Υπήρχε κάποτε μια φυλή γνωστή ως Anunnaki video
Υπήρχε κάποτε μια φυλή γνωστή ως Anunnaki

Υπήρχε κάποτε μια φυλή γνωστή στους αρχαίους κατοίκους της Γης ως Anunnaki(άλλα ονόματα Anunna, Anunnaku, Ananaki ) .Υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι οι Anunnaki του Nibiru έρχονται. Ο αείμνηστος Zecharia Sitchin παρουσίασε τα μεταφρασμένα κείμενα των αρχαίων Σουμερίων σχετικά με την προέλευση της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη.

Τα αρχαία σφηνοειδή κείμενα - μια από τις αρχαιότερες γνωστές γραφές, που χρονολογείται πριν 6.000 χρόνια –περιγράφουν την ιστορία μιας φυλής που ονομάζεται Anunnaki. Οι Anunnaki ήρθαν στη Γη από έναν πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος που ονομάζεται Nibiru, σύμφωνα με τους Σουμέριους .

Περίπου 450.000 χρόνια πριν, ο Alalu, ο έκπτωτος ηγέτης των Anunnaki , διέφυγε από τον πλανήτη σε ένα διαστημόπλοιο και βρήκε καταφύγιο στη Γη. Ανακάλυψε ότι η Γη είχε την αφθονία του χρυσού, τον οποίο ο Nibiru χρειαζόταν για την προστασία της φθίνουσας ατμόσφαιρας του .

Άρχισαν την εξόρυξη του χρυσού της Γης ​​και υπήρχαν πολλές πολιτικές μάχες μεταξύ των Anunnaki για την εξουσία. Περίπου 300.000 χρόνια πριν, οι Anunnaki αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια φυλή εργαζομένων, χειραγωγώντας γενετικά τα πρωτεύοντα θηλαστικά στον πλανήτη. Το αποτέλεσμα ήταν ο homo sapiens - εμείς.

Η διακυβέρνηση της Γης παραδόθηκε στον άνθρωπο και οι Anunnaki έφυγαν… τουλάχιστον προς το παρόν .. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα αρχαία κείμενα των Σουμέριων : Τα κείμενα δείχνουν ότι η Γη (Tiamat) χτυπήθηκε από ένα μεγάλο πλανήτη και έτσι μεταφέρθηκε στη σημερινή της τροχιά και δημιουργήθηκε η Σελήνη και η ζώνη των αστεροειδών . Στα βιβλία του, ο Δωδέκατος Πλανήτης και ο Κοσμικος Κώδικας , ο Zecharia Sitchin σκιαγραφεί αυτή την «ουράνια μάχη", όπως περιγράφεται στο κείμενο της Βαβυλώνας, ονόματι Enuma Elish .

Ο πλανήτης «Μαρντούκ» (ο Σουμεριανός "Nibiru"), καθώς ήρθε στο ηλιακό σύστημα με την δεξιόστροφη ελλειπτική πορεία του, χτύπησε τον Tiamat, που κινούνταν στην χειροτονημένη αριστερόστροφη τροχιά του. Ένας από τους δορυφόρους του Μαρντούκ χτύπησε τον Tiamat πρώτη, ακολουθούμενη από δύο ακόμα από τα φεγγάρια του Marduk. Στη συνέχεια ο ίδιος ο Μαρντούκ, ένα τεράστιο πλανητικό σώμα, χτύπησε τον Tiamat, σπάζοντας το μισό του πλανήτη σε κομμάτια, που έγινε η Σελήνη της Γης και η «Μεγάλη Μπάντα» (ζώνη των αστεροειδών).

Το άλλο μισό του πλανήτη, το οποίο χτυπήθηκε από ένα μικρότερο φεγγάρι του Μαρντούκ, μεταφέρθηκε σε μια νέα τροχιά, μαζί με ένα μεγάλο κομμάτι υλικού το οποίο έγινε το φεγγάρι του. Ο νέος πλανήτης ονομάστηκε τότε “ΚΙ," που σημαίνει "διασπασμένο". Τα αρχικά φεγγάρια της Γης διασκορπίστηκαν, αλλάζοντας σε πολλά την κατεύθυνση της τροχιάς τους.

VIDEO απο το Anunnaki the movie, η ταινία που δεν βγήκε ποτέ μην τους χαλάσει την μανέστρα! και τα παραμυθία που διδάσκουν στα σχολειά! και πανεπιστήμια σχετικά με την ιστορία του ανθρώπου!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications