Zhitkur. η Ρώσικη  μυστικη  βάση ,η αντιστοίχηση της area 51 στο Μεξικό video
Zhitkur. η Ρώσικη  μυστικη  βάση ,η αντιστοίχηση της area 51 στο Μεξικό video

Όπως με το συμβάν στο Roswell, ένα ΑΤΙΑ (UFO) παρατηρήθηκε στην περιοχή της στρατιωτικής βάσης Kapustin Yar,απο Ρώσους πιλότους. Αποφασίστηκε να κανουν επίθεση, κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο UFO,καταρρίφθηκαν αεροσκάφη και σκοτώθηκαν οι πιλότοι, αλλά το UFO καταρρίφθηκε, στη συνέχεια τα κομμάτια του UFO μαζί με τα οντά, τα έστειλαν προς εξέταση και ερευνά στην βάση Kapustin Yar και Zhitkur.

μια στρατιωτική βάση στην περιοχή του Βόλγα, όπου μάρτυρες λενε οτι μερικές φορές, εχουν δει να  αιωρούνται UFO

ZHITKUR οπως γράφετε στα ρωσικά - μια στρατιωτική βάση στην περιοχή του Βόλγα, όπου μάρτυρες λενε οτι μερικές φορές, εχουν δει να αιωρούνται UFO, υποτίθεται οτι είναι ενα αεροδρόμιο, με υπόγεια βάση, που περιέχουν σώματα εξωγήινων, αλλα και UFO που εχουν καταπέσει στην Ρωσική αχανές χωρα.

Η βάση προστατεύεται με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα, στην επιφάνεια υπάρχουν μεγάλα υπόστεγα,λέγεται οτι σε ένα από αυτά, είναι αποθηκευμένα σώματα εξωγήινων απο το Σείριο(?). Το πιο ενδιαφέρον πράγμα είναι στο υπόγειο στο βόρειο-ανατολικό τμήμα της βάσης, που έχει σιδηροδρομικές και οδικές σήραγγες, υπάρχει σε ένα υπόγειο καταφύγιο με το δικό του αυτόνομο σύστημα υποστήριξης ζωής, για μεγάλο χρονικο διάστημα, και εκεί αποθηκεύονται UFO.

Στο εσωτερικό χώρο των 500 μέτρων, με περιστρεφόμενες πόρτες, είναι τουλάχιστον 5 UFO: δύο δίσκοι του πολιτισμού Zonneri, και ένα "σπορ μοντέλο ιπτάμενος δίσκος" πάλι του πολιτισμού Zonneri,απο το σύστημα Sirius Α, ένα UFO σε σχήμα πούρου,με κινητήρα που τροφοδοτείται με το στοιχείο 115 ununpentium που είναι άγνωστο στην γη...
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications