ΕΛΑ ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΣΑΝΟ!!διαίρει και βασίλευε «Μη μ’αγγίζεις βρωμιάρη Ελληνα!»-για ολα φταίνε οι Γερμανοί ναζι!κρατάει χρονιά το παραμύθι!
ΕΛΑ ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΣΑΝΟ!!διαίρει και βασίλευε «Μη μ’αγγίζεις βρωμιάρη Ελληνα!»-για ολα φταίνε οι Γερμανοί ναζι!κρατάει χρονιά το παραμύθι!

Παραντηρώντας τους νεοελληνες στο ίντερνετ, δεν τρέφω αυταπάτες πια!δεν υπάρχει καμια σωτηρία....άλλοι βαζουν :Η συνομωσία της «ναζιστικής ΕΕ» !!!!! και το πιστεύουν!! Είναι νόμος απαράβατος για όλα τα πολιτικά ορθά πρόβατα "οι κακοί ναζί φταίνε για όλα!"Ο Εθνοκοινοτισμός, ή "ναζισμός" όπως τον αποκαλούν είναι Κοσμοθεωρία με συγκεκριμένη πολιτική, οικονομική και κοινωνική έκφραση,που ειναι τα ουσιώδη χαρακτηριστικά της σημερινής ΕΕ που ομοιάζουν με αυτά του Εθνοκοινοτισμού;

ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΜΙΜΑ! ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΥΡΩΝΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΛΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!! ειναι απίστευτο πόσο ηλίθιος κόσμος υπάρχει! όταν με μια μικρη ερευνά μπορεί να μάθει λίγη αληθινή ιστορια ο καθένας!! όλοι αριστεροί εχουν γίνει σε αυτή την χωρα?μάλλον κάποιο απο τα πολλά εμβόλια φταίει που εκαναν ομαδικά! και μετα σου λενε δεν βλάπτουν τον εγκέφαλο τα εμβόλια που περιέχουν αποδεδειγμένα αλουμίνιο!!

Φραστική επίθεση που δεν έχει προηγούμενο δέχτηκε Έλληνας φωτορεπόρτερ από τον πρώην υπουργό Μεταφορών της Γερμανίας, τον Βαυαρό χριστιανοκοινωνιστή Πέτερ Ραμσάουερ, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει η «Αυγή»(αριστερή κλασικά αυτοί χειραγωγούν την μάζα τόσα χρονιά να νομίζει οτι για ολα τα κακά στο κόσμο έφταιγαν οι ναζι και ακομα αυτοί ειναι πίσω απο την ελιτ! ), κατά τη στιγμή της φωτογράφισης του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο φωτογράφος έσπρωξε τον πρώην υπουργό, ο οποίος του επιτέθηκε, λέγοντάς του: «Μη μ’ αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!», στα γερμανικά αλλά και στα αγγλικά.

Άμεση ήταν η αντίδραση αξιωματούχων του πρωθυπουργικού γραφείου, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε Γερμανούς διπλωμάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό.

Ο Γερμανός πρώην υπουργός αργότερα αρνιόταν το περιστατικό, υποστηρίζοντας πως η επαφή με τον Έλληνα φωτογράφο τού προκάλεσε… μώλωπες. Πάντως, το περιστατικό επιβεβαίωσε ο επίσημος φωτογράφος του Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ, ενώ μέλη της συνοδείας του αντικαγκελάριου ζήτησαν κατ’ ιδίαν συγγνώμη από τον Έλληνα φωτογράφο.Πηγή : iefimerida.gr

Πάνε και σχολιάζουν και τα troll αριστεροί : άρα αποκαλεί όλους τους Έλληνες βρομιάρηδες,και δώσε πόνο .Σώπα ... που αποκαλεί όλους τους Έλληνες βρομιάρηδες εκεί ήταν?, προσωπικά και στο ξύλο να πλακώσουν τα παπαγαλάκια των μεγαλο-εργολάβων ,καλα θα κανουν οχι να πουν ενα βρωμιάρη!!!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΥΓ η αλήθεια δεν θα αρέσει σε πολλούς!τάϊζε σανό/ψεμματα και θα σε ακολουθούν για πάντα!βλέπε πως σέρνουν κάποιοι κατι "γυναικες" ετσι!)

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Σωστός αδερφέ.Η γυναίκα του είναι ξαδέρφη της Σάντρα Μπούλοκ (της ηθοποιού) που ή μάνα της είναι γερμανοεβραία.Ο άνθρωπος δεν είναι Γερμανός αλλά καραεβραίος.Ο εβραϊσμός είναι προαιώνιος εχθρός του ελληνισμού.
Όσο για τη Γερμανία, τον τεράστιο πλούτο της τον κατέχουν 16.500 (((άνθρωποι))).
Τα ύπολοιπα πρόβατα τρώνε κουτόχορτο για τεμπέληδες Έλληνες και τα δικά μας πρόβατα για κακούς Γερμανούς, λες και κάνουν κουμάντο οι Γερμανοί στη Γερμανία.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications