Αποκάλυψη και επιβεβαίωση! Μουσουλμανική  έκκληση για τον αφανισμό των ξανθών με γαλανά μάτια!
Φοβερή αποκάλυψη και επιβεβαίωση! Μουσουλμανική  έκκληση για τον αφανισμό των ξανθών με γαλανά μάτια!

Ανοιχτά υποστηρίζουν τον πλήρη αφανισμό του γερμανικού κράτους, την εξαφάνιση της γερμανικής φυλής!- Γενοκτονία.Όπως έκανε η Τουρκία,αντικαθιστώντας τους λαούς με μπλε μάτια και ξανθά μαλλιά με Τούρκους! Η γενοκτονία των Αρμενίων, Ασσυρίων, ποντίων, καθώς και για πάνω από 400 χρόνια αποικιοκρατίας και Τουρκοκρατίας! ετσι έχει εξήγηση λοιπόν!!

Η μουσουλμάνα Lamya Kaddor,χειροκροτήθηκε όταν ανέφερε ότι: στο μέλλον στην Γερμανία δεν θα έχουν πλέον μπλε μάτια ή ανοιχτόχρωμα μαλλιά στη γερμανική κρατική τηλεόραση, και προβλέπει ότι σύντομα κάθε Γερμανός θα έχει μεταναστευτικό υπόβαθρο και το "παλιό γερμανικό φύλο" θα εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την ίδια, "Το να είσαι Γερμανίδα" φορώντας μια παραδοσιακή μουσουλμανική μαντίλα, με σκούρα μαλλιά από μια ξένη χώρα: είναι ένα καλό πράγμα.

Η Kaddor είναι η επικεφαλής της γερμανικής Μουσουλμανικής Ένωσης,και καλείται συχνά να μιλήσει στην τηλεόραση, όπου υπερασπίζεται τη θέση της, ότι η εξαφάνιση της γερμανικής φυλής είναι ευεργετική για τον κόσμο -η Γερμανία μπορεί τελικά να καθαριστεί από το παρελθόν της και να κινηθεί προς την κατεύθυνση μιας ολοκληρωμένης, ανεκτικής και πολυπολιτισμικής κοινωνίας χωρίς μίσος. Το πρόγραμμα μεταδόθηκε λίγο μετά τις σ@ξουαλικες επιθέσεις της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όπου πάνω από 500 Γερμανίδες γυναίκες δέχτηκαν σ@ξουαλικη επίθεση από πρόσφυγες στην Κολωνία.

Τα λέγαμε έχω αυτογνωσία ,βλέπω τα πράγματα οπως ειναι, όχι οπως θέλουν!

Και έλεγα πως ξαφνικά μας κανουν ομαδική ιντερνετικη επίθεση και trafficking οι κομμουνιστές ellinikahoaxes.gr! 46.769 δήλωσαν οτι τους αρέσει! μόνο που απο αυτούς τους 46.769 ζήτημα ειναι να ειναι οι 20000 Έλληνες και αυτοί ηλίθιοι για να μην μπορούν να δουν τι ρόλο παίζει αυτή η σελίδα!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ 20,ΟΟΟ ΗΛΊΘΙΟΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΤΑ,η σελίδα ειναι γεμάτη κομμουνιστές αριστερούς!οπως και εκαναν διαφήμιση στην αριστερή ΕΡΤ! οτι τα εμβόλια δεν προκαλούν καρκίνο ούτε αρρώστιες!όταν επίσημα περιέχουν βαρέα μέταλλα! οπως και οτι δεν έγιναν αεροψεκασμοί!(βεβαία όταν τους στείλεις δηλώσεις και έγγραφα απο το εξωτερικό κανουν την πάπια! )

Αυτά? Η NASA Παραδέχεται οτι γίνεται ψεκασμός στους Αμερικανούς με δηλητηριώδη Chemtrails! υπάλληλος της NASA Douglas.e.rowland@nasa.gov https://chemtrailsplanet.net/2015/10/05/russia-today-nato-commander-tells-truth-about-chemical-trails/ https://iaincarstairs.wordpress.com/2013/02/15/the-reality-of-chemical-spraying/ , ποιος ειναι ο Έλληνας "επιστήμονας" που έγραφε οτι ειναι απο τα καυσαέρια με "επιστημονική μελέτη" πριν 2-3 χρονιά?? όταν δεν βγαίνουν καν απο τις μηχανές! μήπως πρέπει να πέσουν μηνύσεις σε κατι τέτοια λαμογια? που το παίζουν και ειδικοί και επιστήμονες ? και θέλουν να "σώσουν" το κόσμο απο τους συνομοσιολογους? ποιος γνωστός "ερευνητής"έλεγε οτι ειναι βλακειες το ποστ μας: Εικόνες μέσα από ένα αεροπλάνο CHEMTRAILS ????

ellinikahoaxes.Ενημέρωση για τα ψέματα του διαδικτύου. Ψευδείς ειδήσεις, απάτες, φάρσες. Hoax, Fake news, Scams, Chain Letters βάζουν άπατες απο άλλες σελίδες που κοροϊδεύουν τον κόσμο, μόνο που ο σκοπός τους δεν ειναι αυτός! γιαυτό στην μια απατη στα αλήθεια , ειναι και 5 κάλυψη της αληθείας και γελοιοποίηση θεμάτων ως ψεύτικα! εκ του ασφαλούς αφου τους προστατεύει το σύστημα!μια ζωή ετσι ήταν η κομμουνιστές! βλέπε το 1940 τι εκαναν! ο σατανάς φιλούσε υπέροχα! οι κομμουνιστές ως φωστήρες της ανθρωπότητας! .

Με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο που εχουν οι κομμουνιστές εδώ και χρονιά! 1 αλήθεια στα 5 ψεμματα!στόχος τους ειναι να γελοιοποιούν και να συκοφαντούν ιστοσελίδες μη του συστήματος,δεν θα δείτε πότε να τα βάζουν με δίκες τους σελίδες κομμουνιστών!βλέπε olympia.gr,και άλλες καθαρά κομμουνιστές!!Οι κομμουνιστές δεν ειναι ιδεολογία ειναι φυλή!! τι θα έκανε το σύστημα χωρίς αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους κομμουνιστές?πως γίνεται να λενε οτι θέλει η ελίτ? και υποστηρίζουν με λυσσά το σύστημα? πως ειναι τοσο αδίσταχτοι, σε όλη την ζωή τους γενικά? οπως έχω ξανα γράψει :Υπάρχει κανένας επιστήμονας γιατρός, ανεξάρτητος(μη του συστήματος και σίγουρα μη αριστερός) να γίνει ερευνά DNA? μια ερευνά ανάλυση DNA γνησίου κομμουνιστή η αριστερού, καθώς και μερικά αλλα οπως ύπνωση, ανάλυση εγκεφάλου κτλ!όχι για να δούμε οτι δεν ειναι καν Έλληνες αυτο ειναι αυτονόητο , αλλα κατι άλλο πολύ χειρότερο!

Με την συμπεριφορά τους κατάλαβα αυτο που ήξερε ο Χίτλερ! "ο ναζι ο δολοφόνος της ανθρωπότητας"!!!!φόβος και τρόμος τον κομμουνιστών ακούν Χίτλερ και τους πιάνει κρύος ίδρωτας ακομα και μετα απο 70 χρονιά!και κανουν σαν αγρίμια! γιαυτό έλεγε οτι ήταν η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης! και γιαυτό άλλαξαν την ιστορια υπέρ τους οι κομμουνιστές!και οποιος έχει το "θράσος" να δει την αλήθεια ειναι νεοναζί και φασίστας!!Μήπως γιαυτό μας κανουν πόλεμο? αφου είμαι η μοναδική σελίδα και ερευνητής στην ελλαδα που εχουμε ανατρέψει το Hoax περί κακών ναζι και Χίτλερ!! γιαυτό βάζουμε μερικές αλήθειες που ανατρέπουν την επίσημη ψεύτικη ιστορια,να διώξουμε τα μιασματα που εχουν αλλεργία σε αλήθειες!

Η ελίτ να πει στα μιασματα της μην με ξανα ενοχλήσουν αφου η μεγάλη μάζα διαβάσει έγκυρες πήγες πλυσης εγκεφάλου!(άσε που έχω σκοπό να μην το αφήσω ετσι οπως με τον katoxiko,Εγκλήματα κατά της τιμής άρθ. 361 ΠΚ δυσφήμιση, συκοφαντική ,επανειλημμένης επιθετικής συμπεριφοράς ηλεκτρονική βία, εξευτελιστικά ταπεινωτικά σχόλια.)σε αυτή την σελίδα δεν έχει 15 αχρονα! στο μυαλό! αν δεν μπορούν να κρίνουν τι ειναι αλήθεια και τι ψέμα ειναι άξιοι της μοιρας τους! ετσι και αλλιώς κάπου 68% ειναι καταδικασμένοι άσχετα που πολλοί απο αυτούς ειναι κομμουνιστές χωρίς να το ξερουν οι ίδιοι! !ειναι το ποσοστό που είπε δεν γίνονται αεροψεκασμοί όταν μπορούσαν να το δουν με τα μάτια τους το 2013! όταν η Metron Analysis διενήργησε δημοσκόπηση σχετικά με τους αεροψεκασμούς, ΠΡΟΣΟΧΗ το βίντεο παίζει 23 ΜΑΙΟΥ 2016 αν το κατεβάσουν μην λενε μετα οτι βάζουμε Hoax!!ΥΓ,©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications