Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι πρόσφατοι περίεργοι θάνατοι ακτιβιστών στις Η.Π.Α
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι πρόσφατοι περίεργοι θάνατοι ακτιβιστών στις Η.Π.Α

γράφει η Eva Cat Το 2013 μόνο, θα μπορούσε κανείς να μετρήσει τουλάχιστον 5 ύποπτους θανάτους ανθρώπων που αντιστέκονταν απέναντι στην επιβολή της Νέας Τάξης πραγμάτων, άνθρωποι που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ για να σταματήσουν να μεταδίδουν τις ιδέες τους και να αποκαλύπτουν γεγονότα.

Καταγγέλλοντες, ακτιβιστές και οποιοσδήποτε ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην προσπάθεια να διατηρηθούν τα δικαιώματα των πολιτών και να κρατήσει την κυβέρνηση των Η.Π.Α υπό έλεγχο. Παρ όλη τη τεταμένη οικονομική κρίση, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Η.Π.Α αγόρασε πάνω από ένα δισεκατομμύριο σφαίρες και 7400 τανκς !!! Σύμφωνα με αμερικανούς ακτιβιστές όλα αυτά- τα γνωστά όπλα είναι αυτά τουλάχιστον-προορίζονται για να χρησιμοποιηθούν για την επιβολή της δημόσιας τάξης σε περίπτωση… μελλοντικών ταραχών στο έδαφος των Η.Π.Α !!!

Διέρρευσαν έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη των στρατοπέδων εγκλεισμού στην Αμερική,

που θα χρησιμοποιηθούν ειδικά για την περίπτωση μιας γενικευμένης καταστροφής που θα μπορούσε να είναι στρατηγικά υποκινημένη … από την κυβέρνηση, σύμφωνα με κάποιους .. ενοχλητικούς ερευνητές. Οι τελευταίοι ισχυρίζονται ότι αυτά τα στρατόπεδα θα χρησιμοποιούνται για «πολιτικά αντιφρονούντες", και ανθρώπους που επιθυμούν να διατηρήσουν τα δικαιώματα της διάδοσης του ελεύθερου λόγου και άποψης.

Πιστεύουν ακόμα ότι κυβέρνηση των ΗΠΑ , λόγω του ότι η παγκόσμια οικονομία έχει αναπόφευκτα καταρρεύσει, έχει δώσει στον εαυτό της το δικαίωμα να …δολοφονεί ακτιβιστές και να φυλακίζει τους πιο αποτελεσματικούς ιδεολογικά αντιστασιακούς στην Ν.Τ.Π , κάτω από την ετικέτα της «εγχώριας τρομοκρατίας». Η κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας θέλει να διατηρήσει την εξουσία της με κάθε τρόπο, χρησιμοποιώντας τις κυβερνήσεις ως πειθήνια όργανά της .

Φυσικά τίποτα δεν έχει αποδειχθεί γι αυτές της δολοφονίες. Όμως σύμφωνα με κάποιους ερευνητές υπάρχουν περίεργα στοιχεία που τους προβληματίζουν. Χιλιοειπωμένη θεωρία συνομωσίας θα μου πείτε. Όμως αφού δεν έχουν βρεθεί οι δολοφόνοι ακόμα, αυτοί υποψιάζονται εκείνους που έχουν το πιο ισχυρό κίνητρο για τη διεξαγωγή τέτοιων δολοφονιών.

Στις 2 Φεβρουαρίου του 2013, ο Chris Kyle βρέθηκε νεκρός με τον φίλο του σε ένα σκοπευτήριο στο Τέξας. Ήταν ο ιδρυτής του «Craft International», και μετά το θάνατο του Chris Kyle θεωρούνται ως οι αληθινοί άνθρωποι που συνδέονται με την βομβαρδιστική επίθεση της Βοστώνης.

Διεθνείς συνεργάτες του Craft International», φορώντας καπέλα με το λογότυπο, πιάστηκαν σε βίντεο να κρατάνε πυροκροτητή-όμοιο με τις συσκευές που βρέθηκαν στη γραμμή ,τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος του Μαραθωνίου της Βοστώνης, όπου έγινε η κάθε έκρηξη, και ένας από αυτούς ήταν μαγνητοσκοπημένος να τρέχει μακριά από την έκρηξη, χωρίς σακίδιο. Το σακίδιο που ο άνθρωπος αυτός άφησε, συνδυάζεται τέλεια με το σακίδιο που περιείχε τη βόμβα, με ένα αντίστοιχο λευκό τετράγωνο στο σακίδιο.

Ο Chris Kyle ήταν ο πιο εύστοχος από κάθε άλλο σκοπευτή των ΗΠΑ, που υπήρξε ποτέ, και πρόσφατα ξεκίνησε την κατάρτιση των εκπαιδευτικών του Τέξας στο να χρησιμοποιούν νόμιμα πυροβόλα όπλα για αυτοάμυνα.

Ένα μήνα πριν, ο Keith Ratliff, παραγωγός του «the most viewed pro second amendment» καναλιού στο youtube, βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του

του με ένα τραύμα από σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το κανάλι του, FPS Russia, έχει 3,4 εκατομμύρια συνδρομητές, και πάνω από 537 εκατομμύρια προβολές. Πολλά από τα όπλα του ήταν στη σκηνή του εγκλήματος, οπλισμένα, αλλά δεν είχε ριχτεί καμμιά σφαίρα από αυτά. Η δολοφονία του χαρακτηρίστηκε προσεκτικά εκτελεσμένη, χαρακτηριστικό ενός επαγγελματία δολοφόνου.

Μία ημέρα μετά το θάνατο του Keith Ratliff, ο John Noveske πέθανε σε ένα μυστηριώδες αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο Noveske ήταν ένας από τους πιο διάσημους κατασκευαστές όπλων στην Αμερική, και ο ίδιος δημοσίως διακήρυσσε ότι τα ψυχιατρικά φάρμακα συνδέονταν άμεσα με όλους σχεδόν τους πυροβολισμούς σε σχολεία, όπως το Sandy Hook. Και φυσικά, ήταν ένα πολύ γνωστό πρόσωπο υπέρ της δεύτερης τροποποίησης.( υπέρ του δικαιώματος οπλοφορίας στις Η.Π.Α).

 

Μια εβδομάδα αργότερα, ο Aaron Swartz, ένας πάρα πολύ εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας υπολογιστών, ακτιβιστής και υπέρμαχος της ελευθερίας,

βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του. Δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας, όμως, ο θάνατος του θεωρήθηκε αυτοκτονία. Ο πατέρας του, στην κηδεία του Ααρών, είπε ότι σκοτώθηκε από την κυβέρνηση, και το MIT (Massachusetts Institute of Technology) πρόδωσε όλες τις βασικές του αρχές. Η ιστορία του Aaron Swartz θεωρείται υπερβολικά περίπλοκη όπως συμβαίνει και σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Και το ερώτημα είναι, αν πραγματικά οι κυβερνήσεις δεν έχουν καμμιά σχέση, γιατί δεν προσπαθούν να ανακαλύψουν τους ……πραγματικούς ενόχους ??? Eva Cat thecuriosityofcat Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! thecuriosityofcat

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications