Εξωγήινοι στην Βίβλο
 Εξωγήινοι στην Βίβλο

Πόσες φορές ενώ διαβάζουμε την βίβλο δεν αισθανόμαστε την ηθική διδαχή αλλά και μια ποιητική έξαψη σε ορισμένους στοίχους; αλλά... και πόσες φορές έκπληξη όταν εκεί αναφέρονται πλάσματα έξω από τον δικό μας κόσμο!!! Διαβάζοντας κανείς τις προφητείες

διαπιστώνει πόσο αληθινές είναι αυτές οι περιγραφές για εξωγήινες επαφές... άγιους αστροναύτες με σκάφανδρα, οχήματα-ιπτάμενες σαΐτες, φωτογράφηση της αύρας, θεραπεία με το άγγιγμα του χεριού και πλήθος άλλων τέτοιων περιστατικόν;

Οι αποδείξεις;

1.Το κτήνος όπως περιγράφεται στην Αποκάλυψη μοιάζει με μια ευφυή τεχνίτη νοημοσύνη.

2. Οι γίγαντες του κεφαλαίου 6 της γένεσης ήταν γενετικά κατασκευασμένα υβρίδια των ανθρώπων, και πεσμένοι άγγελοι. Οι δεινόσαυροι και άλλα τερατώδη προϊστορικά κτήνη ήταν τα αποτελέσματα του προκαταρκτηκού γενετικού πειραματισμού που καταλήγει στους γίγαντες Nephilim.

3. Η αστρική προβολή ασκήθηκε στον πύργο της Βαβέλ. Αυτή η δυνατότητα που βοήθησε στην εκθετική αύξηση της γνώσης. Μπορεί να έχει προέλθει επίσης από οντα από άλλους κόσμους.

4.Ο Σατανάς κυβέρνησε μια φορά το πλήθος των πλανητών μια από τις αρχικές περιοχές του, εκτός από τη γη, και κλήθηκε Rahab.

Ο Θεός κατέστρεψε αυτόν τον κόσμο και έγινε αυτό που είναι τώρα γνωστό ως αστεροειδής ζώνη.

Οι πυραμίδες και το πρόσωπο στον Αρη, καθώς επίσης και οι ενδείξεις που βρίσκονται οι αστεροειδείς μαρτυρούν την ιστορία.

5. Ο ουρανός που αναφέρεται από πολλούς μη-Χριστιανούς που είχαν μεταθανάτιες εμπειρίες, δεν είναι στην πραγματικοτητα ουρανός.

Είναι πραγματικά ένας εγκαταλειμμένος παράδεισος που κυβερνιέται από δαιμονικές οντότητες.

Αυτή η θέση, καθώς επίσης και άλλες, ενισχύουν την εξαπάτηση από τον Σατανά.

6. Πλήθος άλλων προφητειών συνηγορούν στα πρότυπα της έλευσης των εξωγήινων στην γη άλλα και στις κατά καιρούς επισκέψεις τους σε αυτήν. Πηγή

διόρθωση κείμενου ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ...Όλα αυτά τα έχω γράψει εγώ στα παρακάτω λινκ μάλιστα ορισμένοι στενόμυαλοι έκαναν πόλεμο,,,γιατί τους χάλασα το παραμυθάκι,,, Η ζωή του Ιησού αναφέρονται σε εξωγήινες ερμηνείες Η ζωή του Ιησού, μέρος δεύτερο,- άμεση επικοινωνία με εξωγήινους μάλλον έδωσα ιδέες σε κάποιους!!

Βοήθεια στον Μωυσή από Εξωγήινους, τα ίδια τα βιβλία σας τα λένε κύριοι παπάδες

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications