Αμερικανίδα μιλά με γερμανική προφορά μετά από εγκεφαλικό (βίντεο)!ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ !!!
Αμερικανίδα μιλά με γερμανική προφορά μετά από εγκεφαλικό (βίντεο)!ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Πολλοί θα είδαν αυτο το ποστ κανεις δεν κατάλαβε τίποτα μάλλον! καθώς ειναι απο την γνωστή μασόνο σελιδα,www.dailymail.co.uk,

Μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο η 43χρονη Τρέισι Πις από το Πίτσμπεργκ της Πενσυλβάνια άρχισε να μιλάει την μητρική της γλώσσα με γερμανική προφορά.

Η Τρέισι θέλησε να δείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην ομιλία έπειτα από το επεισόδιο.Όπως αναφέρει η ίδια, υπάρχουν «καλές» μέρες κατά την διάρκειά τους μπορεί να μιλά σχεδόν κανονικά, χωρίς όμως να έχει την τυπική αμερικανική προφορά της, ενώ υπάρχουν και «κακές» όπου η ίδια παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

Πρόκειται για το σπάνιο «Σύνδρομο Ξενικής Προφοράς» (Foreign Accent Syndrome - FAS) που προκύπτει λόγω εγκεφαλικής βλάβης,Επιστημονικές ηλιθιότητες!!! για παράδειγμα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή χτύπημα στο κεφάλι. Ο ρυθμός της ομιλίας, ο επιτονισμός και η τοποθέτηση της γλώσσας αλλάζουν, με αποτέλεσμα ο πάσχων να χάνει την προφορά της μητρικής του γλώσσας. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο λόγος του ομιλητή γίνεται κατανοητός παρά τις αλλαγές.

Κάτω τα χεριά απο την συμπαντική αδελφή ρε καθίκια τέρατα της φύσεως !!! να πως σας καταστρέφουν οι κομμουνιστές! και ο εκφυλισμός των Ελλήνων με αλλόφυλους!!! στην ναζιστική Γερμανία ηταν πολύ πιο όμορφη! ,μια αδελφή γιατι έχει πολλές πολλούς και στην Ελλάδα,που δεν ξερουν ούτε τι ειναι,ούτε τι ηταν ,ούτε με τι "τέρατα" ειναι μαζί, πολλές απο αυτές!

!ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ !! γιατι; γιατι μπορεί να ηταν μια απο αυτές βλέπε πιο κάτω ,και ξανα ζήσει την κόλαση επι της γης απο αυτά τα τέρατα αριστερούς κομμουνιστές! ζουν ανάμεσα σας παντού! και κανουν την ζωή σας κόλαση....

Γερμανία 1945 ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ!:Ένα κορίτσι δεν είχε γδυθεί εντελώς, ήταν και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας από τις άλλες,περίπου δεκαεπτά χρόνων. Εμπότισαν το σουτιέν της με λάδι και τις έβαλαν φωτιά, και ενώ ούρλιαζε, έβαλαν στον κόλπο της μια λεπτή ράβδο σιδήρου......έως ότου βγήκε από τον ομφαλό της!!!.Στην αυλή ολόκληρες ομάδες απο κορίτσια χτυπήθηκαν μέχρι θανάτου, ηταν από τις πιο ομορφότερες που ειχαν διαλέξει για αυτό το βασανιστήριο. Ο αέρας γέμισε με το θάνατο, κραυγές πολλών εκατοντάδων κοριτσιών ".Η κόλαση στην κατεχόμενη Γερμανία θηριωδίες που ξεπερνούν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια..

Ζήστε στο Ματριξ πρόβατα πολλοί απο εσάς! και στην μίζερη ζωή σας ,που ετοίμασαν αυτοί που κατέστρεψαν τα πάντα, και ισοπέδωσαν το μόνο εμπόδιο, που τους είχε μεινει τότε στην Ευρώπη!την Γερμανία! και εδω Ελλάδα χιλιαδες ζωές! οι "κακοί ναζι" τα εκαναν ολα! πρόβατα και ηλίθιοι δις ανεγκέφαλος κόσμος!(μαζί με τα "τέρατα"! ζουν στο Ματριξ!)στην κυριολεξία να τους πάρεις και να τους πετάξεις στην θάλασσα να γλυτώσει ο νοήμον και καθαρός κόσμος απο την ηλιθιότητα τους, που την μεταδίδουν σε άλλους με καθε τρόπο!είτε με γονίδια είτε με προπαγάνδα! τωρα ετοιμάζουν την γήινη κόλαση σε πολλούς , ηδη κάποιοι ζουν σε μια κόλαση! δεν εχουν λεφτα,φόρους, χωρισμένες, αυτοί που ειναι μαζί με "τέρατα", κτλ κτλ.....! η άγνοια τους ο χειρότερος εχθρός τους! 2 μιασματα κανουν κουμάντο σε 1000! και οι ηλίθιοι δεν ξερουν οτι ειναι ηλίθιοι! εχω βαρεθεί την ηλιθιότητα της μάζας, που ενεργεί σαν κοπάδι και την πληρώνουν όλοι .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications