Ανεξήγητα φαινόμενα ufo η κρυφή αλήθεια μετα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!

Μερικά πράγματα όσο άφορα τα ufo υπάρχουν κάποια δεδομένα και στοιχειά και δεν γίνεται να τα αγνοούν κάποιοι και να τα αναιρούν αυτά που λένε και διαδίδουν!

Οι αναφορες εντάθηκαν μετα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και φτάσαμε στο σημερα να λένε μα δεν υπάρχουν αποδείξεις ,γιατι δεν κανουν μια εμφάνιση κτλ κτλ. υπάρχουν 'απο αρχαιότητα άρα αυτά που λένε μυστική τεχνολογία δεν στέκει!και δεν έχει καμιά βάση , κατά δεύτερο υπάρχει μια μεγαλη παραφιλολογία απο άτομα άθελα τους η εσκεμμένα.

Όσο άφορα τους (GREYS) ΓΚΡΙΖΟΙ, το πιο γνωστό είδος! Οι Γκρίζοι εξωγήινοι έχουν περιγραφεί ως όντα δίχως φύλο και συναισθήματα, με δέρμα χρώματος γκρι, λεπτεπίλεπτο σώμα, υπέρογκο κεφάλι και μεγάλα μαύρα μάτια. Λέγεται ότι η μαύρη επιφάνεια των ματιών τους είναι στην πραγματικότητα μια μεμβράνη που λειτουργεί ως προστατευτικό κάλυμμα για τα αληθινά μάτια τους.

Οι Γκρίζοι αναφέρθηκαν έντονα στην υπόθεση του Roswell, αλλά και στις αναφορές του Bob Lazar από τις μυστικές εγκαταστάσεις της περιοχής 51. Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι Γκρίζοι είναι προϊόντα γενετικής μηχανικής ή κλωνοποίησης, αφού τα μέλη τους είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους, και προφανώς είναι στείροι και δεν έχουν συγκεκριμένο φύλο.

Πρόεδρο Eisenhower: ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να συναντήθηκε και με τους «Greys» στην βάση του Νέου Μεξικού, στα τέλη του 1954! Οι εκπρόσωποι αυτής της φυλής ισχυρίστηκαν ότι προέρχονται από πλανήτη του Ωρίωνα, που απέχει 640 έτη φωτός από τη Γη. Εξήγησαν ότι ο πλανήτης τους αργοπεθαίνει και σύντομα δεν θα είναι κατοικήσιμος, πράγμα που επιβεβαίωσαν οι γήινοι επιστήμονες

O αντισυνταγματάρχης Phillip Corso ήταν παρών στην υπογραφή της συνθήκης, γράφει στα απομνημονεύματα του: (…Διαπραγματευτήκαμε ένα είδος παράδοσης με αυτούς, καθώς δεν μπορούσαμε να τους πολεμήσουμε. Μας επέβαλλαν τους όρους διότι γνώριζαν ότι αυτό που φοβόμασταν περισσότερο ήταν να διαφωνήσουμε μαζί τους)!

Σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρει ότι οι Greys δεν ήταν αξιόπιστοι και πίεσαν για μία παράδοση υπό όρους, προτείνοντας μία ατζέντα η οποία ήταν πολύ ύποπτη»! Γεωλόγος σλαιτερ– μηχανικός που εργαζόταν πολλά χρόνια σε τεχνικές εταιρείες που είχαν «μαύρα» συμβόλαια με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την κατασκευή μυστικών υπογείων βάσεων με την συμμετοχή εξωγήινων, ο οποίος είχε δει …πολλά στην υπόγεια βάση Dulce του Ν.Μεξικού δολοφονήθηκε μυστηριωδώς για τις αποκαλύψεις που είχε κάνει, αναφέρει για την Συνθήκη: (Βασικά ήταν συμφωνία που έλεγε ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να παίρνουν μερικές αγελάδες και να δοκιμάζουν τις τεχνικές μεταμοσχεύσεων σε ανθρώπους, αλλά θα έπρεπε να δίνουν λεπτομερή στοιχεία για τους ανθρώπους αυτούς που θα χρησιμοποιούσαν στα πειράματα).

τον Οκτώβριο του 1955, ο γνωστός Στρατηγός 5 αστέρων «Ντάγκλας Μακάρθουρ» είπε τα πράγματα με το όνομά τους: Όλα τα έθνη πρέπει να ενωθούν, γιατί ο επόμενος πόλεμος θα είναι διαπλανητικός! Τα έθνη της Γης πρέπει κάποια μέρα να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε επιθέσεις από άλλους πλανήτες).

Μερικές αξιόπιστες πηγές ειναι αυτά πιο πάνω,άρα οποιος λέει περί Blue Beam Project η ειναι βλάκας η βάλτος! συνήθως τα της εκκλησίας τα διαδίδουν αυτά!(και αυτά που σκάλιζαν σε βράχους το 1000 π.χ πχ, τι ήταν ρε έξυπνοι;) οπως οτι ολα αυτά ειναι δημιουργία της ελίτ! θα έρθουν οι εξωγήινοι τάχα να φτιάξουν πανθρησκεία! και αλλα τέτοια χαζά ! όταν ετσι και αλλιώς όλες οι θρησκείες παίρνουν εντολές απο το Βατικανό! (παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών κτλ!)εντάξει και η βλακεία ορισμένων δεν έχει όρια !με αυτά και αυτά έχουν γελοιοποίησει το θέμα κάποιοι έξυπνοι!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications