Τουρκικό ελικόπτερο Βlack Hawk  με τους πράκτορες προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη
Τουρκικό ελικόπτερο Βlack Hawk  με τους πράκτορες προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη

Ένα απίστευτο πολιτικό-διπλωματικό θρίλερ που απειλεί να εμπλέξει την Ελλάδα στα γεγονότα που κλονίζουν την Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν εκτυλίσσεται περίπου από τις 11:45.

Άδεια ζήτησε και πήρε για να προσγειωθεί στην Αλεξανδρούπολη, τουρκικό πολεμικό ελικόπτερο Black Hawk το οποίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου (τι πρωτότυπο!) ευρισκόμενο στον τουρκικό εναέριο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε επτά ή οκτώ στρατιωτικούς και ένα πολίτη στην Αλεξανδρούποληκαι ζήτησαν πολιτικό άσυλο. Το ελικόπτερο ανήκει στην τουρκική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξέπεμψε κατάσταση κινδύνου στις 11:45′ το πρωί και προσγειώθηκε στο πολιτικό αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης στις 11:51.

Στο αεροδρόμιο έχει σπεύσει η Αστυνομία ενώ πάνω από το χώρο πετάει ζεύγος μαχητικών F-16. Το θέμα το χειρίζεται το Υπουργείο Εξωτερικών και η ΕΛ.ΑΣ

F-16 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας κατέρριψε στρατιωτικό ελικόπτερο των πραξικοπηματιών πάνω από την πρωτεύουσα Άγκυρα, μεταδίδει το τουρκικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV. Παράλληλα, σύμφωνα με το πρακτορείο "Ανατολή" 17 αστυνομικοί έχουν σκοτωθεί κατά την επίθεση των πραξικοπηματιών στο Μέγαρο της Αστυνομίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications