29 Μαρ 2017

Ο ανάπηρος της ελιτ που έχουν δήθεν για επιστήμονα:Stephen Hawking καλεί για «παγκόσμια διακυβέρνηση»

Ο ανάπηρος της ελιτ που έχουν δήθεν για επιστήμονα:Stephen Hawking καλεί για «παγκόσμια διακυβέρνηση»

Κάθε φορά που ο Hawking κάνει κάποιες δηλώσεις, γίνεται ένας μικρός "σάλος",σε αυτή την περίπτωση σε μια συνέντευξη είπε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο κίνδυνος!! και ότι μόνο μια «παγκόσμια κυβέρνηση» μπορεί να μας σώσει! δείχνοντας ποιοι τον προωθούν, και για ποιους δουλεύει ,μάλιστα ωραία δικαιολογία βρηκαν αυτη την φορά, να πει για να υποστηρίξει την ελιτ: "η τεχνητή νοημοσύνη " είναι ο κίνδυνος!Stephen Hawking με μια πρόχειρη ερευνά:

Καμία εφεύρεση,τίποτα νέο, μονο θεωρίες χωρίς ουσία, αμπελοφιλοσοφίες και βιβλία,με στοιχειά απο άλλους, γιατι τον έχουν θεοποιήσει και ασχολούνται όλοι μαζί του; δεν υπάρχουν άλλοι η δεν βολεύουν οι άλλοι; αν γράψω εγώ οτι οχι μονο υπάρχουν εξωγήινοι, αλλα ειναι ηδη εδώ ενα είδος, αλλα οχι ετσι οπως νομίζει μάζα και λένε κάποιοι,και μάλιστα με στοιχειά για τα λεγόμενα μου, θα θεωρούμαι επιστήμονας?και οχι αυτο που λεει αυτός: μην έρθουμε σε επαφή! και άλλα παραμυθία σύμφωνα με την ελίτ!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Προσθέτει επίσης ότι η τεχνολογική πρόοδος βοήθησε το είδος μας να πετύχει αξιομνημόνευτους άθλους, ωστόσο είναι πιθανόν να μας οδηγήσει στον αφανισμός.

«Από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού, η επιθετικότητά μας αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη, καθώς προσέφερε ορισμένα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα για την επιβίωσή μας», επισημαίνει.

«Είναι εγγεγραμμένη στα γονίδιά μας μέσω της δαρβίνειας εξέλιξης. Τώρα, όμως, η τεχνολογία προχωρά με τέτοιο ρυθμό που η επιθετικότητα μπορεί να μας αφανίσει όλους, μέσω ενός πυρηνικού ή βιολογικού πολέμου. Πρέπει να ελέγξουμε αυτό το κληρονομούμενο ένστικτο με τη λογική και τη σκέψη μας».

Παρά τους κινδύνους πάντως που αντιμετωπίζει το ανθρώπινο είδος, υπάρχει ελπίδα επιβίωσης, σύμφωνα με τον Βρετανό επιστήμονα. Όμως, πρέπει να δράσουμε συντονισμένα.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε γρήγορα αυτές τις απειλές και να αντιδράσουμε πριν βγουν εκτός ελέγχου. Αυτό ίσως σημαίνει πως χρειάζεται κάποιας μορφής παγκόσμια διακυβέρνηση», συμπληρώνει, επισημαίνοντας ωστόσο πως και αυτή η παγκόσμια διακυβέρνηση ίσως τελικά εξελιχθεί σε τυραννία. «Όλα αυτά μπορεί να με κάνουν να ακούγομαι πεσιμιστής, ωστόσο είναι αισιόδοξος. Πιστεύω πως η ανθρώπινη φυλή θα αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις».

Ο Χόκινγκ δηλώνει επίσης χαρούμενος για όσα έχει ζήσει. «Ταξιδεύω πολύ, έχω βρεθεί στον βυθό της θάλασσας μέσα σε υποβρύχιο και έχω ζήσει την εμπειρία των συνθηκών έλλειψης βαρύτητας, σε μία πρώτη προετοιμασίας για το ταξίδι στο διάστημα που ελπίζω να κάνω με την Virgin Galactic. Είναι εντυπωσιακή εποχή για να ζει κανείς».

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος φυσικός προειδοποιεί για τον κίνδυνο αφανισμού του ανθρώπινου είδους. Τον περασμένο Νοέμβριο, σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είχε υποστηρίξει πως ο άνθρωπος θα εκλείψει από τη Γη μέσα στα επόμενα 1.000 χρόνια, προσθέτοντας πως ο μόνος τρόπος για να αποφύγει μια μαζική εξαφάνιση η ανθρωπότητα μέσα στην επόμενη χιλιετία, είναι να βρει έναν άλλο πλανήτη να κατοικήσει.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ανάπηρος της ελιτ που έχουν δήθεν για επιστήμονα:Stephen Hawking καλεί για «παγκόσμια διακυβέρνηση»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: