Νέο επίσημο βίντεο  με UFO υψηλής ταχύτητας δημοσιεύτηκε από αμερικανικό στρατιωτικό αεροπλάνο!
Νέο επίσημο βίντεο  με UFO δημοσιεύτηκε από αμερικανικό στρατιωτικό αεροπλάνο!

Ο Αμερικανός πιλότος κατέγραψε ένα άγνωστο αντικείμενο να πετά πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το βίντεο ειναι του 2015 απο την ανατολική ακτή των ΗΠΑ απο ένα F/A-18 και το UFO ήταν δύσκολο να καταγράφει, καθώς πετούσε με απίστευτη ταχύτητα. Αυτό είναι το τρίτο επίσημο βίντεο με UFO που δημοσιεύτηκε απο αμερικανικούς στρατιωτικούς.

Τα πρώτα δύο δημοσιεύθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017 στο New York Times. Κανένας από τους Αμερικανούς ειδικούς δεν έχει ακριβείς πληροφορίες για το τι ήταν τα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου και του UFO στο τελευταίο βίντεο.

Ο Christopher Mellon , ένας πρώην υπάλληλος του Foreign Intelligence που εργάστηκαν στο γραφείο του Προέδρου Μπιλ Κλίντον και του Τζορτζ Μπους, δήλωσε για το βίντεο: «Αυτό προφανώς δείχνει ότι υπάρχουν αεροπλάνα που είναι κατά πολύ ανώτερα από αυτά που έχουν οι ΗΠΑ »

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μετά απο αυτα τα τρία βίντεο που ειναι σοβαρά περιστατικά, θύμισε τις ελλείψεις του FBI και της CIA μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.Λέει επίσης ότι αν και αυτά τα αντικείμενα δεν φαίνεται να αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια, είναι απαραίτητο να τα ερευνήσουμε προσεκτικά για το τι ειναι και αν ειναι κάτι το απειλητικό.

Ο Mellon στο τέλος της δήλωσής του αναρωτιέται «Είναι πιθανό ότι αυτή η τεχνολογία να ειναι απο την η Ρωσία ή την Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μεινει τεχνολογικά πίσω; Ή μήπως είναι μια απόδειξη για την ύπαρξη των εξωγήινων;».©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications