29 Μαρ 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ!

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ!

Χριστιανοφασίστες μας βλέπουν μερικοί Μουσουλμάνοι την ώρα που οι εδώ αριστεροί την αποθεώνουν!

Την παρέλαση παρακολούθησαν ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας της χώρας.

Στην παρέλαση προπορεύτηκε, ως είθισται, το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.

Στην παρέλαση συμμετέχουν τα σχολεία της Α' Αθηνών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγισμού, η ομάδα των Special Olympics ο σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης και η Παγκρήτιος Ένωση Αθηνών.

Σε αυτή την παρέλαση, η παρουσία που ξεχώρισε ήταν εκείνη μία μουσουλμάνα φορώντας μίας λευκή μαντήλα.σημαιοφόρου από το Αφγανιστάν!! αφου στην Συριά δεν ειναι μουσουλμάνες οι πιο πολλές,και δεν ξεχωρίζουν καν απο Ελληνίδες! οπως οι μουσουλμάνες (όταν έχεις αριστερούς καθηγητές και λαθρο που δεν κάνουν ούτε τα μισά μαθήματα ! μπορεί να μην μιλάνε καν ελληνικά ,συν οτι οι αριστεροί ειναι ρατσιστές προς Έλληνες) καλά πως γίνεται τέτοιο ξεφτίλισμα και δεν κάνει τίποτα κανεις; παντού αριστεροτουρκοι εχουν μπει?

Αυτοί δεν ειναι ρατσιστές ? τι έχουν να πουν εδώ οι αριστεροί; τι να πουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι, οπως τους έλεγε ο δικός τους ο Λένιν, εντολές εκτελούν ως άβουλα σκυλιά, δεν εχουν καν λογική!γιαυτό ειναι και αριστεροί...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: