5 συγκλονιστικές δηλώσεις στις ακροάσεις για τα UFO στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

Στις 26 Ιουλίου 2023, το Κογκρέσο των ΗΠΑ πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια ακρόαση αυτού του είδους για το θέμα των UFO, με τρεις βασικούς πρώην αυτόπτες μάρτυρες να μιλήσουν.

Τα ΜΜΕ της Αμερικής γιατι στο Ελλαδισταν ασχολούνται με τις φωτιές που βαζουν οι ελληνόφωνοι μεσώ άναρχο-ork μεχρι και πακιστανων (βλέπε στην Ρόδο)που θα κάθονται και βλέπουν θα τα έργα τους μέσα απο κανάλια τους που ειναι εκει πριν καν πιασει η φωτια, πίνοντας αίμα απο σφαγιασμενα παιδια σαν κρασι, και οπως ο ανεγκέφαλος όχλος δεν εχει ιδέα πως και αυτοι έχουν σχέση με εξωγήινους και μαλιστα απο ρατσες εχθρικες προς γνήσιο ανθρωπινό γένος που δεν ανήκουν πολλοι αναμεσα μας και που ο οχλος νομιζει οτι ειναι ταχα ιδεολογια και περιμενουν τον Μετμετεφ να τους πει ποιοι ειναι αυτοι δεν τους ξεχωριζουν καν ενω εχουν αφυσικη και μη ανθρωπινη συμπεριφορα . Τα ΜΜΕ της Αμερικής λοιπον γράφουν για τις πέντε βασικές δηλώσεις που έγιναν σε αυτές τις ακροάσεις. Παρεμπιπτόντως, μια μεγάλη ουρά από όσους επιθυμούσαν να δουν και να ακούσουν όλα αυτά με τα μάτια τους παρατάχθηκαν στο Κογκρέσο. Πολλοί δεν μπήκαν μέσα γιατί δεν χωρούσαν

1: ΟΙ ΣΤΕΝΈΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΤΌΣΟ ΣΥΧΝΆ, ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΡΟΥΤΊΝΑ
Ο Ράιαν Γκρέιβς, πρώην πιλότος μαχητικών F-18, εξιστόρησε ένα περιστατικό που συνέβη το 2014 ενώ βρισκόταν στη Βιρτζίνια Μπιτς. Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την αναβάθμιση των συστημάτων ραντάρ των αεροσκαφών, οι στρατιωτικοί άρχισαν να εντοπίζουν άγνωστα αντικείμενα που πετούσαν στον εναέριο χώρο της βάσης τους.

Αρχικά, αποδόθηκαν σε σφάλμα ραντάρ, αλλά στη συνέχεια και οι αισθητήρες των μαχητικών άρχισαν να παρατηρούν αυτά τα αντικείμενα και στη συνέχεια οι πιλότοι άρχισαν να τα παρατηρούν με τα μάτια τους. Μια μέρα, ο Γκρέιβς ήταν σε εκπαιδευτική αποστολή δέκα μίλια από την ακτή της Βιρτζίνια Μπιτς. Κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής, δύο F-18 Super Hornet "έπεσαν" πάνω σε ένα UFO σχεδόν μύτη με μύτη. «Το αντικείμενο, περιγράφεται ως ένας σκούρο γκρι ή μαύρος κύβος μέσα σε μια διαφανή σφαίρα, πέταξε σε απόσταση 15 μέτρων από το αεροσκάφος και εκτιμάται ότι είχε διάμετρο μεταξύ πέντε και 15 ποδιών (1,5 έως 4,5 μέτρα). Μετά από αυτό, οι πιλότοι ανακλήθηκαν γρήγορα στη βάση και γράφτηκε αναφορά ότι οι πιλότοι δεν τραυματίστηκαν, αλλά αυτό το περιστατικό δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

«Και σύντομα αυτές οι συναντήσεις έγιναν τόσο συχνές ». Τον Graves ακολούθησε ο David Fravor, ο οποίος είχε εμπειρία με UFO με τη μορφή Tic-Tac ενώ υπηρετούσε ως διοικητής της 41ης Μοίρας Strike Fighter στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια. Είπε ότι τα «αντικείμενα» είχαν παρατηρηθεί από τον στρατό για περισσότερες από δύο εβδομάδες. «Αυτά τα αντικείμενα κατέβηκαν από ύψος άνω των 24 χιλιομέτρων στα 6 χιλιόμετρα, αιωρούνταν στον ουρανό για αρκετές ώρες και μετά ανέβηκαν ξανά. Τα 24 χιλιόμετρα είναι ήδη διάστημα». Όταν οι πιλότοι έφτασαν στο σημείο που υπέδειξαν τα ραντάρ , είδαν εκεί «λευκό νερό», ενώ ο ουρανός ήταν καθαρός, και η θάλασσα ήρεμη, ώστε το περίεργο «λευκό νερό» να ξεχωρίζει έντονα.

Και όταν οι πιλότοι κοίταξαν κάτω σε αυτό το «λευκό νερό», είδαν ένα UFO με τη μορφή ενός Tic-Tac, το οποίο «κινήθηκε πολύ απότομα πάνω από το νερό, σαν μπάλα του πινγκ-πονγκ». Ταυτόχρονα δεν είχε ορατά φτερά ή έλικες. Το Fravor κατέβηκε χαμηλότερα για να έχει καλύτερη θέα του αντικειμένου και στη συνέχεια το UFO-Tick-Tock "ξαφνικά μετατοπίστηκε και άρχισε να ανεβαίνει". «Επιτάχυνε γρήγορα μπροστά μας και εξαφανίστηκε». Αφού επέστρεψαν στη βάση, το συζήτησαν με μια άλλη ομάδα, η οποία μπόρεσε να κινηματογραφήσει την κίνηση του αντικειμένου σε βίντεο διάρκειας 90 δευτερολέπτων. Αυτό το βίντεο δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ αρκετά χρόνια αργότερα κατά τη διάρκεια της «διαρροής», ωστόσο, σύμφωνα με το Fravor, εξακολουθεί να υπάρχει μια καταγραφή βίντεο αυτού του αντικειμένου από το ραντάρ του πλοίου, το οποίο δεν έχει δημοσιοποιηθεί και δεν γνωρίζει πού βρίσκεται τώρα.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΕΞΩΓΉΙΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΏΝ
Ο Grasch κατηγόρησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι ήταν μέρος του προγράμματος "UAP recovery" για δεκαετίες και οι υπάλληλοι του προγράμματος εκπαιδεύτηκαν ειδικά για να εντοπίζουν εγκαταλειμμένα UFO, να εξάγουν τα σωστά υλικά από αυτά και να αναστρέφουν τις τεχνολογίες τους. Το 2019, ο Grasch κλήθηκε από τον επικεφαλής της κυβερνητικής ομάδας εργασίας να βρει όλα τα εξαιρετικά διαβαθμισμένα προγράμματα που σχετίζονται με την αποστολή της ομάδας εργασίας. «Κατά τη διάρκεια των επίσημων καθηκόντων μου, ενημερώθηκα για ένα πολυετές πρόγραμμα εξόρυξης δεδομένων σύγκρουσης UAP και αντίστροφης μηχανικής στο οποίο δεν μου απαγορεύτηκε η πρόσβαση», είπε ο Grasch.

ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΙΟΛΟΓΊΑ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΉΣ ΕΝΌΣ UFO.
Η βουλευτής της Νότιας Καρολίνας, Νάνσι Μέις, ζήτησε από τον Ντέιβιντ Γκράς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα εξωγήινα σώματα που φέρεται να βρέθηκαν σε UFO που ειχαν πέσει . Ο Γκράς είχε προηγουμένως κάνει μια δήλωση ότι είχαν βρεθεί «πληρώματα» σε συντριβή εξωγήινων σκαφών. Ο Γκράς απάντησε ότι ναι, μιλούσε για «βιολογικά υλικά» που συνδέονται με κάποια από τα αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν. Ωστόσο, είπε ότι δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει δημόσια.

Η Μέις ρώτησε αν αυτά τα βιολογικά υλικά ήταν ανθρώπινης προέλευσης ή όχι και ο Γκράς απάντησε: «Ήταν απάνθρωπο, και αυτό είναι κατά την εκτίμηση των ανθρώπων που είναι άμεσα εξοικειωμένοι με το πρόγραμμα με το οποίο μίλησα και που εξακολουθούν να συμμετέχουν αυτήν τη στιγμή σε αυτό το πρόγραμμα». Όλος αυτός ο διάλογος ενδιέφερε τον Έρικ Μπέρλισον, εκπρόσωπο από το Μιζούρι, ο οποίος είπε ότι ήταν "μάλλον δύσπιστος" στην ακρόαση. Ρώτησε ευθέως τον Γκρας: «Είδες το διαστημόπλοιο;»

Ο Γκρας φάνηκε να σκέφτεται για ένα δευτερόλεπτο πριν απαντήσει: «Πρέπει να είμαι προσεκτικός περιγράφοντας αυτό που είδα με τα μάτια μου, αλλά θα μπορούσα να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση κεκλεισμένων των θυρών». Τότε ο Μπέρλισον ρώτησε αν ο Γκράς είχε δει αυτά τα πτώματα και απάντησε ότι δεν τα είχε δει ο ίδιος. Ο Μπέρλισον είπε τότε ευθαρσώς ότι προσωπικά βρήκε την ιδέα ότι ένα εξωγήινο είδος ικανό να ταξιδέψει δισεκατομμύρια έτη φωτός να είναι τόσο ανίκανο ώστε να μην μπορεί να επιβιώσει από ένα ατύχημα στη Γη ήταν πολύ τραβηγμένο.

Ο Grash απάντησε ήρεμα στην επίθεσή του: "Ανεξάρτητα από το επίπεδο νοημοσύνης σας, συντρίβονται αεροπλάνα και αυτοκίνητα. Και ένα μικρό ποσοστό ανεξάρτητα από το πόσο επαγγελματικό είναι, θα καταλήξει σε αποτυχία της αποστολής."

ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΙΛΉΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΊΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΎΨΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ UFO
Εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ανασχεδιασμού των UFO και την εύρεση σωμάτων εξωγήινων , ο Grash είπε ότι πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου, προσπάθησαν να σταματήσουν και να εκφοβίσουν, ακόμη και να τους τραυματίσουν σωματικά από φόβο ότι θα πουν μυστικές πληροφορίες. "Ορισμένοι από τους συναδέλφους μου έχουν υποστεί βάναυση διοικητική επίθεση. Στην πραγματικότητα, ως ηγέτης, με στενοχωρεί πραγματικά που τα τελευταία τρία χρόνια αυτό συνέβη σε συναδέλφους μου."

Ο Grasch αποκάλεσε ωμά αυτή τη συμπεριφορά «διοικητική τρομοκρατία». "Είναι από το απόθεμα εργαλείων τους για να φιμώσουν τους ανθρώπους, ειδικά τους επαγγελματίες δημοσίους υπαλλήλους που νοιάζονται για την καριέρα τους, τις άδειες ασφαλείας, τη φήμη τους, για να ανέβουν στην εταιρική σκάλα. Όταν απειλείς αυτή τη ροή,πολλοί άνθρωποι υποχωρούν Αλλά είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω αυτούς τους ανθρώπους».

ΤΑ UFO ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΌ ΌΣΑ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ
Σύμφωνα με τον Ryan Graves, ακόμη και όταν κάθονται εδώ τώρα, τα UFO βρίσκονται στον «εναέριο χώρο μας», αλλά αναφέρονται πολύ λιγότερο . «Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι σπάνιες ή μεμονωμένες, είναι συνηθισμένες. Στρατιωτικά πληρώματα αεροσκαφών και εμπορικοί πιλότοι, συχνά γίνονται μάρτυρες αυτών των φαινομένων. Η λεγόμενη εθνική ασφάλεια φιμώνει τους εμπορικούς πιλότους που φοβούνται τις επαγγελματικές επιπτώσεις, τρομάζει τους μάρτυρες και τους χλευάζουν για την αξιοπιστία των μαρτυριών των αυτοπτών μαρτύρων.

Ολοκλήρωσε τη δήλωσή του καλώντας τον κόσμο «να ρίξει το στίγμα και να αντιμετωπίσει το ζήτημα ασφάλειας που αντιπροσωπεύει αυτό το θέμα». "Ο αμερικανικός λαός αξίζει να γνωρίζει τι συμβαίνει στους ουρανούς μας. Έχει καθυστερήσει πολύ." Στο τέλος της ομιλίας του, η εκπρόσωπος της Νότιας Καρολίνας Nancy Mays του ζήτησε να δώσει ένα κατά προσέγγιση ποσοστό θεάσεων UFO που δεν αναφέρονται. Και ο Graves είπε ότι μόνο περίπου το 5% των συνολικών θεάσεων UFO αναφέρονται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications