Επιστήμονας της NASA: Κάποιος άλλος είναι στο φεγγάρι.
 Επιστήμονας της NASA: Κάποιος άλλος είναι στο φεγγάρι.

Ο George Leonard επιστήμονας και αναλυτής της NASA, είχε πει οτι η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία NASA γνωρίζει την εξωγήινη δραστηριότητα στη Σελήνη και προσπαθεί να κρύψει τις πληροφορίες πάση θυσία.

Ο Leonard, είχε αρκετές πρωτότυπες φωτογραφίες του φεγγαριού και τις δημοσίευσε στο βιβλίο του με τίτλο :Κάποιος άλλος είναι στο φεγγάρι, το 1976. Παρά το γεγονός ότι οι εικόνες είναι μικρού μεγέθους και χαμηλής ανάλυσης, δείχνουν λεπτομέρειες τεχνητών δομών. Αλλά ο Leonard δεν ήταν ο μόνος που προσπάθησε να πει στον κόσμο την αλήθεια για το φεγγάρι, με εικόνες των τεχνητών δομών που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια των αποστολών του Apollo.

«Κυρίες και κύριοι, η κυβέρνησή μου και η NASA προχώρησε στην διαγραφή 40 κυλίνδρων φιλμ, από το Πρόγραμμα του Απόλλωνα. Η πτήση προς τη Σελήνη, γύρω από τη Σελήνη, την προσγείωση στο φεγγάρι ... διέγραψαν 40 κυλίνδρους φιλμ. Περιείχαν εικόνες που δεν είχατε το δικαίωμα να δείτε. Είμαι έξω φρενών. Είμαι ένας συνταξιούχος Αρχιλοχίας. Δεν ήμουν ποτέ γνωστός για την υπομονή μου.

Αυτά τα λόγια ειπώθηκαν από τον Bob Dean σε μια διάλεξη που έδωσε στην Ευρώπη. Ο Bob είναι ένας συνταξιούχος του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών,στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η ρωσική κυβέρνηση πρόσφατα έκανε έκκληση για μια διεθνή έρευνα σχετικά στο αν πάτησαν η όχι οι Αμερικανοί στην φεγγάρι, οπως και η εξαφάνιση του βίντεο από την υποτιθεμένη προσελήνωση το 1969. Ζήτησαν επίσης, να ερευνηθεί για την τύχη των 400 κιλών πετρωμάτων απο το φεγγάρι που είχα συλλέξει κατά τη διάρκεια πολλών αποστολών μεταξύ του 1969 και του 1972.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

4 comments

Ανώνυμοςείπε...

Επί αιώνες λοιπόν οι δήθεν εξωγήινοι, κάθονται στη σελήνη και παίζουν με τους ανθρώπους. έχετε δει εσείς ποτέ κανέναν Δυνατό να κρύβει τη δύναμή του? ΟΧΙ. Την επιδεικνύει πάντα και παντού.
Γιατί δεν παρουσιάζονται λοιπόν επί αιώνες? Γιατί δεν υπάρχουν.
Εμείς είμαστε μόνο και κανείς άλλος. Εμείς οι άνθρωποι.
Αυτοί που διευθύνουν την ανθρωπότητα δεν ενδιαφέρονται για αυτά.
Είδατε κανένα Σόρο να ασχολείται με εξωγήινους? Κανέναν άλλον πλούσιο Έλληνα ή ξένο? Κανείς. Ασχολούνται μόνο με τα πολύ γήινα. Δηλαδή πως θα αυξήσουν τον πλούτο τους. Και τι είναι ο πλούτος τους? Μέταλλο (χρυσάφι), Πλοία, γή, πετρούλες (διαμάντια) και στο τέλος ψωφολογάνε όπως όλοι. Περνάνε ζωή χαρισάμενη και αφήνουν τους άλλους να ασχολούνται με το αν κάθεται στη Σελήνη ο εξωγήινος και κάνει μπανιστήρι.......στη γη.
Με τους εξωγήινους ασχολούνται όσοι θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την πραγματικότητα και όσοι ζουν από τη συγγραφή βιβλίων. Βοήθεια στο κάθε Σόρο προσφέρουν όλοι αυτοί.

1,61

george-aetosείπε...

θα σου απαντήσω στο (έχετε δει εσείς ποτέ κανέναν Δυνατό να κρύβει τη δύναμή του? ΟΧΙ. Την επιδεικνύει πάντα και παντού)
Απάντηση: όταν σταματήσεις να βλέπεις ανθρωποκεντρικά το θέμα ίσως καταλάβεις!
Είδατε κανένα Σόρο να ασχολείται με εξωγήινους? Κανέναν άλλον πλούσιο Έλληνα ή ξένο? Κανείς. Ασχολούνται μόνο με τα πολύ γήινα. Δηλαδή πως θα αυξήσουν τον πλούτο τους. Και τι είναι ο πλούτος τους? Μέταλλο (χρυσάφι)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ! (δεν ασχολούνται πως θα αυξήσουν τον πλούτο τους, αλλα με κατι άλλο που δεν θα ήθελες να μάθεις!)
Με τους εξωγήινους ασχολούνται όσοι θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την πραγματικότητα και όσοι ζουν!!!
Απάντηση : η πραγματικότητα που ζουν ειναι ηδη ενα Μάτριχ και στον υλισμό ! πάλι δεν θα ήθελες να μάθεις ποιοι αποπροσανατολίζουν και το λόγο που το κάνουν! και τι ρόλο παίζουν ηδη στην ΓΗ κάλο ύπνο! μάλλον δεν έχεις επίγνωση της πραγματικότητας οπως όλοι!
Αν γράψω εγω βιβλίο ολα με στοιχειά και οχι θεωρίες που γράφουν άλλοι θα ξεχάστε οτι ξέρετε για την ίδια την ζωή !αλλα θα με κυνηγήσουν οι Εβραίοι!

Ανώνυμοςείπε...

Εντάξει τώρα δεν είναι απαντήσεις αυτές .Το ποιός κοιμάται και ποιός προσπαθεί να αποβλακώσει τον άλλο όπως αυτοί το συζητάμε.
Δεν μπορούμε να μιλάμε με αοριστίες.
Τώρα ο κίνδυνος που επικαλείσαι δεν μου λέει κάτι,γιατί υπάρχει και ο ηρωισμός.Γιατί να μην το γράψεις το βιβλίο?
Δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί δεν θα ήθελα να μάθω ποιός αποπροσανατολίζει και για ποιό λόγο το κάνει?

Ολοι μας χρειαζομαστε αποδειξεις απο τους αλλους ,εδω εχουμε συνεντευξεις μαρτυριες απο τους αυτοπτες μαρτυρες Αμερικανους στρατιωτικους που Συμετειχαν σαν επιστημονικο προσωπικο στα Μυστικα Προγραμματα των Αμερικανικων, Ναυτικου Αεροποριας Στρατου που εχουν τις δικες τους Ομαδες Επιστημονων στα Μυστικα προγραμματα που μας τα Αναλυουν και με Εγραφα...Οποιος Ψαχνει Βρισκει τα παντα ,αλλο δεν γνωριζω πως να τα βρω και αλλο οτι το επετοειδες Σορος και οι λοιποι δεν Υπαρχουν γιατι δεν βλεπω το Δασος .Να σου στειλω του Ερευνητες να τα Παρακολουθησεις ολα....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications