Το σχέδιο της ψυχής..γιατί οι καλοί άνθρωποι περνάνε τόσες ταλαιπωρίες;
Το σχέδιο της ψυχής..γιατί οι καλοί άνθρωποι περνάνε τόσες ταλαιπωρίες;

Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί γιατί ο Θεός επιτρέπει να συμβαίνουν βάσανα στους ανθρώπους και κυρίως, γιατί οι καλοί άνθρωποι περνάνε τόσες ταλαιπωρίες;

Ίσως να είστε της γνώμης ότι αυτές οι ερωτήσεις δεν έχουν απάντηση. Κι όμως, έχουν!Από τη δεκαετία του 1970 και, με μεγαλύτερη ένταση από το 1987 και μετά, οι πληροφορίες που παίρνουμε από τον πνευματικό κόσμο για τα θέματα της ψυχής έχουν πάρει τη μορφή ποταμού που μας κατακλύζει.

Έτσι σήμερα γνωρίζουμε πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι οι ψυχές έρχονται στο γήινο πεδίο μ' ένα καθορισμένο πλάνο, σχέδιο που φτιάχνουν ενόσω βρίσκονται στο πνευματικό βασίλειο.
Κάθε ψυχή, πριν από τη γέννηση, σχεδιάζει με τους φύλακες οδηγούς της το επόμενό της πλάνο, ανάλογα με αυτά που θέλει να βιώσει ώστε να εξελιχθεί.
Οι σοβαρές ασθένειες, τα ατυχήματα, οι κακές και οι καλές προσωπικές σχέσεις - όλα αποτελούν μέρος του σχεδίου. Οι λόγοι που επιλέγει τόσες δυσκολίες, μπορούν να χωριστούν σε 5 κατηγορίες:

1) Εξισορρόπηση κάρμα
2) Θεραπεία
3) Υπηρεσία προς άλλους
4) Για να βιώσει την αντίθεση
5) Για να διορθώσει εσφαλμένα πιστεύω και πεποιθήσεις

Κάθε ψυχή έχει κοντά της πνευματικούς οδηγούς/αγγέλους που της συμπαραστέκονται στο ταξίδι της. Ακόμα, κάθε ψυχή ανήκει σε μια ομάδα ψυχών που βρίσκονται στο ίδιο εξελικτικό επίπεδο και ενσαρκώνονται λίγο-πολύ όλες μαζί.
Σ' αυτή την ομάδα ανήκουν οι γονείς, τα παιδιά, οι αδελφοί και οι αδελφές, οι σύντροφοι, οι κολλητοί φίλοι, οι θανάσιμοι εχθροί, ακόμα και ο δολοφόνος με το θύμα.
Σε επίπεδο ψυχής δεν υπάρχει κατάκριση, καταδίκη ή τιμωρία, επειδή κάθε μέλος της ίδιας ομάδας ψυχών παίζει ένα ρόλο που θα βοηθήσει στην εξέλιξη της ομάδας.

Τίποτε δεν είναι πραγματικό.
Φανταστείτε μια μεγάλη θεατρική σκηνή. Τα παρασκήνια, που δεν φαίνονται, είναι το πνευματικό βασίλειο. Το έργο και οι ηθοποιοί είναι η ζωή που ζούμε και θεατές είμαστε πάλι εμείς. Κάθε ψυχή διαλέγει να παίξει ένα χαρακτήρα, ένα ρόλο του έργου και όλες μαζί προχωρούν στο δρόμο της εξέλιξης με αυτή την αναμεταξύ τους υπηρεσία.

Οι πνευματικοί οδηγοί είναι ανώτερα εξελιγμένες οντότητες. Άλλες έχουν ενσαρκωθεί πολλές φορές στη γη, ας πούμε 867 φορές, και πολλές φορές σε άλλους πλανήτες.
Άλλες πάλι, δεν έχουν ενσαρκωθεί ποτέ, αυτοί είναι οι άγγελοι.
Η ψυχή (Ανώτερος Εαυτός) φτιάχνει το πλάνο της ζωής. Μετά παίρνει ένα τμήμα της ενέργειάς της που γίνεται "εσύ" και που πρόκειται να ενσαρκωθεί.
Εσένα σου δίνονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη νέα ζωή. Έχεις τη δυνατότητα να "δεις" σκηνές από τη μελλοντική σου ζωή.

Μπορείς να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις ή να εκφράσεις φόβους και αμφιβολίες. Τότε το σχέδιο αναθεωρείται, διορθώνεται. Οι περισσότεροι συμφωνούν. Αν όμως συνεχίσεις να εκφράζεις αντιρρήσεις, τότε αναλαμβάνει ο οδηγός σου να σου εξηγήσει τη σοφία με την οποία έχει φτιαχτεί το σχέδιο και τις πολύτιμες εμπειρίες που θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις.

Εσύ, νιώθεις όλη την αγάπη με την οποία σε τυλίγει ο οδηγός σου αλλά και το ενδιαφέρον του για την εξέλιξή σου που τελικά συμφωνείς. Μπορείς και πάλι να εκφράσεις αντιρρήσεις, αλλά συνήθως συμφωνείς
. Το πλάνο της ζωής σου φτιάχνεται σε συνδυασμό με το πλάνο ζωής των μελών της ομάδας σου και ...κατεβαίνετε στη γη μέσα από τη διαδικασία γέννησης.

Το σχέδιο ζωής δεν είναι κάτι "γραμμένο στην πέτρα" που δεν μπορεί να μεταβληθεί. Είναι περισσότερο ένας ρευστός χάρτης που σου επιτρέπει να πάρεις στη Γη όποια απόφαση θέλεις, σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση που διαθέτεις.
Στη γη δεν έρχεσαι για να περάσεις μαθήματα αλλά να αποκτήσεις εμπειρίες, να εξισορροπήσεις ενέργειες, και να υφάνεις το νήμα της ζωής σου σε συνδυασμό με τα νήματα ζωής των άλλων ψυχών.

Το χαλί που θα υφάνετε όλες μαζί οι ψυχές θα δείχνει υπέροχο ή όχι και τόσο όμορφο, ανάλογα με τις επιλογές που όλες μαζί θα έχετε κάνει.

Post A Comment:

4 comments

Ανώνυμοςείπε...

Όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι φτιαγμένα λάθος και αν η ζωή ήταν κάτι καλό, δε θα υπήρχε!

Ανώνυμοςείπε...

Αν ρωτήσεις έναν απ΄αυτούς που ισχυρίζονται αυτά τι ακριβώς ειναι ψυχή δεν πιστεύω ότι θα πάρεις απάντηση σαφή και επιστημονικά τεκμηριωμένη.

1,61

Χαραλαμπος Σωρροςείπε...

Μου αρεσει η σελιδα ΑΕΤΟΣ ειναι ωραια Διαβασα το σχεδιο ψυχης ειναι ωραιο οπως γραφει....,στο σχεδιο ψυχης υπαρχει ενα αλα που δεν μπορειτε να δειτε και ειναι πραγματικοτητα πανω σε ολο αυτο ....το μονο που μπορο να σας γραψω εγω αυτη την στιγμη ειναι το εξης ....στην σημερινη εποχη που ζουμε και υπαρχουμε υπαρχουν δυναμης που ειναι ανεξηγητες που δεν καταφεραν μεχρι τορα να εξηγησουν ουτε επιστημονες ,ψυχολογοι ,ψυχιατροι γιατι δεν μπορουν ....το να ζης ωμος και με αυτη την δυναμη ας την πουμε ετσι ειναι κατι πολυ ωραιο ,απο την αλη ωμος ειναι και ενα τεραστιο φορτιο ...θελει τεραστια πυθαρχεια και σεβασμο ..ειναι η ζωη στο πριν στην μεση και στο μετα .. ( αυτος που θα ενωση τα κομματια απο το παζλ θα γραψει και το καλυτερο αληθινο μπεστ σελερ στον κοσμο ))

Ανώνυμοςείπε...

Αάααα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications