Το μυστήριο του Ναύαρχου Richard E. Byrd στην Ανταρκτική  και το χαμένο πλήρωμα του  οχήματος  γίγαντα Snow Cruiser!

Αυτό γεγονός συνέβη το 1939. Αυτό το γιγαντιαίο όχημα χιονιού ηταν στελεχωμένο με πέντε άνδρες και ενα αεροπλάνο, και επαρκή εξοπλισμό και τρόφιμα για ένα χρόνο ,για να εξερεύνηση την Αντάρτικη.

Η επίσημη ιστορία μας λέει ότι το όχημα και η αποστολή είχε ως στόχο ερευνά στην Ανταρκτική, ενώ το πλήρωμα που αποτελείται από επιστήμονες και διεξήγαγαν πειράματα σεισμολογίας, μετρήσεις των κοσμικών ακτίνων, καθώς μελέτη του πάγου. Αλλά η αλήθεια ειναι ότι το Snow Cruiser έχει χρησιμοποιηθεί για μια μυστική επιχείρηση με επικεφαλής τον ναύαρχο Richard E. Byrd.

Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί γνώριζαν ότι οι Γερμανοί είχαν διεξάγει μια μυστική αποστολή στην Ανταρκτική,ο ναύαρχος Ρίτσαρντ Ε Byrd είχε λάβει εμπιστευτικές εντολές από το Λευκό Οίκο για να κάνει μια αμερικανική αποστολή στην Ανταρκτική. Πρέπει να ξέρετε ότι η αποστολή ηταν σε κάθε τίτλο εφημερίδας της εποχής το 1939 καθώς και με τις προετοιμασίες, για την Αποστολή στην Ανταρκτική, οι Αμερικανοί είχαν διαβάσει κάθε μικρή λεπτομέρεια σχετικά με την πρόοδο της κατασκευής του θηρίου. Οι Αμερικανοί ήθελαν να είναι οι πρώτοι που θα ανακαλύψουν την θρυλική είσοδο της κούφιας Γης!αλλα τους πρόλαβαν οι Γερμανοί που ηταν ανώτεροι ! άλλος ένας λόγος που έπρεπε να καταστρέψουν πάση θυσία την Γερμανία του Χίτλερ, και να ξανά φέρουν τον μεσαίωνα στην Ευρώπη! .

Αλλά μετά απο τον Ιανουάριο του 1940 ... το μυστήριο αρχίζει ... Από αυτό το σημείο και μετα δεν αναφέρθηκε ξανά στις εφημερίδες τίποτα όσο άφορα την αποστολή, ούτε καμια αναφορά για την πρόοδο της αποστολής.Υπήρχε μόνο μια αναφορά σε εφημερίδα που εκδόθηκε στις 15 Μάη το 1940 της Νέας Υόρκης με λεπτομερή έκθεση του Ναύαρχος Byrd σχετικά με τις διαπιστώσεις στην Αποστολή της Ανταρκτικής.

Ο ναύαρχος ανέφερε ότι η αποστολή «πέτυχε πολύ περισσότερα από ό, τι περίμεναν, συμπεριλαμβανομένου την ανακάλυψης 900 μιλίων από άγνωστη ακτογραμμή, αλλά και σε αυτό το άρθρο, ποτέ δεν αναφέρουν τι απέγινε το όχημα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης High Jump στα τέλη του 1946(μεταφορά Γερμανών επιστημόνων, αιχμάλωτους πόλεμου που ηταν 50 χρονιά μπροστά απο ολους εκεί την εποχή,απο κατεχόμενη και διαλυμένη Γερμανία στην Αμερική), αργότερα μια αποστολή βρήκε εγκαταλελειμμένο το όχημα, ήταν ακριβώς το όπως είχε αφήσει το πλήρωμα, με χαρτιά, περιοδικά και τσιγάρα διάσπαρτα στο εξωτερικό του. Το όχημα χρειαζόταν μόνο αέρα στα ελαστικά και κάποια συντήρηση, για να ξανα γινόταν λειτουργικό.

Το 1958, μια διεθνής εκστρατεία αποκάλυψε το όχημα και πάλι είχε καλυφθεί ολο με χιόνι, αλλά ένα μεγάλο καλάμι απο τον πρώτο εντοπισμό έδειχνε την θέση του. Αργότερα αλλες αποστολές δεν είδαν κανένα ίχνος του οχήματος, μετα απο περισσότερα από 75 χρόνια αργότερα, το ερώτημα παραμένει τι συνέβη στο όχημα τέρας και στο πλήρωμα του;

Όμως, φαίνεται πως ο διάσημος εξερευνητής προχώρησε ακόμη περισσότερο, καθώς σύμφωνα με το ημερολόγιό του στις 19 Φεβρουαρίου 1947 πέρασε από άνοιγμα του Βόρειου Πόλους στο εσωτερικό της Γης… Χωρίς να προλάβει να προχωρήσει περισσότερο (άγνωστο πόσο βαθιά είχε εισχωρήσει) ένας ιπτάμενος δίσκος πήρε τον έλεγχο του αεροπλάνου του, με κάποιο είδος δέσμης, και «αυτοί» τον προσγείωσαν στο κέντρο μίας πόλης, στο εσωτερικό της Γης, όπου του έδωσαν ένα μήνυμα: «Θεωρούμε τους εαυτούς μας θεματοφύλακες αυτού του πλανήτη» του είπαν, «Εμείς δεν εγκρίνουμε ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πυρηνικά όπλα». Να σημειωθεί εδω οτι μόλις ειχαν ρίξει τις πυρηνικές βόμβες στην Χιροσίμα και Ναγκασάκι τεχνολογία που έκλεψαν απο την Γερμανία, και ο ίδιος ο Χίτλερ ηταν κατα για πολεμικούς σκοπούς και οχι τυχαία !.

Στο ταξίδι του ανέφερε ότι εντόπισε παγωμένες λίμνες, βουνά καλυμμένα με πυκνή βλάστηση, ακόμα και τεράστια ζώα που έμοιαζαν με μαμούθ να κινούνται μέσα στους θάμνους. Όταν ο ναύαρχος Byrd πήγε στην Ουάσιγκτον, η κυβέρνηση σκέπασε με απόλυτη μυστικότητα το συμβάν. Μια τέτοια σημαντική ανακάλυψη, την οποία ο Μπερντ χαρακτήρισε ως την «πιο σημαντική» στην ιστορία του κόσμου, θα έπρεπε να είναι γνωστή σε όλους. Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές «θάφτηκαν» σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν ξεχάστηκαν.

Η Κοίλη Γη αποτελεί πλέον μια θεωρία συνωμοσίας! όταν εκαναν αποστολές για αυτήν! και τα UFO με στοιχειά απο την αρχαιότητα; μα τι άλλο θεωρίες συνωμοσίας! η blue been για ηλίθιους "ερευνητές"!
Οι αρχαίοι Έλληνες αναφέρουν οτι εκεί ηταν ο Άδης. Η ο Δίαςϟϟ ο δημιουργός της Γης!(τα ϟϟ δεν τα έβαλα τυχαια πάντως ο νοών νοείτω... ) και εχει άμεση σχέση με την αρχαία Ελλάδα επίσης υπάρχει εσωτερικός ήλιος,ο μαύρος ήλιος που ειχαν σχεδιάσει οι Γερμανοί ,που ψεύδος αναφέρουν ως σατανικός ήλιος! και ενα σορό αλλα ψευδή!δεν δίνω αλλες πληροφορίες,αλλα και τι να πεις σε μια χειραγωγημένη μάζα; αυτές οι πληροφορίες ειναι για λίγους και μονο για ........(?),προχθές έβαλαν ξανά οτι ο Χίτλερ ηταν Εβραίος και η Μέρκελ κόρη του! λογική και αντίληψη υπό το 0!την ίδια ώρα οι ίδιοι κράζουν το σημερινό σύστημα που πολέμησε τον Χίτλερ, άσχετοι και άκρως επικίνδυνοι που εχουν και "άποψη" για θέματα που δεν έχουν ιδέα! άλλοι βαζουν: η σημερινή ναζιστική Γερμανία της Μέρκελ!!, αλλα αρκετά με την ηλιθιότητα : οι μύθοι δεν ειναι μύθοι αλλα ιστορία, ετσι το έβλεπαν και οι Γερμανοί τοτε που ηταν ελεύθερη η χωρά απο την μασονία!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications