Έχουμε νέα για την πτήση MH370 της Malasian Airlines! που κανένας “ειδικός”! δεν είπε τι έγινε ενα ολόκληρο αεροπλάνο!
Έχουμε νέα για την πτήση MH370 της Malasian Airlines!που κανένας “ειδικός”! δεν είπε τι έγινε ενα ολόκληρο αεροπλάνο!

Έχουν περάσει τρία χρόνια, και ακόμα δεν υπάρχει ούτε ενα ίχνος της μοιραίας πτήσης MH370 της Malaysia Airlines.

Το αεροσκάφος Boeing 777, με 239 επιβαίνοντες, εξαφανίστηκε ενώ εκτελούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ-Πεκίνο στις 8 Μαρτίου του 2014. Ωστόσο οι έρευνες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, οι “επιστήμονες” του βαράω προσοχή στην Νέα τάξη, απέτυχαν να δώσουν μια τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη εξήγηση, συμφωνα με το πρωτόκολλο δεοντολογίας της ελιτ,ξέρετε τώρα οτι ξεφεύγει και δεν πρέπει να ξέρουν οι μάζες ειναι “θεωρίες συνωμοσίας” ναι! ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός ζει ακόμα!!για να ελέγχουν τις μάζες.

Άλλοι δήθεν ερευνητές πίσω απο αυτές τις δηθεν “έγκυρες” και σοβαροφανείς πήγες,δηλαδή οι στημένες σελίδες του συστήματος της παγκόσμιας ελεγχόμενης πληροφορίας και ύπνωσης, έγραφαν κάτι ηλιθιότητες λες και τις έγραφαν 10 χρόνων παιδιά! ενα παράδειγμα να αναφέρουμε μόνο που έπαιζε σε γνωστη ιστοσελίδα στην Ελλάδα:

Ο πιλότος ήξερε να αποφύγει τα ραντάρ!, αυτό πρέπει να το είχε γράψει άσχετος απο Ραντάρ, αλλα και της λογικής! απευθυνόμενος στο πόπολο! κανεις απο αυτούς τους “επιστήμονες” της φάπας! δεν απάντησε στο ερώτημα :Γιατί δεν εντοπίστηκε το αεροπλάνο απο το στίγμα που δίνει το μαύρο κουτί;, γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας επιστήμονας, (εκτός απο εναν εν ζωή ακόμα που κυνηγήθηκε) όταν έχεις ελεγχόμενα σχολεια έχεις ελεγχόμενους “επιστήμονες” και οχι μόνο “επιστήμονες”, ο εκφυλισμός ειναι σε ολους τους τομείς! άνθρωπος που θεωρεί “επιστήμονα” τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, οχι μονο δεν ειναι επιστήμονας! αλλα ενα γρανάζι του συστήματος και τίποτα άλλο, αρκεί που έχει τον τίτλο, και πτυχία που παίρνεις και με νοημοσύνη 30! οπως διαπιστώθηκε σε μια συζήτηση που είχα με ενα αμόρφωτο πτυχιούχο “επιστήμονα”! και δεν εχω σπουδάσει καν φυσική!δεν γνωρίζω τους ορούς που χρησιμοποιούν μόνο. Αυτό εξηγεί και γιατι δεν εχει βγει κανένας εφευρέτης επι χρονιά στην Ελλάδα, το σύστημα ειναι ετσι που “σκοτώνει” όσους αξίζουν.

Ο Σιωνισμός δεν έχει επιρροή μονο στο οικονομικό σύστημα οπως ψεύδος νομίζει η μάζα!

Το μοντέλο της φυσικής που διδάσκουν στα σχολεια ειναι ολο ελεγχόμενο, ακόμα και λάθος σε πολλά σημεία εσκεμμένα!Στη Γερμανία το 1933, ο γερμένος Leonard έγραψε στο "Volkischen Beobachter": "Το πιο σημαντικό παράδειγμα της επικίνδυνης επιρροής της εβραϊκής κοινότητας για τη μελέτη της φύσης είναι ο Αϊνστάιν με τη θεωρία του, και την μαθηματική φλυαρία, που αποτελείται από παλιά δεδομένα και αυθαίρετες προσθήκες. Τώρα η θεωρία του γκρεμίστηκε " και όμως μετα απο 80 χρονιά την διδάσκουν ακομα στα κολεγιά!

Στην “ναζιστική” Γερμάνια που ηταν στενά συνδεδεμένη με την τεχνολογική πρόοδο,η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν είχε επίσημα απαγορευτεί. Γιατί έγινε αυτη η έκρηξη τεχνολογικής προόδου στην “ναζιστική” Γερμάνια? η απάντηση ειναι στο εξής γεγονός: Δεν υπήρχαν Εβραίοι να κινούν τα νήματα πουθενά , η Γερμάνια ήταν ελεύθερη απο εβραϊκή επιρροή μαζί με τα “σκυλια” τους. Στη ναζιστική Γερμανία, για πρώτη φορά εφευρέθηκαν βαλλιστικοί πύραυλοι,jet μηχανές κτλ , αεροσκάφος τύπου δισκοειδής UFO, καθώς και η ατομική βόμβα που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 1944, ελεύθερη ενεργεία, και πολλά άλλα, μετά το 1945 0 εξέλιξη!.

Ένας σαμάνος, που ονομάζεται Ιμπραήμ Mat Ζην, που κάνει μαγικές τελετουργίες, έχει τραβήξει την προσοχή των συμπατριωτών του,με τις δηλώσεις του για εκείνη την μοιραία πτήση. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, είπε ότι η πτήση είναι σε μια παράλληλη πραγματικότητα, και θα ειναι εκεί για 25 χρόνια,στη συνέχεια θα επιστρέψει.Σύμφωνα με το σαμάνο, οι επιβάτες του αεροσκάφους θα ειναι ζωντανοί, λόγω των διαφορών μεταξύ των δύο διαστάσεων, διευκρινίζοντας ότι λόγο του χωροχρόνου, ολα αυτα τα χρονιά θα είναι σαν μια μέρα γι 'αυτούς.

Όπως θα περίμενε κανείς, αυτα που λέει έχουν επικριθεί τόσο από τους συμπατριώτες του αλλα και απο ισλαμικούς θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας, που λένε ότι μαγικές πρακτικές απαγορεύονται. Φυσικά και απαγορεύονται!! αυτα ειναι θεωρίας συνωμοσίας για ρυπογόνες φυλές του σιωνισμού!που ειναι κατώτεροι και ανάπηροι εκ φύσεως,δεν υπάρχουν αυτα!(οτι γνώση έχουν σήμερα δεν ειναι απο αυτούς!) οι ιδιοι βεβαία κομμάτιαζαν ανώτερους, βλέπε κυνήγι μαγισσών κάποτε, αλλα και σχετικά πρόσφατα αιματοκύλησαν όλη την Ευρώπη και μαγάρισαν τους λαούς, δεν αναφέρουμε καν την αρχαία Ελλάδα τι ηταν οι λεγόμενοι φιλόσοφοι!γιαυτό τους σκότωσαν.....! Η τι εκαναν στα Ελευσίνια Μυστήρια!...κατάλαβε κανεις τίποτα απο ολα αυτά?

Το ίδιο είχαμε αναφέρει το 2014 εδώ:(σε αεροπλάνο που επέστρεψε., πρόλαβαν και το ανέφεραν επίσημα στις ειδήσεις της Ινδονησίας, πριν πάρουν εντολή να το κουκουλώσουν το θέμα. Το γεγονός δεν μεταδόθηκε από κανένα δυτικό μέσο μαζικής ενημέρωσης παρά μόνο από τα ινδονησιακά.) Δεν είχε χαθεί 35 χρονιά ! στην Γη πέρασαν 35 χρονιά! τα λέγαμε και εδώ .....Άλλα τι να πεις; αν πεις κατι εδώ θα το πάρουν άλλοι για δίκη τους ανακάλυψη!.Σημ:παραλείψαμε μερικές πληροφορίες απο το κείμενο, για δίκη μας προστασία, καθώς μας εχουν στοχοποίησει ηδη!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

http://rune.galactic.to/thaoeng.html
Μεχρι τη μεση της σελιδας που παραθετω υπαρχει η αφηγηση
μιας απαγωγης ενος ανθρωπου απο εξωγηινους μεσω του παραλληλου
κοσμου μας το 1987.
και η συνεχεια ειναι απο τα πιο εντυπωσιακα και ενημερωτικα
που εχω διαβασει σχετικα με την ιστορια των πολιτισμων
που υπηρξαν στη γη κ πολλα αλλα..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications