίηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων σε πολίτες που σχεδιάζουν να εισβάλουν στην Περιοχή 51!

"Η Πολεμική Αεροπορία μας είναι πάντα έτοιμη να προστατεύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα περιουσιακά της στοιχεία", υπενθύμισε εκπρόσωπος του εν λόγω στρατιωτικού κλάδου.

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ Έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι στο Facebook διοργανώνεται «επίθεση» στην υπέρ-μυστική περιοχή της βάσης 51 στη Νεβάδα για να «δουν εξωγήινους», και συμβουλεύει τους χρήστες του Διαδικτύου να μην δοκιμάσουν να κάνουν τα σχέδιά τους πραγματικότητα.

Οι διοργανωτές αυτής της «επιχείρησης», που μοιάζει με ένα αστείο μεγάλης κλίμακας, ονομάζεται 'Assault Area 51, δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους'.

Οι συμμετέχοντες συζητούν τα σχέδια της εισβολής και για το πόσο γρήγορα ο στρατός θα μπορούσε να σταματήσει την επίθεση.

Αυτή τη στιγμή, 560.000 χρήστες επιβεβαίωσαν την παρουσία στην έφοδο, ενώ άλλα 540.000 έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.
Σε δηλώσεις στην Washington Post, στις 12 Ιουλίου, η εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Laura McAndrews, δήλωσε ότι οι αρχές έχουν επίγνωση αυτής της πρωτοβουλίας.

Αλλά δεν διευκρίνισε πώς θα απαντήσουν αν τελικά γίνει η εισβολή στην περιοχή,η McAndrews είπε ότι η περιοχή 51 είναι ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, για να «αποθαρρύνει» αυτούς που προσπαθούν να εισέλθουν στην περιοχή όπου εκπαιδεύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

"Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ είναι πάντα έτοιμη να προστατεύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα περιουσιακά της στοιχεία ", δήλωσε εκπρόσωπος.©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications