ΟΙ  ΑΡΧΑΙΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΗΤΑΝ  ΟΙ  ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΤΗΣ  ΓΗΣ

Ο Γκάλτων, ο ιδιοφυής Άγγλος ιδρυτής της ευγονικής επιστήμης, το 1892 στο έργο του για τις«Βιολογικές βάσεις της νοημοσύνης» απέδειξε, ότι η ανθρώπινη ευφυΐα είναι η κατ΄εξοχήν θεμελιώδης γνωστική λειτουργία και ο βαθμός της νοητικής δύναμης των ατόμων μιας κοινωνίας είναι αυτός που παίζει τον πιο σπουδαίο ρόλο στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανέλιξη ενός λαού.

Ο Γκάλτων εκτίμησε ότι: «οι ευφυέστεροι (και αραιότεροι) άνθρωποι που έζησαν ποτέ στην γη, ήταν οι αρχαίοι Έλληνες του 5ου και του 4ου αιώνα π. Χ.» (Έλληνες του 5ου και του 4ου αιώνα π. Χ πριν την τουρκοκρατία!).

Επίσης έγραψε ότι: «οι Έλληνες του 4ου αιώνα είχαν το ανώτερο πνευματικό επίπεδο όλων των εποχών». Ο Γκάλτων έδινε στους αρχαίους Έλληνες, με σημερινούς όρους, μέσο όρο ευφυΐας, πάνω από 130 μονάδες. Ο τυπικός Έλληνας της εποχής εκείνης ανήκε στην κλίμακα του ευφυούς προς τον πολύ ευφυή.

Κατά τον Γκάλτωνα οι Άγγλοι είναι ο δεύτερος σε ευφυΐα λαός της γης, μετά τους αρχαίους Έλληνες. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε «οι σημερινοί άγγλοι είναι δύο επίπεδα ανώτεροι των Νέγρων της Αφρικής και δύο επίπεδα κατώτεροι των αρχαίων Ελλήνων».

ΓΥΡΩ ΣΤΟ 300 Μ.Χ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ! ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ!

ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τακτικής έκθεσης του ΟΟΣΑ για τις ικανότητες των 15χρονων μαθητών στα Μαθηματικά, τις Φυσικές Επιστήμες και την Ανάγνωση, η Ελλάδα βρίσκεται στην 42η θέση για το 2015 επί 65 χωρών συνολικά, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στην Ευρώπη αλλά… από το τέλος!

ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. (ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ Ή ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ).Το ποσοστό του ΑΕΠ που η Ελλάδα δαπανά για έρευνα και τεχνολογία, είναι μόλις 0,6%.

ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
Ο Ιωάννης Μεταξάς σημειώνει στο ημερολόγιό του για τους Έλληνες ψηφοφόρους:
«Η ιδέα πως θα έτρεχα από μπακάλικο σε μπακάλικο, από χωριό σε χωριό, να παρακαλώ να με ψηφίσουν.
Η ιδέα να δικαιολογούμαι για τα παράπονα που θα είχαν και να ταπεινώνομαι.
Η ιδέα πως θα έλεγα ψευτιές.
Η ιδέα πως θα εκολάκευα ανθρώπους που δεν εκτιμούσα.
Η ιδέα πως θα έκανα επαίνους σε παλιανθρώπους.
Η ιδέα πως θα έκανα συμβιβασμούς με την συνείδησή μου και θα αδικούσα ικανούς, για να ευνοήσω ανικάνους, υποκύπτοντας εις την θέλησιν του άλφα ή του βήτα φίλου του κόμματος.
Η ιδέα ότι θα εξευτελιζόμουν στον έναν και στον άλλον, για να μαζεύω χρήματα για τον κομματικό αγώνα.
Η ιδέα πως θα εζήμιωνα οικονομικώς το σπίτι και θα έπασχε η οικογένεια μου, όλα αυτά με έκαναν να ανατριχιάζω και να βλέπω το βάραθρο που οδηγεί η φιλοδοξία τους τίμιους πολιτικούς».

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»
«Οι έλληνες πολιτικοί εμφανίζονται ψυχικά διαταραγμένοι και έχουν λόγο και συμπεριφορές με χαρακτηριστικά από το φάσμα της ψυχοπαθολογίας. Παρουσιάζουν παθολογικό ναρκισσισμό, διγλωσσία, αλαζονεία, ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου και ζουν στο δικό τους φανταστικό κόσμο.
Οι υποσχέσεις τους είναι προϊόν ψεύδους ή λαθεμένης εκτίμησης της πραγματικότητας. Μπερδεύουν την πραγματικότητα με το ψέμα και ζουν σε μια κατάσταση που δεν είναι απολύτως ρεαλιστική. Συχνά ο λόγος τους προσομοιάζει με το παραλήρημα ενός ΨΥΧΩΣΙΚΟΥ. Παίζουν το θέατρο του παραλόγου και στο τέλος το πιστεύουν και οι ίδιοι».

«Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μία ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες».
"Το ερώτημα, που συχνά εγείρουν οι λογικοί άνθρωποι, είναι πώς και γιατί τα ηλίθια άτομα καταφέρνουν να καταλαμβάνουν υπεύθυνες θέσεις εξουσίας". "Ένα ποσοστό του εκλογικού σώματος είναι ηλίθιοι άνθρωποι και οι εκλογές παρέχουν σε όλους αυτούς μία θαυμάσια ευκαιρία για να βλάψουν όλους τους υπόλοιπους, χωρίς να κερδίσουν το παραμικρό από τις ενέργειές τους."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications