16 Αυγ 2016

Μόνα Λίζα - Η ανθρωποειδής εξωγήινη που βρέθηκε από τον Απόλλων 20

Μόνα Λίζα - Η ανθρωποειδής εξωγήινη που βρέθηκε από τον Απόλλων 20

Ενώ επίσημα το πρόγραμμα Απόλλων το σταμάτησε η NASA,πολλοί μελετητές υποστηρίζουν ότι η NASA συνέχισε αυτό το πρόγραμμα με μυστικότητα. Ο λόγος είναι απλός: Εξωγήινοι στο φεγγάρι.

Η επίσημη ιστορία της NASA σχετικά με το γιατί το πρόγραμμα έκλεισε ήταν: περικοπές του προϋπολογισμού, Γιατί να σταματήσει μία από τις πιο επιτυχημένες αποστολές της NASA στην ιστορία;

Πιστεύεται ότι η NASA συνέχισε με το πρόγραμμα Απόλλων και κατάφερε να στείλει Απόλλων 18, 19 και 20 στο φεγγάρι. Οι αποστολές 18 και 19 βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία στην επιφάνεια του φεγγαριού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ APOLLO 20: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "MONA LISA"
Το Απόλλων 19 καταστράφηκε λόγω μια σύγκρουσης, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την NASA να στείλει την αποστολή Apollo 20 στο φεγγάρι: Η αποστολή που κατάφερε να επιστρέψει στη γη με επιτυχία φέρνοντας εξωγήινη τεχνολογία και ένα «ανθρωποειδές θηλυκό» από ένα συντριμμένο εξωγήινο σκάφος.

Το 2007 τα ενδιαφέροντα βίντεο δημοσιεύτηκαν στο YouTube απο τον William Rutledge, ένα άτομο που ισχυρίζεται πως πήρε μέρος στην αποστολή Apollo 20.Ο William Rutledge ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αμέτρητες δομές στη αθέατη πλευρά του φεγγαριού και έδειξε ακόμη και βίντεο των δομών και του «Εξωγήινου θηλυκού», που βρέθηκε στα συντρίμμια ενός γιγαντιαίου εξωγήινου σκάφους.

Αναφέρει ότι το Apollo 20 δεν ήταν απλά μια αμερικανική αποστολή, ήταν το αποτέλεσμα μιας κοινοπραξίας μεταξύ των ΗΠΑ και Σοβιετικών το 1976, που ξεκίνησε η αποστολή μετά απο πληροφορίες που είχαν οι Σοβιετικοί για ένα γιγαντιαίο εξωγήινο σκάφους

Ο Rutledge συνεχίζει:
Στόχος της αποστολής ήταν ένα τεράστιο εξωγήινο σκάφος μήκους 3.370 μ, που είχε συντριβεί ή καταρριφθεί πριν από χιλιάδες χρόνια και είχε φωτογραφηθεί από το "APOLLO 15".
Τα αποτελέσματα της αποστολής ήταν συγκλονιστικά.
Ο Ρώσσος κοσμοναύτης Leonov και ο Αμερικανός αστροναύτης Snyder, μπήκαν στο εξωγήινο σκάφος και αντίκρυσαν το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας να κάθεται στο πιλοτήριο, καθώς και το πτώμα του συντρόφου της. Το πτώμα της γυναίκας είχε διατηρηθεί άριστα λόγω έλλειψης ατμόσφαιρας και το μετέφεραν στην Γη.
Μαζί τους μετέφεραν και άλλα τεκμήρια, διάφορα έγγραφα και σημειώσεις σε μια άγνωστη γλώσσα.
Η εξωγήινη πιλότος ήταν όμορφη γυναίκα, που έμοιαζε με τις γήινες γυναίκες, αλλά είχε μια διαφορά. Τα δάχτυλα της ήταν έξη αντί πέντε. Την ονόμασαν "Mona Lisa".

- Ο κωδικός του διαστημοπλοίου ήταν Vandenberg Constellation και της σεληνακάτου Vandenberg Phoenix.
- Επικεφαλής του προγράμματος ήταν ο Αμερικανός Τζέιμς Τσίπμαν Φλέτσερ και ο Ρώσος Βαλεντίν Αλεξέγιεφ.
- Μόνο τριακόσιοι άνθρωποι γνώριζαν για το «Apollo 20». Στην εκτόξευση δεν κλήθηκαν δημοσιογράφοι.
- Οι Ρώσοι είδαν πρώτοι το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο τον Ιούλιο του 1969,μεσώ του δορυφόρου τους Λούναρ 15. - Ο Ράτλετζ κράτησε ως ενθύμια τη σημαία που έστησαν στη Σελήνη, το σήμα της στολής του και τον εξοπλισμό με τη σεληνιακή σκόνη πάνω!

- Δεν φοβάται την αντίδραση της NASA. [Τα video που υπάρχουν στο Διαδίκτυο και δείχνουν καθαρά το εσωτερικό του «Apollo 20», πιστοποιώντας ότι η συγκεκριμένη αποστολή στο Φεγγάρι πραγματοποιήθηκε αλλά δεν έγινε ποτέ γνωστή.] Αν τον κυνηγήσουν, θα σημαίνει ότι παραδέχεται πως απέκρυψε τα αληθινά γεγονότα η NASA.

Στις επίσημες φωτογραφίες που φιλοξενούνται και στην ιστοσελίδα της NASA εμφανίζεται ένα αντικείμενο όμοιο με το διαστημόπλοιο που ισχυρίζεται ότι κινηματογράφησε ο Ράτλετζ και αναφέρονται οι συντεταγμένες του: πλάτος 10ο νότια, μήκος 117,5ο ανατολικά, εκεί ακριβώς όπου το εμφανίζει και το επίμαχο βίντεο!

Ποιοι πάτησαν πρώτοι στη Σελήνη;
«Ενα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο άλμα για την ανθρωπότητα»… Ηταν τα λόγια του Νιλ Αρμστρονγκ, του πρώτου αστροναύτη που πάτησε το πόδι του στην επιφάνεια της Σελήνης το 1969. Μήπως όμως προηγήθηκαν κάποιοι άλλοι; Ισως, αν αποδειχθούν γνήσια τα βίντεο που διοχετεύουν άγνωστοι στο Internet και απεικονίζουν τα υπολείμματα μιας εγκαταλειμμένης διαστημικής βάσης και άλλων κτιριακών συγκροτημάτων! Προς το παρόν, η NASA δεν έχει πάρει θέση, αν και το οπτικό υλικό κυκλοφορεί σχεδόν ενάμιση χρόνο…

Πλάνα που κόβουν την ανάσα αλλά και ένα ολόκληρο διαστημόπλοιο σε σχήμα πούρου, εντελώς κατεστραμμένο από βροχή μετεωριτών. Κάποια από αυτά φέρονται να κατέγραψαν πρώτοι αστροναύτες του «Apollo 11» και κάποια άλλα το πλήρωμα του «Apollo 20»,η αποστολή η οποία -σύμφωνα με τη ΝΑSΑ- είχε προγραμματιστεί για το 1976 αλλά δεν έγινε ποτέ!

Το πρώτο βίντεο διάρκειας 6’33’’, δημοσιοποιήθηκε το 2006 από την ισπανική τηλεόραση και δείχνει συγκλονιστικές σκηνές τραβηγμένες στην επιφάνεια της Σελήνης, βόρεια του κρατήρα Μόλτε, στη θάλασσα της Ηρεμίας. Στη θαμπή εικόνα φαίνονται κτίσματα με πολύ προχωρημένη αρχιτεκτονική! Είναι εγκαταλειμμένα και ερειπωμένα, αλλά διατηρούν τα… κουφώματα στις πόρτες και στα παράθυρα, μέσα σε αυτα διακρίνεται ένας από τους αστροναύτες του «Apollo 11» να συλλέγει δείγματα[Το υλικό που έχουν την ευκαιρία να δουν σε ορισμένα βίντεο οι επισκέπτες στο Διαδίκτυο είναι κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικό. Τα εγκαταλειμμένα κομμάτια ενός διαστημόπλοιου «φωτογραφίζουν» τη ύπαρξη ζωής στο Διάστημα.]! Σύμφωνα με την τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση σε γράφημα που έκαναν οι Ισπανοί, η εγκατάσταση έχει μήκος εξήντα μέτρων και πλάτος εννέα

Στις 10 Δεκεμβρίου του 2006, ένας χρήστης του Διαδικτύου με κωδικό όνομα Btimsah δημοσιοποιεί φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας που, όπως ισχυρίζεται, κατέγραψε δορυφόρος στην επιφάνεια της Σελήνης. Διακρίνονται δύο διαφορετικά κτίσματα σε σχήμα πενταγώνου, αρκετά άλλα κυκλικά και μη που σχηματίζουν ημικύκλιο και κάτι που μοιάζει με γέφυρα!

Στις 23 Φεβρουαρίου του 2007, ο γνωστός Ιταλός ερευνητής για UFO Φράνκο Τσέντι δημοσιοποιεί ένα υλικό διάρκειας 2’16’’, που απεικονίζει μια ολόκληρη πόλη στη γεμάτη κρατήρες επιφάνεια του φεγγαριού! Τα πλάνα έχουν τραβηχτεί από ψηλά και στην κορυφή τους φαίνεται ότι αποτελούν υλικό της NASA από μια επιχείρηση φωτογράφησης με τον κωδικό όνομα «Clementine». Ο ερευνητής υπέβαλε σε ψηφιακή επεξεργασία το υλικό, ώστε να ζουμάρει τα πλάνα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθαρό. Φαίνονται όμως δεκάδες κυκλικά, τετράγωνα και ορθογώνια κτίσματα τα οποία συνδέονται με τεράστιες σωληνώσεις!

Το ίδιο βίντεο που έδειξε η ισπανική τηλεόραση «ανέβηκε» στο Internet στις 2 Μαρτίου 2007 ο χρήστης με κωδικό όνομα Nalexo… Αυτήν τη φορά δεν έχει σχολιασμό με υπότιτλους, διαρκεί 4’36’’ και ο χρήστης υποστηρίζει ότι το τράβηξε ο ίδιος ο Αρμστρονγκ- ισχυρίζεται ότι αποτελεί τμήμα ενός μεγάλου βίντεο διάρκειας δεκατεσσάρων λεπτών.

Στις 29 Απριλίου, ένας άλλος χρήστης με κωδικό όνομα Xuackeman ανεβάζει υλικό διάρκειας 2’07’’ που -όπως ισχυρίζεται- τράβηξε ο κυβερνήτης του «Apollo 15» Αλ Ουόρντεν με φακό 35 mm από απόσταση 119 χλμ. από την επιφάνεια, ενώ περιστρεφόταν γύρω από τον δορυφόρο της Γης περιμένοντας τη σεληνάκατο με τους δύο συντρόφους του. Απεικονίζει δύο πολύγωνα κτίσματα, τον κρατήρα Τσιολκόφσκι και περιλαμβάνει γραφικές αναπαραστάσεις της NASA για μελλοντικές βάσεις στη Σελήνη, που μοιάζουν πολύ με όσα φαίνονται στο υλικό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

3σχόλια:

Μόνα Λίζα - Η ανθρωποειδής εξωγήινη που βρέθηκε από τον Απόλλων 20
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Θα ήταν καλύτερα να μας εξηγήσουν πως συλλέγουν υπολείμματα από το ανθρωποειδές με γυμνά χέρια μια απορία εκφράζομαι..

no imageΑνώνυμος

δεν γινονται αυτα πολυ χυμα η κατασταση αν πραγματι βρισκαν εξωγηινη τα μετρα ασφαλειας που επρεπε να παρουν για το θεμα της μολυνσεως απο καποιο αγνωστο εξωγηινο μικροβοιο παρα πολλα και εδω βλεπουμε τον αλλο να κανει εξεταση με γυμνα χερια σαν να μη τρεχει τιποτα που επρεπε να ειναι μεσα σε αποστυρομενο θαλαμο με ειδικες στολες κτλ το λιγοτερο..πολυ μουφα η υποθεση τελικα μαλλον

Πολυ επερχομενη προπαγανδα/σαλατα για γκριζα φυλη οσφραινομαι γαρνιρισμενη με εξωγηινη σαλτσα. Ακρως ερεθιστικη η αναπαρασταση της δεσποινιδος... Ζητω το χολυγουντ!

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications