Ξέσπασε ο αξιωματικός μέσα από τις φυλακές, δειτε τι έιπε
Ξέσπασε ο αξιωματικός μέσα από τις φυλακές, δειτε τι έιπε

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τα δύο παιδιά – Χάνουν την αισιοδοξία τους και φοβούνται για το μέλλον

Συμπληρώθηκε ένας μήνας στη φυλακή και κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό ακόμη θα παραμένουν έγκλειστοι ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο Λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, που συνελήφθησαν από τουρκικό περίπολο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές Έβρου.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, τα δύο παιδιά και οι οικογένειές τους ζουν έναν εφιάλτη.
Η αισιοδοξία των πρώτων ημερών ότι είναι θέμα ωρών ή το πολύ μερικών ημερών να λυθεί το ζήτημα, έδωσε τη θέση της στην απογοήτευση και στο φόβο ότι οι Τούρκοι μπορεί να τους κρατήσουν παρανόμως μέσα για πολύ καιρό.

Όσο δεν γίνεται γνωστό το κατηγορητήριο, τόσο οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί θα παραμένουν έγκλειστοι στις τουρκικές φυλακές. Οι γονείς κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου της Παρασκευής, ενημέρωσαν τα παιδιά τους για την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης, ενώ παρά τις επίμονες πιέσεις των δυο δικηγόρων, το δικαστήριο δεν ορίζει δικάσιμο.

Τα τελευταία νέα έκαναν τον ανθυπολοχαγό Μητρετώδη να ξεσπάσει για πρώτη φορά κατά την επίσκεψη των γονιών του.
«Πατέρα τώρα καταστράφηκε η καριέρα μου; Πώς θα μπορέσω να σταθώ πάλι σαν αξιωματικός, πώς θα διοικήσω στρατιώτες που θα ξέρουν ότι έπεσα σε χέρια Τούρκων χωρίς να αντιδράσω και να προβάλω αντίσταση» φέρεται να είπε ο ανθυπολοχαγός σύμφωνα με το Star.

Την ερχόμενη εβδομάδα, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν το επισκεπτήριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αφού είναι Μεγάλη Παρασκευή και λόγω Αργίας θα μπορούν να βρεθούν στο ελληνικό Προξενείο, αφού σε όλες τις επισκέψεις στην φυλακή, τους γονείς συνοδεύει η πρόξενος Σωτηρία Θεοχαρίδου.

Από newsbomb

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Οπως χαριεντιζονταν ο αδελφος μασονος Ελ.Βενιζελος με τον Κεμαλ Ατατουρκ στις πλατες των Ελληνων,ετσι χαριεντιζονται και σημερα Αλεξης και Ερντογαν.
Τα παιδια μας ρε καθαρματα τι σας φταινε;Οριστε ηγετες να κυβερνησουν τον ενδοξο τουτο τοπο.Να τους καμαρωσουμε.Εμεις ανικανοι ημαστε να απαγαγουμε δυο Τουρκους;Ειμαστε εντελως ανικανοι να πιασουμε αυτους που παραβιαζουν τα συνορα στον Εβρο και την υφαλοκριπιδα μας;Οχι βεβαια!!
Απλα η στοα που κυβερναει δεν εχει παρει τετοιες εντολες.
Ο Καημενουλης υπουργος μας που βρομιζει την ενδοξη στρατιωτικη στολη καθε τοσο που την φορα τσιπα δεν εχει να παριστανει και τον υπουργο;Αλλα μπροστα στο παραδακι πουλανε και την μανα τους στο διαβολο,τα Ελληνοπουλα θα σκεφτουν τα γουρουνια που ειναι στην φυλακη η τους γονεις τους;

Καθαρματα που απο το υστερημα του ο Ελληνικος λαος πληρωνει και την μισθοδοσια σας.

Veloutsaείπε...

Ένας από τους πολλούς είμαι και εγώ που σκέπτονται καθημερινός τους συναδέλφους στρατιώτες . και ποιο πολύ της Πασχαλινές άγιες μέρες. Αλλά δυσκολεύομαι και δεν μπορώ να καταλάβω τη σχέση έχει ο Μασονισμός. Δεν ξέρω από πού ο κύριος ανώνυμος παίρνει της πληροφορίες του για την Ύπατη Στοά. Το "ο Αδελφός Μασόνος Ελευθέριος Βενιζέλος …….." και το "Απλά η στοά που κυβερνάει δεν έχει πάρει τέτοιες εντολές" Τη εννοείτε κύριε ανώνυμε?
Εάν δεν γνωρίζετε αυτούς, τους Μασόνους, τότε γιατί να δημοσιεύεται ανόητα και παράλογα σχόλια για τους Μασόνους. Πολύ πιθανών οι άνθρωποι τριγύρω σας να μην εχουν να ασχοληθούν με τίποτε άλλο όπως το παρατήρησα τα τέσσερα τελευταία χρόνια που έρχομαι στην Ελλάδα τους τρεις μήνες του καλοκαιριού. Το μόνο που άκουγα ήταν δριμύτερες κατηγορίες για δημοτικούς και πολιτικούς, από άλλα τα κόμματα. Εγώ εχω μάθει ότι δεν γίνετε να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους αρνητικούς και να έχεις θετικές σκέψεις για το μέλλον. Θα σας συμβουλέψω να γίνετε εσείς η αλλαγή για ένα καλύτερο μέλλον στην ηλιόλουστη Πατρίδα μας την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications